Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rommel41

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy döntöttünk, podcastunk új adásában nem valamelyik aktuális, felkapott biztonságpolitikai kérdéssel foglalkozunk, hanem inkább számunkra ismeretlenebb vizekre evezünk. Témánk a háborús fantasy irodalom, mégpedig annak apropóján, hogy a műfaj egyik legutóbbi megnyilvánulása, Sir Richard Shirreff…..
Rommel41 2017.07.02 10:02:45
Sziasztok!

Írtam egy regényt, amelyben nemcsak orosz, hanem kínai szemszög is van egy lehetséges III. Világhborúban. A regény címe: A Föld védelmében

A történet röviden. Gazdasági érdekek miatt, a nagyhatalmak között kirobban a III. Világháború. Csak 12 különleges képességű ember sejti, hogy a konfliktust egy földönkívüli faj gerjesztette. Az emberiséget csak ez a tucat ember mentheti meg a kipusztulástól.
www.afoldvedelmeben.hu

Egyébként olvastam Shireff könyvét. A NATO-tanácskozás része tetszett, mint ahogy élethű volt az is, hogy milyen lassan reagálna egy orosz agressziróra a NATO. A könyv harci cselekményei viszont rövidek, és a végét abszolút elvágta. Beszéltem magyar tábornokokkal a könyvről, és azt mondtk, hogy tulajdonképpen egy hadgyakorlat forgatókönyvét írta meg egy regényben.