Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Post

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi tervem volt, hogy minden évben szeretnék vinni pályán pár embert, olyan meghatóan rengetegen vagytok, akik követitek a Hangyász sorsát, és láthatóan sokatoknak igazi szívügye. Ezért megbeszéltem a Michelinnel, hogy adnak egy szett Pilot Sport Cupot, ami…..
Belsőség Egy tankkal Nürnbergig 2014.02.01 13:59:49
Ahogy már évek óta, idén is Spielwarenmesse Nürnberg. Most Rézmányi a tettestársam, igyekszem felkészíteni a helyszíni sokkra, de látom rajta, nem érti. Majd meglepődik a látványtól, nekem mindegy… Hajnali négyre terveztem az indulást, de persze még élesíteni kell egy angol…..
  Nem, ez nem Audi motoros, ezt a háromliterest, mely a világ egyik legnagyobb soros, négyhengerese, a Porsche készítette.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Post 2009.06.03 14:48:33
@morphine: Lehet hogy Gyulavitéz autóversenyző,de ebből a cikkből ez egyáltalán nem jön át!
Post 2009.06.03 14:59:54
@Hrzrasn: Figyelem!!Figyelem!!! Minden szakadt,patkány bogár,alfa 33 és egyéb boxermotoros autók tulajdonosai!Újabb autótolvaj banda ütötte fel a fejét,maffiakapcsolatok vannak kibontakozóban!Már evolúciós változások is megfigyelhetőek rajtuk.Különös ismertetőjelük a megszokottnál nagyobb fűlméret amivel különösen nagy távolságról is képesek felismerni a boxerhang legkissebb neszét is,és azonnali helymeghatározásra képesek,ezért megkérünk minden tulajdonost hogy ZÁRJA BE AZ AUTÓJÁT ÉJSZAKÁRA!
Az első M3-as BMW. Átlag 4000 eurót drágultak, amióta figyelem őket Évek óta szemezek az olyan autókkal, amikkel amatőr versenyekre be lehetne nevezni, de legalább versenypálya nyílt napokra kivihetők. Ilyesmire az átlagos, modern családi autók sajnos tökéletesen alkalmatlanok.…..
Erre mindenki rákattintott, mi? Ajándékba, ingyé', odaadásra – ezekre a szavakra ráharapunk, úgy-e? És itt nem nyereményjátékról van szó, ahol minden egymilliomodik ügyfél Audi TT-t kap, ha a sorsjegyen a tízcsillió kispóni mind rózsaszín, hanem ez inkább egy tender. Az…..