Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Macska Bonifác

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        Az utolsó két napon a megbízható (B+ vagy jobb) kutatók mérései.        Pennsylvania:    Hét mérés. A legerősebbnek az 1862 likely voter (LV)-s tegnapi Siena College/New York Times Upshot (A+)   ahol Biden 6 százalékkal vezet. Ma a Monmouth University (A+) két modellt nézett meg 502 LV-n,…..
        Szilvay Gergely vezércikkben tudatta a pártállam támogatóival Pennsylvaniában 2.9 százalékkal vezet Donald Trump.      A valóság az, hogy az Insider Advantage nevű B- os cégnek volt tegnap egy mérése, 400 valószínűsíthető szavazóval. Következtetéseket vontak le ebből a fekete szavazók…..
      Amikor Szarka Gábor ezredes szigorúan megtiltja az SZFE munkatársainak, hogy együttműködjenek az egyetemfoglalókkal, törvényt sért. A kancellárnak nincsen együttműködés-tiltási joga, a 2011. évi CCIV. törvény 13/A paragrafusában ilyesmiről nincs szó. A pszichopata Vidnyányszky Attila totális…..
Macska Bonifác 2020.10.14 13:21:18
@libernyák: "Ha a nő gondatlanul felbukik a lépcsőben és elvetél, akkor gondatlanságból elkövetett emberölést követett el."

Ha a karjában levő csecsemő hal meg, az miben más?

"Ha a nő gondatlanul felbukik a lépcsőben és elvetél, akkor gondatlanságból elkövetett emberölést követett el.
és még folytathatnám. Gondold el, te ilyen világot akarsz?"

Igen, a tettéért, és a hibáiért is, arányos mértékben feleljen. Te nem ilyet akarsz?
Macska Bonifác 2020.10.14 13:33:28
@libernyák: "Ezt a rendszert úgy hívjuk, hogy rabszolgaság, és az abortuszt tiltó állam rákényszerítheti az anyát arra, hogy saját testét a magzat 'szolgálatába' (a magzat érdekeinek követésére, amíg saját élete nem forog veszélyben) állítsa."

Sőt, adót is kell fizetnie, amit -- hogy hogy nem -- a saját testéből testéből állít elő.
           Szeptember elején jelent meg Michael Sandel, az egyik legismertebb kortárs politikafilozófus könyve:" Az érdem zsarnoksága" (The Tyranny of Merit).  Sandel még nem volt harmincéves, amikor megírta híres liberalizmuskritikáját a Liberalizmus avagy az Igazság határai-t, mely munkáját sokan…..
Macska Bonifác 2020.09.30 23:09:51
       A nép nem járt egyetemre. A nép érettségije is kétesélyes, leginkább szakmunkásképzőbe járt. A nép nem te vagy, ezt kellene végre megértened.      A népet nem érdekli a CEU. A nép nem is tudja, mi az a CEU. A Sorost érti, mert a Soros egyszerű.  A nép kicsit antiszemita. Nem nagyon szereti…..
Macska Bonifác 2020.08.31 21:39:14
      Tamás Gáspár Miklós írt ma egy cikket "Churchill, a rasszista" címmel, amiből nyilván lesz majd mandinerista dörgedelem. A professzor úr egyik főérve Churchill ellen (ha Tamás Gáspár Miklós TGM, akkor Winston Churchill... inkább kíírom a nevét) az 1943-44-es bengáli éhinséggel…..
Macska Bonifác 2020.06.23 14:16:07
@jotunder: „OFF magyarországon ez nem egy valódi ügy. én viszont háromszáz méterre lakom viktória királynő szobrától. a viktoriánus korszak, well, a mai értelemben, nem volt annyira progresszív. és látom a röplapokat. miközben megértem azokat, akik a történelmi igazságtalanságokon felháborodnak, és kompromisszumokra bőven hajlandó lennék, baromira nem szeretném, ha itt is nekimennének a szobroknak.

ez van. nekem kettős kötődésem van, két ország problémái izgatnak.”

Most már azok körébe tartozol, akik a progresszívektől tartanak?
         Sir Roger Scruton brit filozófus adott egy interjút a New Statesman-nek, ami után szinte azonnal kirúgták a tanácsadói állásából (amiért egy fillért sem kapott). Scruton egész életét kontroverzális szövegek publikálásával töltötte, gyakorlatilag kifocizta magát a brit egyetemi életből. A…..
           "Lánczi András, a Budapesti Corvinus Egyetem rektora napjaink problémáit arra vezette vissza, hogy a felvilágosodás korában teret nyert az igazságot az emberen belülre helyező, az objektív igazság létét tagadó felfogás, amivel szemben legutolsóként a kereszténység lép fel az európai…..
Macska Bonifác 2018.06.04 00:36:46
@fortin2: „We believe that the government and its co-conspirators are hiding all sorts of monstrous and shocking truths from us, concerning assassinations, extraterrestrials, the genesis of aids, the 9/11 attacks, the dangers of vaccines, and so much more.”

444.hu/2016/07/17/szaudi-kormanytagokhoz-koti-a-szeptember-11-i-geprablokat-egy-2002-ota-titkositott-jelentes

Kósza ötlet: ezen a helyzeten esetleg nem segítene, ha nem hazudnának folyamatosan?
             A szánalmas kis doktoriját is elég érdekes módon megszerző Schmidt Mária megtámadta a CEU oktatóit. Az "árulólistán" ott szerepel Barabási Albert-László az MTA külső tagja.    Barabási Albert-László  leginkább skálafüggetlen hálózatokkal foglalkozik. Nem politikával, hanem kibaszott…..
Macska Bonifác 2018.04.19 09:53:33
www.fidesz.hu/hirek/2013-01-08/rogan-antal-a-haza-ma-nem-nema/
24.hu/kozelet/2018/04/18/rogan-2012-ben-nem-turhetjuk-hogy-barkit-listaval-fenyegetozve-megbelyegezzenek/

>> A Fidesz frakcióvezetője úgy fogalmazott: „nem felejthetjük el, hogy a múlt században emberek millióit kínozták és gyilkolták meg vallási vagy etnikai alapon. Nem felejthetjük el, hogy ezek a népirtások minden esetben listákkal kezdődtek, ezért elfogadhatatlan, ha valaki nem tanul az elmúlt száz év történelméből.” Pilinszkyt idézve Rogán Antal leszögezte: „nem feledhetjük a nácizmus bűneit!” [...]

Kiemelte: nem tűrhetjük, hogy bárkit vallása, nemzetisége, értékvállalása miatt méltóságában megsértsék, önbecsülésétől megfosszák, szabadságát elvegyék, vagy listával fenyegetőzve megbélyegezzék. Rogán Antal beszédében kiemelte: személyesen sem tűrheti azt, hogy gyermekei lelkét a jövőben ehhez hasonló gondolatokkal mérgezzék. [...]

„A haza ma nem néma, mert a magyarok milliói tudják és értik, hogy azért jöttünk össze, mert ma a Kossuth téren mi akasztunk táblát a gonoszság nyakába; rajta a felirat: ezt már nem engedjük. Sem Gyöngyösinek, sem másnak, soha” – fogalmazott Rogán Antal. Beszédét a Fidesz frakcióvezetője azzal zárta: Magyarország megvédi polgárait. <<
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...