Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bodó Kata

41 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bodokatablog készítette ezt a képet...
bodokatablog készítette ezt a képet...
bodokatablog készítette ezt a képet...
bodokatablog készítette ezt a képet...
bodokatablog készítette ezt a képet...
bodokatablog készítette ezt a képet...
bodokatablog készítette ezt a képet...
bodokatablog készítette ezt a képet...
bodokatablog készítette ezt a képet...
Ahogy ígértem korábban, írok Nektek arról a különleges helyről, melynek meglátogatásához frizurát, ruhát választottam egy előző posztomban. Ez lesz a Berekai Art Studio Budapesten. Kép: saját - hangulatkép a galériáról és Albert László festményeiről Képzeljetek el egy gyönyörű, Andrássy úti…..
bodo.kata.25 készítette ezt a képet. A kép magáért beszél. Bor-vásárlás történik épp' a szekszárdi Tescon belül működő Hun-Cucc helyi termék boltban. Február 3-án, 4-én szerettem volna, hogy Robival kettesben lehessünk otthon, mert most ünnepeltük párkapcsolatunk 4. évfordulóját. Robi szombaton…..
bodo.kata.25 készítette ezt a képet. Az a helyzet, hogy ha megunjuk a vajas-mézes kalácsot reggelire, átváltoztathatjuk whisky-s sütivé estére! Olyat kreatívoskodtam most este, hogy én, aki nem vagyok nagy süti evő képes voltam hirtelen egy tállal megenni ebből a csodából! Fogtam a fonott kalácsot,…..
Bodó Kata 2018.01.25 15:07:53
@Peti1996: Köszi Peti! Kipróbáltad azóta?
bodo.kata.25 készítette ezt a képet. Ákos munkájával megint elégedett voltam. :) Mivel már régóta szerettem volna megnézni egy Szekszárdról elszármazott barátnőm budapesti galériáját, ezért gondoltam megadom a módját és ruhát is választok a kulturális programhoz. Gondolnátok, hogy ezt a hangulatos…..
bodo.kata.25 készítette ezt a képet. Van Szekszárdon egy fodrászat, mely' hangulatában, kinézetében is hiánypótló a városban. Többször volt szerencsém itt már frizurát csináltatni Hesz Ákossal, aki fiatal kora ellenére igen ügyes! Nem csak a felfrissített hajammal voltam elégedett, hanem azzal a…..
Szüleimtől kaptunk Karácsonyra egy madáretetőt. Amikor először megláttuk, kicsit meglepődtünk a méretén, mert akár egy kisebb kutya is elférne benne, de érezhető volt, hogy szeretettel készült és stabil darab....ez olyan, mint a gomba mese...sok jó élőlény a madáretetőben is elfér....reméljük, a…..
bodo.kata.25 készítette ezt a képet. 1. kép - számomra nagyon fontos, hogy minden nap reggelizzek. Ki sem indulok a lakásból addig sehova, amíg azt a kaját meg nem ettem, amit aznap reggelire kitaláltam. Ez a kaja bármi lehet, ami kicsit sós, kicsit édes, kicsit savanykás és kicsit kesernyés.…..
bodo.kata.25 készítette ezt a képet. Remélem, jól éreztétek magatokat az ünnepek alatt! Nekünk Robival olyan lett, amilyet nektek is kívántam: tele értékes beszélgetésekkel december 23-27-ig. Sokat utaztunk egyik rokontól, baráttól a másikig és sok finomságot ettünk. Szerencsére én nem szoktam…..
Az "erdész lányaként" elképzelhetetlen volt, hogy valaha is műfenyőnk legyen. Minden évben hosszú tűlevelű, feketefenyőnk volt/van, amit apám választ. Ez olyan jól bírja a strapát a lakáson belül, hogy volt, hogy kértük tesómmal, hogy had maradjon a karácsonyfa Húsvétig. Imádom a fenyő illatát,…..
Fotó: saját - Fadd-Domboriban a Street Car Autóstalálkozóról és Szekszárdon, kertünkben barátokkal, valamint a Szüreti Fesztiválon Kedves Olvasóim! Fél éve, hogy nem írtam Nektek hosszabb szöveget. Most elmesélem pár cikkben, hogy mik is történtek ennyi idő alatt velem. Először is egy olyan…..
bodo.kata.25 készítette ezt a képet. Már vártam a decembert, hogy lehessen itthon mindenféle lakásdekorációt készíteni a "meditációs-diópucolás" mellett. Hogyan oldjuk ezt meg minimál-büdzsével és hogy a párunk se kapjon sokkot a "giccsek" láttán? Egy: én nem szoktam minden évben más színűvé…..
bodo.kata.25 készítette ezt a képet. Hááát, ez már mindennek a teteje! Leginkább Szekszárdnak! Egy újabb érdekes látkép a tetőablakból, amíg Robi alszik. Én felébredtem, irány a fürdő, ablak-kinyitás, kiszagolás, puff egy fotó és visszabújok aludni! Na ilyen az, amikor hasonló időbeosztáshoz…..