Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tom-y

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bear Grylls nagyon népszerű a túlélős-keménycsávós műsorok rajongói körében, valahol érthetően, hiszen kis túlzással állítom, egy marék iguánaszarból is ki tudná nyerni a tápanyagot, és ha mohát kell ennie, akkor azt eszik. Az már más kérdés, hogy minek, mert annyira…..
Tom-y 2010.09.30 11:15:51
A másik túlélős műsor a Survivorman Les Strouddal.

en.wikipedia.org/wiki/Survivorman
Azt is szeretem,kár hogy kevés rész készült belőle.
Elnézést kérek a hamburgerrajongó, romlatlan lelkű tizenévesektől, de először is tisztáznunk kéne, mi is az a "fekvő punci". Ha ezen túl vagyunk, akkor jöhet a megdöbbenés: Oldradio bekattant azon, hogy a reklámok nem a valóság naturalista tükrözői. Durva, mi?…..
Volt ez a poszt, ahol a fényképen úgy tűnik, hogy a kisebbik székesfehérvári Tesco előtt a mozgáskorlátozott vásárlók számára fenntartott helyeken parkol a Quad Light két reklámkocsija. A cég vezetője szerint nem, hiszen nincs felfestve jelzés az aszfaltra, illetve szerinte a…..
Gábor igazi áldott naiv ember, neki őszinte meglepetés, hogy a tévében hirdetett aprítógép nem aprít, viszont szétreped, ha meleget töltünk bele. Gogyábor annyira indulatba jött, hogy olyan vicceseket mondott, mint hogy "Remélem a TV-ben szereplő vén fülbevalós majomnak csak…..
Smacika nem érti, miért úgy intézte az Alba Volán, hogy ha egy buszjárat utasai úgyis megszívták, legyen rossz a szembejáraton ülőknek is. Magyarázatra váró történet alant: A tegnap történt volános szerencsétlenkedést szeretném megosztani veletek. A főszereplők:…..
Óriási hírem van, elindult az Index ingatlan-, város-, kerület-, viskó- és felhőkarcolóügyi blogja, az Urbanista. A szórakoztató lakásügyi közlönyhöz olyan ismert szakértőket sikerült leigazolnunk, mint dá, Urbán Viktor és a híresen nagy munkabírású középpályás,…..
Meghátrált a UPC és augusztus 1-jétől mégsem számol fel 96 forintot papíralapú számlái utan. Az MTI-hír szerint: "A visszavonás legfontosabb oka, hogy a tapasztalatok azt mutatják, az elektronikus számlafogadás és -fizetés ma még sok fogyasztó számára nehézségekbe…..
A homár kislányként a Palatinuson egyszer együtt fürdött a kismedencében egy szalámi méretű szardarabbal, másnap pedig többször felszúrták a fülét, úgyhogy azóta nem szívesen jár strandra. Godlike viszont szereti a csúszdát meg a medencét, úgyhogy elautózott Ráckevére,…..
Sokszor írtuk már, de sosem lehet megunni, amíg ennyire abszurd a helyzet internetfronton. Legújabb panaszosunk kiszámolta, hogy 8 megás ADSL-je 100GB-os forgalmi korlátja a valóságban annyit jelent, hogy a szolgáltatás 3,7%-ért kell kifizetnie 8000 forintot. Ilyen még Kádár alatt sem…..