Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Misu

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeleg a karácsony, a bevásárlóközpontok már rég fényárban pompáznak és a különböző cégek is erőteljesen támadnak a reklámokon keresztül, egyszóval beindult a vásárlási láz. Ilyenkor a két legnagyobb mobilgyártó, az Apple és a Samsung rendszerint még jobban egymásnak…..
Lassan elérkezik az államalapítás ünnepe, és mi mással csatlakozhatna egy autós blog az ünnepléshez, mint a magyar gyártású autók személyes toplistájával. Amikor nekiálltam, még nem gondoltam, hogy ennyire impozáns darabokat fogok találni, sőt hogy ennyire sok modellt…..
Misu 2015.08.20 10:24:25
@vidéki suzukis: A legelső TT-nek volt ilyen problémája, és rögtön megoldották egy szárnnyal, mindez úgy 15 évvel és 3 modellváltozattal ezelőtt történt...
Most, hogy learattuk a babérokat az Indavideón, hogy sikerre vittük a tavalyi év legnehezebb szüléseként megélt filmünket az M1-en (és lenyomtunk vele több, agyonreklámozott aznapi műsort), ideje, hogy a világ legigényesebb és legkritikusabb nézőközönsége elé vessük Michelisz…..
  Sok bírálat érte a médiatörvényt azért (is), mert a jogszabály lehetővé teszi, hogy a Médiatanács jelentős pénzbírságokat is kiszabhasson. Jóllehet, a tanács tagjai sokszor és sok helyen beszéltek már erről, a félreértések tisztázása végett nem árt még egyszer…..
Misu 2011.02.14 21:06:53
@Zanphagras: "sivatagi hajléktalan" :) meggyőztél :)
Ön nem taxizik, de nem is rokkant de szeretne híres lenni legalább öt percre? Szeretné, ha önről szólnának a hírek? Úgy gondolja, hogy a biztonsági öv csak egy tudatalatti szolgalélek-kreátor? Itt a megoldás. Vélemények az azonos című írásunkról...
Justinsfreeknek a jelek szerint nem tetszik, hogy áprilistól megszűnik minden ingyenes szolgáltatás az extrán, így a modern népművészet legelterjedtebb eszközéhez nyúlt, hogy kiöntse a bánatát. Nem dalolt keseregve, nem hímzett, nem táncolt és nem faragott fát, hanem…..
Misu 2010.02.04 00:45:13
Egy srác olyan szkriptet írt, melynek lényege, hogy ha munka közben hibásan kommintol/mördzsöl, a szkript átveszi az irányítást a laptop webkamerája fölött, és készít egy képet a programozó arcáról, majd azt automatikusan ki is postolja a Twitterre.A szkript írója ilyen arcot…..
Az első néhány nap alapján mindkét új országos kereskedelmi rádiónál meglepődtek, hogy frekvenciát nyertek, és emiatt most valamit beszélniük kell két zeneszám között. Kritika a Class és a Neo FM első hetéről a Kreatív magazinból. Az új rádiók első adásnapjait…..
Egészen pontosan egy 33 éves orángután, Nonja költözött fel a Facebookra. Ő a bécsi állatkert lakója, és igazi művész alkat. Eddig összesen 250 festményt festett a gondozóitól kapott ecsetekkel és festékekkel.Memrégiben azonban új játékot találtak az emberszabású majomnak.…..
comment:com Megújult a Comment:com 2009.10.27 11:45:04
Álljunk meg egy pillanatra! Kicsit ünneplőbe a szívünk. A szürke hétköznapok közepette. Ennyi év után. Mert kicsit együtt nőttünk. Változtunk. Öregedtünk. Talán már ránk fér. Hogy modernebb, áramvonalasabb. 210 százalékkal átláthatóbb. Minden eddiginél letisztultabb.…..
Misu 2009.10.27 17:03:13
Miskolczy Csaba múltkori, a Kreatív Online-on megjelent cikkében arra szólított fel, hogy a nagy globális szolgáltatások helyett a hazaiakat kellene támogatnia a magyar netezőknek, hirdetőknek, ügynökségeknek. Peresztegi Zoltán, a Google magyarországi vezetője a publicisztikához…..
Múltkor annyit szentségelt az ország a DigiTV online bénázása kapcsán, hogy az ember már azt hitte, hogy idehaza soha nem lesz komoly és nézhető online sportesemény. De lett. Azt szeretném mondani, hogy a Tv2 előtt le a kalappal. BL-szájtjukon egyszerre lehetett nézni silverlighttal…..
Belsőség Magyar dráma Imolában 2009.09.19 13:39:00
Az élet a legjobb rendező, ilyet hollywoodi forgatókönyvírók egész hada sem találhatna ki. Az előzményekről csak annyit, hogy adott egy szerény, végtelenül tehetséges fiatal srác, akit egy traktor és egy számítógépes szimulátor konyhaasztalra rögzített kormánya mellől…..
UPDATE: sajnos valahol várhtó volt, hogy a DigiSport oldala nincs felkészülve a szurkolók rohamára, és olvasói visszajelzések alapján úgy tudjuk, hogy az oldal elérhetetlené vált. Némi keresés és fórumlátogatás után az alábbi alternatívákat találtuk:tvoline, ustream, lsport,…..
Misu 2009.08.19 17:52:30
Schumacher-utódként indult, de mi lett belőle? A hétszeres világbajnok visszatérése alkalmából elemezzük csapattársát.Nehéz egy olyan emberről véleményt írni, akivel legalább egyszer nem beszélgettünk. Akiről csak olvas az ember. Részemről úgy vagyok az egész bulvár…..
Misu 2009.08.06 23:06:14
Räikkönen egy nagyon érdekes figura, a probléma az, hogy az átlagosnál is kevesebb információnk van róla, ezért nehéz valóban megalapozott véleményt alkotni a teljesítményéről. Az mindenesetre biztos, hogy még ma sem szokás egy 190 lóerős Formula Renault-ból full time F1 pilótának lenni, főleg olyan fiatalon, ahogy ez neki sikerült. Ez az óriási ugrás, és az azóta mutatott teljesítménye egyértelműen vitathatatlanná teszi tehetségét és felkészültségét, de egy nagyon fontos hiányosságra is enged következtetni: az elméleti tudás esetleges hiányára.

Korábban beszélgettem egy szerelővel, aki azt mondta, hogy neki nem kihívás Formula Renault-kkal dolgozni, mert tele van széria alkatrészekkel, egy kupás Porsche viszont azonnal lelkesítette. Räikkönen azzal, hogy rögtön F1 autóba tudott ülni, számos köztes kategóriát kihagyott, ergo rengeteg különböző autót nem vezetett, így kevesebb tapasztalatot gyűjtött arról, hogy mely autóknak milyen problémái lehetnek, és azokat hogyan lehet megoldani. Ez addig nem okoz nehézséget, amíg valaki olyan autót kap maga alá, amivel nincs gondja. A McLarennél tulajdonképpen végig "rá fejlesztettek", a Ferrarinál viszont látszólag nem kap privilégiumokat, sőt megkockáztatom, hogy a csapaton belüli érzelmek miatt Felipe Massa (Schumacher meg főleg) előnyben van. Räikkönen így vélhetően hiányolja azt az ideális szituációt, amikor neki tulajdonképpen nem kell alkalmazkodnia a technikához. Nem mondom, hogy nem próbálja meg, hiszen télen sokat fogyott a KERS miatt, és látszólag újabban nem iszik, illetve az is biztos, hogy próbálkozik az autója megfejtésével, de lehet, hogy egyszerűen nem elég hatékony vesztett helyzetben.
Misu 2009.08.06 23:59:50
@MCock: Erről nem tudunk eleget, az viszont biztos, hogy tavaly valamiért új versenymérnököt kapott, pedig Schumacher korábbi kollégájával, Chris Dyerrel dolgozott együtt. Dyer 2003 és 2007 között összesen 3 VB címet nyert Schumacherrel és Kimivel. Ez azért nem jó ómen. Räikkönen egyébként 2008-ban pont akkor vesztette el a fonalat, amikor az F2008 egy átfogó, új aero csomagot kapott, ami elég jelentősen megváltoztatta az autó viselkedését.

A futamok felsorolását szubjektívre vetted. :) Kanadában elvileg vezetett, de még a futam kétharmada hátra volt. Franciaországban vesztett 2 pontot ezzel. Kínában nem az első, hanem a 2. helyet adta át, mert Hamilton agyonverte őket. Belgiumban nem a Ferrari volt vacak, hanem gumit kellett volna cserélni. Tény, hogy balszerencséje is volt, de ez kevés, a gyors köröket pedig jellemzően a futamok végén érte el, amikor nagyjából kitisztult előtte a pálya, ez nem reprezentatív, max irányadó. Ahogy az is, hogy balesetéig Massa a két és fél szezon alatt több pontot szerzett, pedig 2007 végén ő is félreállt 1-2 alkalommal. Nem lehúzni akarom Räikkönent, de van egy olyan érzésem, hogy elég régóta 80%-on megy, az már csak a személyes szerencséje, hogy az ő 80%-a több, mint a mezőny nagy részének 95%-a. :)
Belsőség Unom a Formula-1-et 2009.07.28 16:30:00
Ha egy ex-F1-es pilóta, akit ismernek, tisztelnek és tudják róla, pontosan ért mindent, ami a pályán és a pálya körül zajlik, szóval ha egy ilyen ember megy oda hozzájuk, akkor arra számítanak, hogy értelmes kérdést tesz fel nekik, és megpróbálnak normálisan válaszolni, már…..
Ha a Barátok közt a TV2-n menne, akkor már réges régen tudnánk, hogy mi lesz a Fodor Zsóka által megformált Magdi anyus sorsa. A Jóban Rosszban karaktereiről ugyanis már hetekkel a terrortámadás előtt kiderült, hogy melyik nem fogja túlélni. Az RTL Klub ennél profibb, így ma…..
Misu 2009.07.22 19:04:08
Hamarosan a magyar mozikban is bemutatják a Crank2 - Magasfeszültség című filmet, ennek örvén a TV6 rendez egy nyereményjátékot, amin 3x2 cdb jegyet sorsolnak majd ki a jó megfejtést beküldők között. A feladat egyszerű, mint Benkő Dániel ruhatára, válaszolni kell erre a nagyon…..
Az autós műsorok non plus ultrájának tartott brit Top Gear tegnap este azzal indította a még a hozzám hasonló gépjárművek ellen beoltott laikus lámerek számára is rendkívül szórakoztató műsor 13. évadát, hogy leleplezte a Stig nevű, eddig csak bukósisakban mutogatott…..
Emberek, a ma esti Top Gear adását valahogy nézi kell, mert ha lehet hinni a pletykáknak és Jeremy Clarkcon kiszivárogtatott információinak, akkor végre megtudjuk, ki is Stig, a műsor eddig csak sisakban látott kiváló autóversenyzője. Clarkson azt állítja, hogy Neil Armstrong…..
Misu 2009.06.21 16:33:30
Ezzel tudjátok nézni a BBC2-t élőben. Elvileg.

www.filmon.com/tv/index.php

Hamilton egyébként vissza akar térni, mert vizes, olajos pályán alig kapott ki a Stigtől :)
Ha már így benne vagyok ebben az egészben, gondoltam, leírom a tapasztalatokat. Pár dolog következik tehát, amik hasznosak lehetnek azoknak, akik random helyeken szeretnének belemélyülni napi notebookigényes teendőikbe.   Társuljunk Senki nem hagyja szívesen őrizetlenül…..