Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JonnDoe

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy akkora webshoppal bíró cégnél, mint az Extreme Digital, az ember úgy képzeli, hogy üzemszerűen mennek a dolgok: a vásárlásnak, a csomagküldésnek és a panaszkezelésnek is megvan a protokollja, amin csak végig kell tuszkolni az egyes rendeléseket. Ehhez képest a sokadik levél jön, ami alapján az…..
Újabb bizonyíték arra, hogy a csilivili animált honlap egyáltalán nem garancia arra, hogy mögötte valódi, megbízható webshop működik. Olvasónk megjárta a Mediumbutorral, mi összeszedtük, hogy a honlapon mi minden lehetett volna baromi gyanús, és megkértük tanácsadóinkat is, hogy a szakvéleményükön…..
A pénzügyek irtó fontosak, mégis sokszor olyan tájékozatlanul bolyongunk a területen, mint Varga István a Fidesz médiapolitikájában. Pedig nagyon is van vesztenivalónk, amitől csak az olvasás és a tájékozódás ment meg minket.  Témandító tesztkérdésünk:  Kedves Homár! Kíváncsi lennék a…..
JonnDoe 2019.02.10 01:41:40
@lobster thermidor: Gondolom mind az EUR mind az USD devizaszámlád és a bankkártyád is ingyenes? Mi van a többi pénznemmel? A Transferwise számlát online megnyithatod, nem kell hozzá semmi extra és a norvég koronától a thai bahtig majdnem minden pénznem megtalálható rajta és 5 másodperc hozzáadni egy új pénznem számlát. De ha neked ez csiriburi akkor maradj a bankodnál.
Hetek óta halljuk és olvassuk a híreszteléseket arról, hogy a Wizz Air átalakítja a poggyász-szabályozását és egyre inkább úgy tűnik, komoly a dolog. Hivatalos bejelentés még nincs, de ha a több forrásunk által megerősített verzió a valós, akkor sokan fognak átkozódni. FRISSÍTÉS: már hivatalos, fenn…..
JonnDoe 2017.07.18 23:20:43
@Töhötöm Kolompos: Azért azt is meg kellene érteni hogy a Wizzair sem akar csődbe menni. A sok felár azért kell hogy az aki megelégszik a közbenső üléssel és nincs poggyásza az olcsón utazhasson. El kéne felejteni ez a mentalitást hogy fikázzuk a Wizzair-t mert minden feláras. Ha nem lenne feláras akkor az alapjegy kerülne annyiba mint pl: A British Airways-nél. A méregdrága kaják meg italok is ezt a célt szolgálják.

Mindenki fikázza az elsőosztályú utasokat is hogy a gazdag köcsögök mit megengedhetnek maguknak. Én hálás vagyok nekik mert azért volt olyan olcsó a jegyem Ázsiába mert vannak olyanok akik kifizetik a milliós jegyet az első osztályon vagy hogy a fenébe hívják a Business Class-t, így a légitársaság olcsóbban adhatja az Economy jegyet és eljutok oda ahova pl 15 éve háromszor annyi lett volna a repjegy ára.

És nem, nem vagyok Wizzair alkalmazott, csak repültem már életemben párszor meg nálam okosabbak egyszer elmagyarázták nekem hogy hogy működik ez a biznisz.
JonnDoe 2017.07.18 23:30:27
@Töhötöm Kolompos: Most látom hogy félreértettem a hozzászólásod. Kérlek tekints a neked címzett ekézést tárgytalannak.
Elnézést.