Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MaRcika

0 bejegyzést írt és 336 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juan Cuadrado kapcsán felmerült egy kínai átigazolás lehetősége, amelynek a keretében a Sanghaj Senhua vinné a kolumbiai futballistát. A dél-amerikai fubtallistát jövő nyárig köti szerződés a klubhoz, és jelenleg nem tűnik bizonyosnak semmilyen szerződéshosszabbítás. A La Stampa, a Tuttosport és…..
MaRcika 2019.07.06 19:55:11
@The king of alibis: töképetesen egyetértünk
Holnap ismét lezárulhat egy szappanopera, mivel a Juventus várhatóan hétfőn jelenti be, hogy megszerezte az Ajax ifjú csapatkapitányát, Matthijs de Ligtet, aki előreláthatólag 67 millió euro, valamint további 13 millió bónusz fejében csatlakozik a zebramezesekhez. A holland válogatott védő közelgő…..
MaRcika 2019.06.30 14:21:22
@Andras74: bárkit csak ne őt
Még nagyon sok bizonyítvány vár kiosztásra, köztük Leonardo Bonuccié is, aki most fogja megkapni. Bonucci nagy meglepetésre nyáron tért vissza Torinóba, kevesek örömére, sokak bánatára. A szurkolók haragjával kellett szembenéznie, köszönheti ezt annak, hogy gondolkodás…..
MaRcika 2019.06.29 13:29:28
Gonzalo Higuaín megtépázott torinói karrierje a végéhez közeledhet, miután a pletykák szerint a csatár közel áll ahhoz, hogy egy kölcsön keretében az AS Roma együtteséhez kerüljön. A római La Repubblica beszámolója szerint egyre valószínűbb, hogy Pipita a Roma mezét ölti…..
Pénteken a Roma és a Juventus megegyezésre jutott egy játékos-csereügylet részleteit illetően. Két szélső védő váltana klubot: Luca Pellegrini költözne Torinóba, míg Leonardo Spinazzola a Roma együtteséhez csatlakozna. Spinazzola a szerződése részleteiben is megegyezett új…..
MaRcika 2019.06.29 12:25:55
@Rikoo: pedig Pereirat én jobnnak tartom ezen neveknél. Hysaj szintjén van kb.A hárombol én őt tartom legjobbnak.. Trippier túlértékelt.
Sarribalba sem lenne olyan rossz a portugál szerintem.
A Premier League legutóbbi két szezonjának a győztese, a Manchester City a calciomercato értesülései szerint felajánlotta a Juventusnak Danilo játékjogát egy csereügylet keretében, így Angliába kerülne João Cancelo. A portugál futballistát már több ízben hírbe hozták egy nyári távozással, és…..
MaRcika 2019.06.24 10:53:48
A Juventus egykori elnöke, Giovanni Cobolli Gigli nemrégiben arról beszélt, hogy szurkolóként gyalázatosnak érzi Maurizio Sarri kinevezését, és hogy reméli, az egykor a Napolit irányító mester nem fogja a kibúvókat keresni, ahogyan tette a déli klubnál anno. Az edzőkérdésre…..
MaRcika 2019.06.18 14:50:36
@Juvegaspy: ott a pont
MaRcika 2019.06.18 14:52:42
@MaRcika: második felen a mondandónak :)
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy a Chelsea együttesétől távozó Maurizio Sarri veszi át a zebramezes csapat irányítását. A 60 esztendős szakember csupán tavaly nyáron ült le a londoniak kispadjára, s 2021 nyaráig kötelezte el magát, arról azonban egyelőre nincsen hír, hogy a torinóiak…..
Az Inter a nyáron szeretne megválni Mauro Icardi szolgálataitól, miközben továbbra is egyeztetés tárgyát képezi a Juventus argentin támadójának, Paulo Dybalának az esetleges szerződtetése. A Goal képviseletében Romeo Agresti az egyeztetésekhez közelálló forrásra hivatkozva…..
MaRcika 2019.06.13 10:28:38
A holland válogatott védő, Matthijs de Ligt a Nemzetek Ligája első kiírásának vasárnap esti döntője után érdekes információt osztott meg a közönséggel. A portugálok Hollandia felett aratott 1:0-s sikerével zárult finálé lefújása után a bekk és Cristiano Ronaldo együtt…..
Amikor Beppe Marotta felvállalta az Inter átformálásának a feladatát, senkit nem lepett meg, hogy felröppentek pletykák olyan játékosok vonatkozásában, akik a szakember révén érkeztek a torinói klubhoz. Antonio Conte megnyerésével pedig a pletykák csak újabb erőre kaptak. Jó példa erre a már tavasz…..
A nyári átigazolási időszak közeledtével ismét hírbe hozták a Juventusszal a zebramezesek tavalyi célpontját, Sergej Milinković-Savićot, azonban a Lazio elnöke, Claudio Lotito azt állítja, hogy az olasz rekordbajnok nem jelentkezett be a középpályásért. "Milinković-Savić nem eladó." - mondta az…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus idén nyáron leigazolná a Paris Saint-Germain védőjét, Marquinhost. A 25 éves brazil futballista a visszavonuló Andrea Barzagli helyét veheti át a csapatban, és a fekete-fehérek bekksorának fiatalítási koncepciójába is…..
Öt évet követően Massimiliano Allegri időszaka a Juventus kispadján a végéhez közeledik. Pénteken a mester kapcsán a klub bejelentette, hogy távozik a klubtól, és a livornói mesterrel nyert öt bajnoki cím után a Juventus így megújulhat a pályán és a padon egyaránt. Az…..
MaRcika 2019.05.18 17:23:31
@Direct_01: ha esetleg Klopp lenne hozhatná magával Virgil t is :D
A Juventus szédületes mérkőzésen dolgozta le az Atlético Madrid otthonában elszenvedett vereséget, s ezzel továbblépett a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, ahol az az Ajax lesz az ellenfele, amely talán a zebramezesek teljesítményénél is nagyobb meglepetést szolgáltatott, amikor…..
MaRcika 2019.04.10 21:44:48
@Rikoo: pont ezt akartam irni. Ugy is régen irtam egyáltalán valamit :D
Ma napközben több forrás is megerősítette, hogy az UEFA vizsgálatot indított Cristiano Ronaldo Atlético Madrid elleni meccs utáni ünneplése miatt. Mint ismert, a múlt keddi, Atlético elleni Bajnokok Ligája párharc második mérkőzésén, Torinóban sikerült a szinte lehetetlennek tűnő fordítás, és a…..
MaRcika 2019.03.18 21:02:35
@JuventusFanatikus: ez a kép k*rva nagy :D
A Juventus továbbra is veretlenül száguld zsinórban nyolcadik bajnoki címe felé, s mivel a Napoli tegnap este csupán gól nélküli döntetlennel zárt az AC Milan elleni mérkőzésen, egy újabb győzelemmel tizenegy pontra növelheti előnyét a bajnoki címvédő. A zebramezesekre ma…..
MaRcika 2019.01.27 22:19:25
A legfrissebb hírek szerint a Chelsea szemet vetett a Juventus fiatal játékosára, Rogérióra - hívta fel rá a figyelmet a Calciomercato.com. Bár a londoni kékek menedzserének, Maurizio Sarrinak az elsődleges célpontja a torinóiak csatára, a kölcsönben a Milanban szereplő Gonzalo Higuaín, úgy tudni,…..
MaRcika 2019.01.15 21:19:49
@Nathas: jojo nem egy meccsből.... Csak nem értem minek hoznánk el.
Romában jó volt, de a Chelseában nem nagyon jutott ,,kulcsszerephez".
Amennyire én láttam.
De a a vezetőség ugyis jobban tudja mint én ;) szerencsére
Forza Juve
Köszönjük, hogy idén is megtiszteltetek a figyelmetekkel és értékes hozzászólásaitokkal. 2018-ban megközelítőleg 1100 friss poszttal próbáltuk kiszolgáni kis közösségünk igényeit és továbbra is arra törekszünk, hogy a szűk erőforrásaink ellenére is növekedjen a megosztott poszjatink…..
MaRcika 2019.01.01 12:06:14
Portugália ellen ma századik válogatottmeccsét játszhatja Giorgio Chiellini napra pontosan 14 évvel a debütálása után, és sokak meglepetésére nem csak a meccsek számában vezeti a rangsort az olasz keretben, hanem a lőtt gólok számában is. Giorgio Chiellini a kevés tapasztalt…..
Németországi értesülések szerint a Juventus ismét érdeklődést mutathat Cristiano Ronaldo egykori csapattársa, James Rodríguez iránt, miután a támadó feltehetően nem fog a Bayern Münchennél maradni. A Sport Bild értesülései szerint a kolumbiai válogatott akár már januárban…..
Egy igazi rangadónak lehetünk szemtanúi, mivel két nagy múltú klub csap össze a Bajnokok Ligájában. A Juventus a poklot megjárva visszatért az élvonalba, míg a Manchester United is komoly gyengülésen esett át, bár ők még messze nem léptek ki a gödörből. A meccs visszatérője Cristiano Ronaldo lesz,…..
MaRcika 2018.10.22 19:40:37
MaRcika 2018.10.22 20:38:39
@Hiribi27: én is így tudom.
Csak lekéstem a választ.
A Juventus a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy orvosi vizsgálatok várnak német válogatott középpályására, Emre Canra, s egyelőre az sem kizárható, hogy a pajzsmirigyében talált göb miatt sebészeti beavatkozásra is szükség lesz. A középpályás idén nyáron csatlakozott a Juventushoz, miután…..
MaRcika 2018.10.22 13:22:07
@MaRcika: a göböt gyakran a beteg eszleli, fekvő helyzetben irritáló, köhögtető ,,hatású"
MaRcika 2018.10.22 13:28:59
@MdewC: kihagytam hogy a rosszindulatu göb, rák.
A jóindulatú növekedese lassú, hamar leáll, de a rosszindulatú továbbterjed a pajzsmirigyen át.
MaRcika 2018.10.22 13:29:49
@MdewC: ha nem pontosak az információim elnézést.

Jobbulást Emre.
A nyár egyik szomorú fejleménye volt, hogy a Juventus saját nevelésű középpályása, Claudio Marchiso érzékeny búcsút vett  a klubtól, s az orosz Zenit Szentpétervár szolgálatába lépett. "Nem sajnálkozunk." - mondta fia távozásáról Stefano Marchisio a Tuttosport…..
MaRcika 2018.10.11 20:17:37
@Rivendell: Bernáért azért fájna a szívem.
De azért van több olyan név is...
Cancelot pl nehezen pótolhatnánk.

Remélem sokat marad még velünk Federico, és egy klubikonná növi mi magát vagy valmi hasonlóvá :)
Forza Juve