Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TOST

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ legjobb viccei Szokol 2018.02.20 18:00:00
Melyik, Európában, a volt szocialista országokban jól ismert rádiókészülék-márka nevét rejtettük el az alábbi történetben? Egy komoly cégvezető meghívást kapott egy Nyíregyháza melletti faluban tartandó lakodalomba. Amint belépett az ajtón, egy kapatos fiatalember a kezébe…..
Hallottunk már ilyenről, és akkor - mivel mással esett meg - viccesnek találtam. De most itt van. Nálunk. Nem tudjuk őt meggyőzni, hogy nincs ott senki. Minden racionális érv lepereg róla. Hiába nevetséges az egész feltételezés, hogy valaki éjjelente az udvaron ólálkodik, és órákon át figyeli az…..
Egy lány hívja a néhány hete ismert udvarlóját, hogy menjen fel hozzájuk. A fiú nyugtalan, mert nem akar még a lány szüleivel találkozni. A lány megnyugtatja, hogy nincsenek otthon a szülők, csak az ölebe. A fiú nem túlságosan szereti a kutyákat, de baja sincs velük, egyszerűen…..
A zombik alapvetően jó munkásemberek, már a feltámadás során több köbméternyi talajt mozgatnak át, segítve ezzel a komposztálás folyamatát, és olyan földmunkát végeznek, amit a legjobb brazil gépsor se tudna az autópálya építkezésen utánuk csinálni. Ha raknánk egy láncot a nyakukba, egész jó…..
   A fecskeanya kora reggel arra ébredt, hogy a fecskegyerekek olyan hangosan és érthetetlenül óbégatnak, mint egy operaénekes. Lassan kinyitotta szemeit, meglibbentette szárnyait, s nyomatékos hangon megkérdezte: -  Mi van?     Az idősebbik fecskegyerek válaszolt: -  Tisztában vagyunk mind a hatan…..
  A mutáns nem halt meg, pedig az a vénasszony, aki annak idején félig felgyújtotta és levágta négy csápját, azt hitte. Három év telt el a brutális ütközet óta, és most a mutáns ott rejtőzködött bosszúra éhesen egy bokor mélyén. A bokor szemben helyezkedett el a gondnokság ajtajával, amely mögött…..
Gratulálunk! (Поздравляю!)      ..
     Két évvel ezelőtt az egyik régész barátom megkért, hogy kísérjem el egy ásatásra és segítsek neki, mert Ő fél megfogni a csontokat. Javasoltam, hogy akkor vegyen fel egy kesztyűt, de erre a megjegyzésemre kirázta a hideg, a meleg, összeszorult a gyomra, végig gurult állán az izzadás, majd…..
Új férfi érkezik egy multicéghez, a mindennapos meetingeken egyelőre csendben van, figyel. Egy hét múlva felszólal, és javasol valamit a munkafolyamatok átszervezésével kapcsolatban, amit viszont a tapasztaltabb főnöke elvet. Erre elkezdi ordítani: „Méér’, kivagyte, mocsári…..