Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsizsik

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Invitelnél hosszúra nyúló, izzadságszagú meetingeket tartanak, hogy újabb és újabb kreatív módszerekkel fogjanak maguknak új előfizetőt. Legutóbb a "keressünk idős hozzátartozót és másszunk be hozzá az ablakon" tervezet került elfogadásra, elsőnek a 304310036…..
zsizsik 2008.09.09 13:35:13
Minősített naiv ügyfél egy pizzarendelés 25 perces késése miatt volt képes többoldalas levelet írni, illetve vissza is küldette a pizzát, annyira túlgyorsult a nagy várakozásban. Ugyanezzel a lendülettel le is hazugozta a pizzafutárt, aki állítólag tankolni ment előbb az étel…..
Pécsi naiv ügyfelünk érthetetlen ellenállásba ütközött, amikor üdülési csekkel akart fizetni az állatkertben. Aztán másnap kiderült a turpisság, a családi jegy + 2 felnőtt jegy a nyugta szerint összesen 250 forintba került, azaz esélyes, hogy a pénztáros néni zsebre…..
Subba Tinipicsák, push up hatás 2008.06.05 09:07:00
Ma nagyon jófejek leszünk egyből leírjuk a videó tartalmát, így talán feleződik azon retardált kommentelők száma akik képesek beírni, hogy nem nézik meg a videót, inkább mesélje már el nekik valaki. Hát a jó életért jössz ide. Nézzed meg, azért kerítettük. Ha már…..
Az akciós katalógus olyan, mint egy tizenéves vére vasárnap délelőtt: véletlenül sem találni benne semmi legálisat. Tudja tehát az ember, hogy nettó átverésről, ocsmány hazugságról van szó, minden hipermarketláncot tucatszor büntetett milliókra emiatt a Versenyhivatal, oszt…..
Mindig is kedvenceink voltak a Centrum követeléseit megvásárló cégek, illtve az ő ügyvédi felszólításaik. Mostanában új humorhullámot indított a tartozást megvásárló Creditexpress: Az indexes F. kolléga után olvasónkat, Istvánt is azzal revolverezték kemény hangú levélben…..
A Homár nem egészen érti, mit vártak az emberek egy olyan hipermarketlánctól, amelyik a termelői árak alatt vásárolt cuccokból saját noname márkákkal felvértezett Lidlnek illetve a kínai piacoknak állít konkurenciát. A Velvet jól kioknyomozta, hogy szinte minden kizárólag…..
Még most is a zokogás és a hisztérikus kacaj között ingadozom, olyan fogyasztói élményem volt az előbb. Minden azzal kezdődött, hogy ma kivételesen Homárné Imola vitte magával Homár Kiflit, az 5 hónapos szálkás szőrű tacskót. Homárnénak egy számla ügyében 5 percre be…..
Bárcsak minden scifi-film ilyen megkapó lenne, mint ez a kétperces Sci-fi Channel promó! A saját gyártású Battlestar Galacticának azért vannak elég jó pillanatai (minthogy a legjobb scifi-sorozat ever), úgyhogy már csak azért megéri életben tartani a csatornát. "Fogadd…..
Ezúttal a Best magazin hozta el nekünk a napi betevőt (a kép klikkre nagyul): A cikkból kiderül, hogy Tünde az egy okos ember, csak megfelelő összegért kész magából komplett idiótát csinálni, mint nyilván történt a jelen kétoldalas nagyinterjú esetében is. Mi mással…..