Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Révész

0 bejegyzést írt és 265 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a blogon és más írásokban is sokszor szó volt már arról, milyen módszerek és mechanizmusok mentén működnek a szekértáborok, ráadásul egy olyan politikai környezetben, mint amilyet Magyarország tudhat a magáénak, nem kell sokáig ecsetelni azokat a végletekig káros berögzültségeket, amelyeknek…..
Gábor Révész 2020.09.17 20:28:10
@white999: Na igen, a haditerv. Csak az a hülye vírus nem volt katona!
Gábor Révész 2020.09.17 20:57:32
@white999: Igen, és ez Orbán legnagyobb bűne. Sajnos, nekem az a véleményem, hogy az elmúlt 10 év társadalmi rombolását Magyarország talán soha nem fogja kiheverni. És ezen még az sem segítene, ha úgy végezné, mint a Kárpátok Géniusza.
Gábor Révész 2020.09.17 21:23:02
@white999: Hát, igen. Pedig 89-ben reménykedtem. (pedig én csak vesztettem a rendszerváltáson)- 30 év megint elveszett. Egy nemzedék nőtt fel a reménytelenségben. Elkeserítő!
       Ha epidemiológus lennék, akkor kétszer gondolnám meg, hogy milyen véleményt alakítok ki nyilvánosan a járványról. Mivel nem vagyok epidemiológus, a dolog egyszerűbb, az egyetlen dolog, amiben meglehetősen biztos vagyok az az, hogy fogalmam sincs. Egyszerűen, fogalmam sincs.      Néhány…..
Gábor Révész 2020.09.12 18:16:49
@netukki: Hát igen. Ezért szeptember 1 óta megszüntették a kórházakban a távolságtartást, mára minden ágyon fekszenek a betegek. Mindezt azért, mert az eddigi átalánydíjas finanszírozást újra teljesítményarányos finanszírozásra változtatták. Vagyis, ha a kórház működni akar, akkor 100%-on kell működnie.
Az alábbiakban a Szentszék két ma is érvényes útmutatásából idézünk, amelyek a papságnak a politikai életben és a közéletben folytatott tevékenységeihez ad eligazítást. A bejegyzésünk végén a szerkesztőségünk témához kötődő szubjektív jegyzetét közöljük. A papnak mint az Egyház szolgájának –…..
Gábor Révész 2020.09.04 21:04:33
@De nagyot tud lökni az úr az ajtón: Nem. Mint fentebb írtam: kibicnek kuss a neve!
Gábor Révész 2020.09.04 21:06:13
@MAXVAL bircaman közíró: Akkor egy véleményen vagyunk: amit itt művelsz, az minden szempontból gáz. Korábban utaltam a csimpánzra, de már látom, hogy szegény majomra nézve dehonesztáló a véleményem.
Gábor Révész 2020.09.04 21:12:28
@De nagyot tud lökni az úr az ajtón: Egyébként: aki még egy hónapja sincs, hogy egyáltalán regisztrált ide, és ez alatt már 38 (!) bejegyzése volt, az jobb lenne, ha mélyen hallgatna.
  „Amilyen az Adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten. Ezek nem finnyásak. Vidnyánszky Attila lett a Színművészeti ura. Kultúrharc a javából. Pusztuljon a nyitott, szabad művészet és kultúra! Jöjjenek a pártkatonák! Lehet így is. Most nincs mit tenni. Készülni kell. Vidnyánszky és társai addig…..
Gábor Révész 2020.09.01 10:13:49
Elolvasva a kommenteket olyan érzésem van, mintha az őrült kalapos teadélutánján lennék. Árkok betemetése? Mégis, hogy gondoljátok? Az orbáni rendszer legnagyobb bűne -szerintem - hogy szétzilálta a magyar társadalom "szövetét". Az állandó harc, az állandó ellenség-kreálás mellett szinte tökélyre fejlesztették a karakter-gyilkolást, az egyes társadalmi csoportok, rétegek egymás ellen uszítását. Ebben az országban nem árkok vannak, hanem szakadékok! Ráadásul gyakran azonos érdekcsoportok között is, persze mesterségesen "kitágítva".
Sok mondatával nem tudok azonosulni Gyurcsány Ferencnek, de a most terítéken lévővel nagyon. Ez után a 12 év után nem lehet megbocsátani, nem lehet békejobbot nyújtani. Emlékezzünk Medgyessy Péterre! Ő megpróbált úriemberként, igazi politikusként viselkedni. Tudjuk, mi lett a vége. Az orbáni NER vezetőivel és fő haszonélvezőivel szemben semmilyen megtorlás nem elég!
Véleményem szerint Orbán rendszerét nem lehet demokratikus keretek között leváltani. Ők pontosan tudják, milyen súlyos, milyen égbekiáltó bűnöket követtek el, ahogy azt is tudják, hogy ezt nem úszhatják meg súlyos büntetések nélkül egy esetleges bukás után. Ezért foggal-körömmel ragaszkodni fognak a megszerzett hatalomhoz, el fogják csalni a választást, bármit megtesznek - tudjuk Vancsik József halála óta - hogy maradjanak.
Ráadásul úgy kell kitakarítani ezt a gazember-garnitúrát, hogy nagyon sok alsóbb szinten dolgozó, de a NER-nek lekötelezett mameluk fog keresztbe feküdni. Én sajnos úgy látom, hogy azt a társadalmi-gazdasági rombolást, amit orbánék véghezvittek 12 év alatt, talán dupla annyi idő alatt lehet csak helyrehozni, ráadásul úgy, hogy közben az EU-s kohéziós támogatások rohamosan szűkülni fognak.
Kezd egyre szánalmasabbá válni a magyar külgazdasági és külügyminiszter. Mivel jachtozásával kapcsolatban érdemi válaszokra nem méltatja a sajtó munkatársait, az ősi fideszes műsort adja elő minden egyes megszólalásában. A mindig magabiztos Szijjártó Péter most azzal szembesül, hogy saját…..
Gábor Révész 2020.08.26 10:57:24
@Francois77: akkor menj a pestisracok.hu-ra, az a te helyed, az a te szellemi szinted.
Új paradigma A mesterterv 2020.08.20 01:51:28
Amikor a hozzánemértés elszántsággal párosul, az veszélyes. Torz személyiséget, frusztrált lelkületet jelez. Az ilyen embert tanácsos messzire elkerülni. Azonban amikor ez egy hatóság, közhivatal felől érkező, akkor a helyzet bonyolultabb, mert ezeket nem lehet elkerülni. Az oktatási kormányzat…..
Gábor Révész 2020.08.24 10:00:52
@Lorrh: Egyébként, ha jól sejtem, őt most leváltják innét, erről a blogról, mivel egyértelműen beégett a hazugságaival. Hamarosan jön egy új droid, aki folytatja a gyurcsányozást, mintha nem is lettek volna előzmények. Annyira átlátható a fidesz online-stratégiája, dehát ennyire futja. Normális embert nem találnak erre az alja munkára, így maradnak az ilyen egyagysejtű "beírógépek", akik gondolkodni nem tudnak, csak az eléjük tett utasításkészlet szerinti paneleket gépelgetik be.
Gábor Révész 2020.08.24 11:53:31
@Neytiri1: Csak a tények kedvéért: "Az Amerikai Egyesült Államok Külügyminisztériuma hatvan darab AIM-120C-7 / C-8 AMRAAM-ER – megnövelt hatótávolságú légvédelmi rakéta –, valamint a hozzá tartozó pótalkatrészek, műszerek, oktatási anyagok és kiképzési szolgáltatások esetleges eladását hagyta jóvá a Magyarország számára 230 millió dolláros becsült költséggel –értesült a Magyar Nemzet."
"Az Egyesült Államoktól vesz légvédelmi rakétarendszert a Magyar Honvédség – a mintegy egymilliárd dolláros beszerzésről szóló szándéknyilatkozatot Benkő Tibor honvédelmi miniszter és David Cornstein, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete írta alá szerdán Budapesten, közölte az MTI."
"Száznyolcvan AIM–120C-7 AMRAAM közepes hatótávolságú rakéta értékesítését hagyta jóvá Magyarország számára az Amerikai Egyesült Államok Külügyminisztériuma (State Department), a döntésről a Kongresszust is értesítették. Az USA Védelmi Biztonsági Együttműködési Ügynöksége által magyar idő szerint kedd este bejelentett ügylet értéke 500 millió dollár, mintegy 148 milliárd forint."
Ez, ha jól számolom, 1 milliárd 730 millió dollár, x300 (nagyvonalúan számolva) 519 milliárd Ft.
Gábor Révész 2020.08.24 17:44:34
@Neytiri1: Ezért ne sírjál. Ezt vállaltuk anno, amikor a NATO tagjai lettünk.
Ezért sírjál:
Orbán Viktor miniszterelnök 2017 őszén bejelentette: hazánk 60 millió euróból, azaz 19 milliárd forintból 500 ágyas onkológiai kórházat épít a vietnámi Can Tho városában. De miért éppen Vietnám? Amikor idehaza egymilliárd forintból is rendezni lehetne például a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház adósságát, írja a Magyar Hang.

Igaz, a vietnámi kórházépítés nem mai keletű projekt. Erről már 2009-ben, a Bajnai-kormány idején megállapodást kötött a két ország, ám végül a 2013-as határidőig hiába várták a magyar segélyhitelt az Eximbanktól az ázsiaiak. Pedig 2012-ben már a kivitelezők is megvoltak: a Novotrading Medical Kft. és a KÉSZ Csoport konzorciuma nyerte el a tendert. A pályázat körül azonban volt néhány furcsaság, egyes források szerint a magyar tervek nem vették eléggé figyelembe a helyi mocsaras környezet sajátosságait. Úgy tudni, azóta már „jó” kezekbe került a beruházás, amelyet a Mészáros Lőrinchez – Orbán Viktor jóbarátjához – közel álló Magyar Építő Zrt., valamint az eszközbeszerző VMD Kórházi Technológiai Zrt. végezhet el.

Ám ez még nem minden: további 440 millió euró, azaz 136,5 milliárd forint értékben indított vietnámi segélyhitelprogramot Magyarország. Ebben 11 projekt szerepel, amelyek között víztisztítómű, vízerőmű, városi csatornafejlesztés is található, valamint további három általános és egy szülészeti-nőgyógyászati kórházat is építene hazánk a kommunista országban. Ez utóbbi szintén elképesztő nagyvonalúságról tanúskodik, bár a hazai kórházak talán másként vélekednek erről. Sőt, tavaly ősszel egy határozatból kiderült, 7,1 milliárd forintot sem sajnál a kormány arra, hogy Vietnám fővárosában, Hanoiban reprezentációs célokra művelődési és közösségi házat vegyen.

Az Orbán-kormány 2010-től Debrecennek és Felcsútnak soron kívüli támogatást adott stadionépítésre. A 2014-es Nemzeti Stadionfejlesztési Program 80 milliárd forint támogatást tartalmaz.
Elsőként 2014. április 21-én a 3,8 milliárd forintból épült felcsúti Pancho Arénát adták át.
2012-re ígérték, végül 2014. május elsején adták át a debreceni Nagyerdei Stadiont, ami 13,5 milliárd forintba került.
A legdrágább stadion eddig a Groupama Aréna. 2014. augusztusában vette át a Ferencváros (19,5 milliárd Ft)
Felújították Szolnokon a Tiszaligeti Stadiont (2,5 milliárd), új stadiont kapott a Gyirmót (910 millió), a Mezőkövesd (1,25 milliárd), a balmazújvárosi új sportpályára 640 milliót költöttek.
Az MTK 5500 fős új stadionja 6,5 milliárdból készült el. 2016. október 13-án adták át. A megnyitón kifütyülték Orbán Viktort.
2017 októberében adták át a Haladás új stadionját és sportkomplexumát 15,6 milliárd forintért.
2018 októberére készült el a Videoton új stadionja 14,4 milliárd forintért. A Diósgyőr 8 milliárdos stadionja egy nemezetközi szavazáson 2018 legszebb sportlétesítményei közé került.
Az új Vasas-stadion az eredetileg tervezett 5 milliárd forint helyett több mint 9 milliárd forintba került.
A Budapest Honvéd stadionjának bontása 2019 elején kezdődött, 11,7 milliárdból épül majd egy 8 ezer fős új létesítmény.
2019 novemberében adják át a legnagyobb beruházást, az új Puskás Ferenc Stadiont, ami 142,5 milliárd forintba kerülhet, és Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó cég építi.

És sorolhatnám napestig...
Az emberes űrutazás kétségkívül az emberiség történelmének egyik legnagyobb vívmánya. A hat évtized alatt, mióta a Föld légkörét elhagytuk, számos dolgot értünk el a világűrben: eljutottunk a Holdra, űrállomásokat építettünk, és (szinte) rutinszerűen juttatunk el asztronautákat ezekre. Kétségtelen…..
Gábor Révész 2020.05.27 18:05:42
@MAXVAL bircaman közíró: Az a lényeg, hogy te okos vagy! Ja, nem!
Gábor Révész 2020.05.28 08:36:19
@Kukubenko: Ad. 1. Mosd ki a szádat szappannal, hogy ne beszélj ilyen mocskosan.
Ad. 2. Véleményem szerint - elnézve a felhőket - teljesen jogos volt a halasztás.
Ad. 3. Szerintem az olyan "emberek", mint te, most ócsárolják Musk eredményét, de ha engedélyezik a startot, és valami gond lett volna, akkor meg azon lamentálnál, hogy hogyan lehettek ennyire felelőtlenek.
Kétség kívül sikeresen védekezett az ország, nálunk jobb anyagi helyzetben lévő országokat is felülmúltunk – mondta a miniszterelnök szokásos péntek reggeli monológjában, amit a közszolgálati rádió rendszerint interjúnak álcáz. A melldöngetés egyáltalán nem idegen Orbán Viktortól, ám ezúttal ez a…..
Gábor Révész 2020.05.26 18:39:31
@TSandor Toth: Tegnap már nem volt kedvem vitatkozni. Azért az jellemző a fajtádra, hogy a konkrét kérdésre még véletlenül sem válaszolsz, csak terelsz. Innét kezdve nem vagy vitaképes, csak a fideszköcsögök népes táborát szaporítod.
Gábor Révész 2020.05.27 07:11:30
@TSandor Toth: Te valóban nem vitatkozol. Ideokádtál egy rég elmúlt, aljas módon kihasznált idézetet, aminek semmi köze nem volt a poszthoz. Majd, amikor ezt szóvá tettem, rögtön személyeskedni kezdtél. Ezt nevezed te intelligens hozzáállásnak? Te akarsz itt szintet megjelölni? Hát, lelked rajta. Szerintem te a bányászbéka segge alatt vagy fényévekre. Innen indulhatunk tovább, kis fideszbuzikám!
Gábor Révész 2020.05.27 21:16:37
@white999: Ezeknek te hiába írsz érveket. A sötét éjszaka atomvillanás ezekhez képest.
     Szóval az elég vicces, hogy a KDNP nagyjából 0 társadalmi támogatással rendelkezik, mégis 2/3-al kormányoz már 10 éve. Annyira marginálisak, hogy sokan azt se tudják hirtelen, hogy KDNP vagy KDMP. Na tényleg amúgy melyik? Na most legyen okos az olvasó. Jó, elárulom… KDNP, de amúgy ez nem is…..
Orbán Viktor ugyanúgy ígérget, mint amikor még pörgött a gazdaság, ömlöttek az uniós pénzek és komoly ipari cégek indítottak vállalkozásokat Magyarországon. Az úgynevezett munkaalapú társadalom eszményének meghirdetése azt a hamis illúziót keltette, hogy a gazdasági fejlődés mindenki számára…..
Gábor Révész 2020.04.30 19:29:22
@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Bár gondolom, te otthon meresztetted a seggedet, azt most nagyon okos vagy a fidesz-legendáriumban olvasottak szerint.
Gábor Révész 2020.04.30 20:30:51
@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Szegény már meghalt, így egy ilyen mocskos állat, mint te, ne vedd a szádra! Patkány! Görény!
A korona krízis kezdete óta már az óvodások is tudják a jelszót: laposítani kell a görbét! Eleinte látványos ábrákkal mutatta be a média, hogy mi ennek a célja. Ha valaki lemaradt volna, akkor gyorsan ismételjük át: a járvány lassításának célja, hogy az esetszámok ne hirtelen és gyorsan ugorjanak…..
Gábor Révész 2020.04.26 10:44:02
@MAXVAL bircaman közíró: Te baromarcú! Az én adataim onnan vannak! Oda is írtam! Ne a birkaszaros házi adatbázisodat használd, kretén!
Gábor Révész 2020.04.26 10:53:00
@MAXVAL bircaman közíró:
JELÖLŐ SZERVEZET: FIDESZ, KDNP
LEVÉLBEN TÖRTÉNŐ SZAVAZÁS: 216 561 (96.24%)
PÁRTLISTÁS SZAVAZATOK MEGOSZLÁSA: 49.6%
HAZAI EREDMÉNY: 2 607 990 (47.36%)
ÖSSZESÍTETT EREDMÉNY: 2 824 551 (49.27%)
ELNYERT MANDÁTUMOK: 42
JELÖLŐ SZERVEZET: JOBBIK
LEVÉLBEN TÖRTÉNŐ SZAVAZÁS: 2 055 (0.91%)
PÁRTLISTÁS SZAVAZATOK MEGOSZLÁSA: 19.19%
HAZAI EREDMÉNY: 1 090 751 (19.81%)
ÖSSZESÍTETT EREDMÉNY: 1 092 806 (19.06%)
ELNYERT MANDÁTUMOK: 25
JELÖLŐ SZERVEZET: MSZP, PÁRBESZÉD
LEVÉLBEN TÖRTÉNŐ SZAVAZÁS: 1 247 (0.55%)
PÁRTLISTÁS SZAVAZATOK MEGOSZLÁSA: 11.99%
HAZAI EREDMÉNY: 681 454 (12.37%)
ÖSSZESÍTETT EREDMÉNY: 682 701 (11.91%)
ELNYERT MANDÁTUMOK: 12
JELÖLŐ SZERVEZET: LMP
LEVÉLBEN TÖRTÉNŐ SZAVAZÁS: 2 082 (0.93%)
PÁRTLISTÁS SZAVAZATOK MEGOSZLÁSA: 7.1%
HAZAI EREDMÉNY: 402 347 (7.31%)
ÖSSZESÍTETT EREDMÉNY: 404 429 (7.06%)
ELNYERT MANDÁTUMOK: 7
JELÖLŐ SZERVEZET: DK
LEVÉLBEN TÖRTÉNŐ SZAVAZÁS: 669 (0.3%)
PÁRTLISTÁS SZAVAZATOK MEGOSZLÁSA: 5.41%
HAZAI EREDMÉNY: 307 492 (5.58%)
ÖSSZESÍTETT EREDMÉNY: 308 161 (5.38%)
ELNYERT MANDÁTUMOK:

Szépen összeadod, és megkapod azt az eredményt, amit én írtam! Ja, te más oldalt néztél, Pestinsrácok.hu. origo.h????
Gábor Révész 2020.04.26 11:00:08
@MAXVAL bircaman közíró: Te helyből olyan hülye vagy, mint más nekifutásból!
Én összeszámoltam, le is írtam. Erre te jössz valami idétlen számmal, állítólag ugyan arról az oldalról. Nem érzed, hogy bohócot csinálsz magadból?,??,,,
Fenekestől felforgatta a nemzetközi sport világát a koronavírus-járvány, de ami itthon történik ezen a területen, szinte példa nélküli. A kormányfőnek ugyanis annyira fontos a sporton keresztül népszerűsítenie a politikáját, hogy igyekszik a súlyos gazdasági következmények hatásaitól mentesíteni a…..
Gábor Révész 2020.04.17 18:04:31
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Szerintem meg Mészáros még ehhez is buta. Ő csak egy strómann. Olyan buta, mint a föld. Ezért nem is nyilatkozik, mert a kapa kiverné a képernyőt.
Gábor Révész 2020.04.17 18:07:05
@ulpius66: Barátom, ez ám az érv! Akkor magyarázd meg még szegény tudatlan fejemnek, hogy miért kellett ehhez megvárni a különleges felhatalmazást? Miért kellett evvel hónapokat várni? Ja, hogy normál jogrendben ez nem menne át?
Gábor Révész 2020.04.17 18:12:20
@Sancho12: De, az a szomorú, hogy a fajtája ezt komolyan el is hiszi!
Az egész koronavírus-járvány gyakorlatilag rávilágított arra, hogy ez az ország bár működik, azért ez nem annak köszönhető, hogy minden szép és jó, hanem leginkább annak, hogy fantasztikus és elhivatott emberek dolgoznak a nem-vezető pozíciókban. Nekik köszönhetjük, hogy most nem állunk annál is…..
Gábor Révész 2020.04.16 08:35:19
@degreen: Én vagyok értetlen???? Ugyan, idézd már be, hol válaszoltál egyetlen kérdésre is érdemben azok közül, amit bátorkodtam feltenni!
Gábor Révész 2020.04.16 08:42:32
@Pipas: Látom, direkt nem érted. Erőszakkal felszabadítanak 36.000 ágyat olyan betegek számára, akikről nem tudunk egyenlőre semmit. Nem tudjuk, milyen állapotban lesznek, nem tudjuk, milyen ellátásra fognak szorulni. Jelenleg majdnem 2700 igazolt beteg van, ennek töredéke szorul intenzív ápolásra. Te tudod, hogy ebből a 2700 betegből hány van kórházban? Nem tudod, mert ezt persze nem mondják be. Vagyis teljesen légből kapott szám ez a 36.000 ágy. Egyébként azt is megmagyarázhatná valamelyik nagyon okos, hogy mit jelent az, hogy bővítjük a kórházi kapacitásokat. Rakunk a folyosóra is ágyat????
Úgy gondolom, nagyon okosnak képzeled magad, de ez egy szakma, ehhez kevés a politikai hit!
Gábor Révész 2020.04.16 08:44:05
@marosy: Velős, érdemi hozzászólás, gratulálok!
Utólag is legitimálhatja eddigi hazugságait a kormány azzal, hogy különleges felhatalmazást adott magának, ráadásul meghatározatlan időre. A legnagyobb gond, hogy az öncenzúrát erősíti majd a sajtóra nehezedő nyomás, ugyanakkor az első vonalban küzdő egészségügyi dolgozók is háromszor meggondolják…..
Gábor Révész 2020.04.07 15:05:46
@MAXVAL bircaman közíró: Látod, mekkora kretén vagy? Nem hozzád szóltam, csak bemásoltam a korábbi hozzászólásomat, és megkérdeztem a többieket, hogy mit nem lehet ezen érteni. Mert te továbbra is írogattál baromságokat nekem, de én arra - ígéretemhez híven - a fülem botját sem mozdítottam.
Gábor Révész 2020.04.07 15:08:23
@MAXVAL bircaman közíró: Még egy szó: mi az a csikás troll????? Baromarc!
A bejegyzést vitaindítónak szánom, mert nagyon kíváncsi vagyok a különböző álláspontokra. Emellett érdemes figyelembe venni, hogy ez egy váratlanul előállt helyzet, ezért nem lehet minden tökéletes. Péntek este a miniszterelnök úr bejelentette, hogy hétfőtől az iskolák átállnak "tantermen kívüli,…..
Gábor Révész 2020.03.16 17:36:22
T. Hozzászólók! (első sorban a szokásos fidesz-szimpatizánsok)
A blogger avval kezdte, hogy vitaindítónak szánja bejegyzését, nem kritikának. Nem kéne csípőből leugatni, hanem esetleg érdemi vitát kéne folytatni.
Véleményem szerint:
Az a mód, ahogy 12 óra alatt 180 fokot fordult a miniszterelnök véleménye, tökéletes kórképet ad a magyar állapotokról
Az elmúlt 10 év alatt olyan központosított hatalom alakult ki, hogy igenis a miniszterelnök a felelős azért, hogy most ekkora gebasz van a digitális oktatás területén (is)
Az iskolák zömében a digitális oktatásnak a minimális technikai és humán feltételei sincsenek meg. Erről részben a pedagógusok is tehetnek, de kinek van kedve 50-60 éves fejjel, ezerféle adminisztratív kolonccal a nyakában még IT továbbképzésre is elmenni.
Ha esetleg nem az egyházakra költené Orbán Viktor a milliárdokat, hanem az iskolák technikai fejlesztésére, akkor most jobb helyzetben lennénk. (de mondhatom a stadionokat is)
Talán érdemes lenne nagyobb terjedelemben is elismerni a Mozaik Kiadó nagyvonalúságát, hogy szabaddá tette igen kiváló, a világ számos pontján nagyra értékelt digitális anyagait, annak ellenére, hogy a NER tiporta sárba a céget.
Igen, össze kéne fogni, hogy gyermekeink valóban tanuljanak, de ehhez reális célkitűzésekre lenne szükség, nem propaganda lózungokra!

(t. Droid. Így meg fog felelni kényes ízlésednek?)
Gábor Révész 2020.03.17 05:59:31
@Matyika Ápolója: Bizonyára feltűnt, hogy módosítottam a bejegyzésemen. Ja, nem, mert csak fikázni akartál...
Gábor Révész 2020.03.17 10:44:40
@Bolog: Szerintem az ilyen "európai téridő" fajtájú hozzászólókat nyugodtan ignoráld, a véleményük nem mérvadó, csak a fideszpropaganda papagájkommandójának kiadott központi utasítások szerinti lózungok visszaböfögésére képesek, azt csodálom, hogy lélegzetet tudnak venni agy nélkül...
Félreértések elkerülése végett, azt semmilyen módon nem tartom jónak, erkölcsileg elfogadhatónak meg végképp nem, hogy olyan jogerősen elítélt bűnözők, akik mások életét szánt szándékkal, előre megfontolt módon kioltották, embereket fizikailag és/vagy lelkileg megnyomorítottak, családokat tettek…..
Gábor Révész 2020.03.04 13:22:08
@ez is egy vélemény: erre valami bizonyíték? Ja, az nincs, csak fröcsög a szádból a szar...
Szerző: Lukácsi Kriszti   Mit lehet tenni, ha valaki egyértelműen értelmetlen dolgot kér tőlünk? Mit tehet egy önkormányzati  képviselő, ha egy egyetem kabinetfőnöke – aki történetesen Kósa Lajos jó barátja, kinevezése előtt – az Index cikke szerint – pedig az egyetemen nem is volt ilyen pozíció –…..
Gábor Révész 2020.02.24 11:56:43
@MAXVAL bircaman közíró: Semmi baj, az a lényeg, hogy a te egybites színvonaladat elérte, hiszen fel tudtál emelkedni a komment mező kitöltéséig.
Gábor Révész 2020.02.24 11:58:41
@csúti csüngőhasú tolvaj: Egy fideszbuzi hogy meri orbánt kis betűvel leírni? Egy hónap illetménymegvonás!
Gábor Révész 2020.02.24 13:26:00
@MAXVAL bircaman közíró: A kétbites stimmel.
A K-Monitor és román partnerszervezete, a Funky Citizens tavaly májusban kezdte vizsgálni a szülészeti hálapénz jelenségét Magyarországon és Romániában. Tavaly már szerveztünk egy műhelybeszélgetést a témáról, most pedig blogposzt-sorozatba kezdünk, hogy felhívjuk a figyelmet a problémára és…..
Gábor Révész 2020.01.14 06:45:04
@MAXVAL bircaman közíró: Te szokás szerint hülyeséget írtál. Ebben a blogban egy szó sem volt arról, amit ideböfögtél. Mi a jó anyádért kell neked mindenhez hozzászólnod, amikor a seggnyaláson kívül semmihez nem értesz?
Gábor Révész 2020.01.14 12:55:47
@CCnick: Az eladott gépjárművek döntő része vagy vállalati szolgálati kocsi, vagy hitelre vett, igen gyakran 1-2 év múlva végrehajtónál landoló autó. Ennek alapján életszínvonalat nézni elég dőre tett. Az, hogy a boltokban tömeg van, inkább a multik mindent letaroló, a kiskereskedelmet megfojtó attitűdjének a következménye. Egyébként sem a budapesti forgalomból és üzletekből kéne kiindulni, hanem esetleg megnézni a Tiszántúlon néhány "fejlett" települést, ahol jó eséllyel még szatócsbolt sincs.
Ó, Apolló és Múzsák, ti adjatok erőt gyenge lantom hangjának, hogy hódoljon az Világ az magyarok diadalának! Kezdődik januárban a győzelmek kora, midőn Szájer és Deutsch képviselők bejelentik, hogy a Fidesz kilép az Európai Néppártból, mert az tele van buzeránsokkal és drogosokkal, amely…..
Gábor Révész 2020.01.07 13:33:03
@megvagyhadnagy: a fajtádnak is van közös neve fidesznyalonc!
Csernobil ma Atomtervek Magyarországon: Paks 2, uránbánya, atomtemető A jövő felé vezető út nem spontán alakul ki, hanem nagyon is tudatos tervezők rajzolják meg a nyomvonalát. Az út tervét persze el is kell fogadtatni, így a tervezők a marketinget hívják segítségül.Pécsett, az…..
Rejtély, ki nyerhette meg a budapesti választásokat. Az állami hirdetésekből (vagyis közpénzből, értsd a tiedből meg az enyémből) kitömött Lokál néven megjelenő pofátlan propaganda kiadvány szerint a Fidesz nyert. Hogy a Fidesz elvesztette a legtöbb fővárosi kerületet és Karácsony Gergely lett a…..
Gábor Révész 2019.10.15 20:33:20
@Gábor Révész: Nem, tévedtem. Iszonyúan hülye vagy!
Gábor Révész 2019.10.15 20:41:30
@Hova fogják elásni Hanuka Gerit?!: Te honnan bújtál elő, hülye fideszbuzi? Egy kis zsidózás - az megy, ugye, baromarc! Judapest. mi? Demokráciáról, polgárokról hírből sem hallottál, hülye fasz! Bújj bele nyugodtan a csúti geci seggébe, ki se gyere!
Gábor Révész 2019.10.15 20:47:08
@6.Lenin: Talán előbb a fideszke 42 százalékkal kitermelt 2/3-át elemezgesd ilyen precízen, hülyegyerek!
A Fidesz működésében egyetlen hibát sem találó, a párt parancsait kérdés és fenntartások nélkül követő, az újságírói etikettet hírből sem ismerő médiaszemélyiségek egytől egyig kikérik maguknak, ha munkájuk során megkapják, hogy propagandisták. Tudjuk jól, ahogy Csoki is mondja az Üvegtigrisben,…..
Gábor Révész 2019.09.29 07:16:30
@Pillangószelep: Hú, de frappáns voltál! Ez minden, ami a csökött agyadból kipréselhető? Így nem leszel tagja a fidesznyikeknek!
Gábor Révész 2019.09.29 15:07:03
@Cycmen: "Tudod, a másik amit nem jól gondolsz velem kapcsolatban, hogy bár a szocik lopási teljesítményét is messze a mostaniak fölé lövöm be, de a legnagyobb bajom az volt velük, hogy mindent elbasztak, elkótyavetyéltek, a lakosságot le sem szarták, a gazdasághoz semmit nem értettek, külpolitikában csak kicsik akartak lenni! Amíg csak ugyanezek jönnének vissza, nekem marad a Fidesz! :P"
Na, ez a gyöngyszem megér még pár szót.
mindent elbasztak - mert ugye a csúti görcs vezérletével minden nagyszerűen működik ebben a földi mennyországban! Mindenki jobban keres, mint nyugaton bárki, ebben az országban senki nem él mélyszegénységben, hiszen 47.000 Ft-ból meg lehet élni, és ennél mindenki nagyságrendekkel jobban keres. Itt mindenki a legmagasabb szintű egészségügyi ellátás illeti meg, az meg csak libbancs rémhír, hogy a kórházakban halomra halnak olyan betegek, akiket ma már nem lenne kunszt megmenteni, ha megkapnák a minimális ellátást. És persze a 9.000 Ft-os Rezsiutalvány fényében idén télen senki nem fog megfagyni, hiszen ebből évekig futja villanyra meg gázra.
mindent elkótyavetyéltek - na, ebben van fikarcnyi igazság. Persze azt leszámítva, hogy a nagy kótyavetye I. Szent Antal miniszterelnöksége alatt zajlott le. A csúti csüngőhasú cigánynak már csak azt sikerült ellopnia, amit az a gaz EU ad azért, hogy ez a szegény ország kicsit felemelkedhessen.
a lakosságot le sem szarták - ó, hát ez csoda! Bezzeg a csúti vajda hagyja, hogy nyugdíjasok csókolgassák a kezét, és valóban nem hagynak senkit az út szélén. Nem, belerúgják az árokba, hogy pl. Lézer Jani nyugodtan száguldozhasson az audijával.
a gazdasághoz semmit nem értettek - leszámítva, hogy közben lezajlott egy gazdasági világválság, és azt sikerül kibekkelni, a csúti csüngőhasú meg a világgazdaság felfelé ívelő szakaszában valósíthatta meg világmegváltó illiberális agymenését, azért elismerésre méltó, hogy a kuszaszemű gazdasági zseni vezetésével kifosztják a magyarokat a rezsicsökkentés lázálmával. Nem részletezem, ezt a fidesz akadémián bizonyára vastag betűvel oktatják az ilyen barmoknak, mint te vagy.
külpolitikában csak kicsik akartak lenni - mert most akkora ászok vagyunk, hogy Putyinon kívül, aki jön a hűbérest ellenőrizni, maximum Azerbajdzsán potentátja fogadja a csúti görcsöt meg tarajos pepét.
Na, pár szóban ennyi a véleményem a fajtád által képviselt "világnézetnek" nevezett agymenésről!
Kezdjük egy ténnyel: a játékvezetői hármas tegnap két komoly hibát követett el. Az első szlovák gólnál lesen volt a szlovák csatár (tegyük hozzá, ez minden esetben a partjelző felelőssége, nem a játékvezetőé), a másik, hogy Dzsudzsák nem kapott egyből pirosat a taposásáért. Kettő súlyos hiba, de…..
Gábor Révész 2019.09.11 09:58:22
@apro_marosan_petergabor: Ezért tart itt a "magyar foci", ahol tart. A magyar vízilabda válogatott hányszor játszott a román bírók által elcsalt meccset, mégis tudtak nyerni. Ja, hogy ők profik voltak. Ezek a falábú focisták meg csak a séró belövésében meg a tetkók elhelyezésében profik, a modern labdarúgásnak sem az elméletét, sem a gyakorlatát nem ismerik. De a kasszánál azért jócskán csurran-csöppen ezért a minősíthetetlen produkcióért is.