Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloody.rain

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A program célja, hogy segítsék azokat, akik mégsem akarnak az Egyesült Királyságban élni...
bloody.rain 2021.02.10 15:06:43
@a nagy hohohorgász: Nagyon jól jött volna régebben a 10 misi, de most már mindegy, mind a 3 gyerek máshol él az összesen 9 unokával, nekem meg van hol nyaralni ingyen. Nem érne meg 2000 fontot fejenként hogy ez másképpen legyen. Az UK-t különösen nagyszerű helynek gondoltam mindig, csak nekem elég hűvös, nyáron elmegy. Jónak tartom hogy nagyon barátilag és támogatóan állnak mindenkihez, így a gyerekem családjához is, segítenek britté válni. Az Isten áldja meg Britanniát és a Királynőt!
A brit kormány úgy döntött, némi pénzügyi támogatással segíti döntésükben azokat az uniót állampolgárokat, akik a szigetország elhagyásán gondolkodnak. A repülőjegy mellett akár 2000 fontot (ez valamivel több, mint 800 ezer forint) kapnak azok, akik hajlandók hazamenni...
Bíborosok, püspökök, egyszerű papok aggódnak a lengyel katolikus egyház jövőjéért, mert egyre többen hagyják el, főleg a fiatalok. A lengyel Katolikus Statisztikai Intézet szerint a fiataloknak alig 9,5 %-a állítja, hogy hisz az egyházban és pozitív véleménye van róla. Mindez egy olyan országban,…..
Időnként fellángolnak bizonyos divatok egy-egy országban, amit aztán az ember beállítódottságától, humorérzékétől, személyes érintettségétől függően szemlél. Angliában most például egy egészen érdekes jelenség kezd kibontakozni, amit a mai posztban némi cinizmussal tárunk elétek, ti is kezeljétek…..
Továbbá azért kampányoltak, hogy legyen második referendum. A belvárosban megbénult a közlekedés, a demonstrálók elfoglalták a Westminster környékét...
A függetlenségi Lowetinszkyt mélyen megrendítette Kossuth halála. Természetes, hogy a holttest Budapestre való érkezésekor és a temetésnél is jelen volt. Az alábbi naplóbejegyzés-részletek ezeket az eseményeket rögzítették. 1894. március 20.: […] Kossuth Lajos apánk, Magyarország szemfénye, elméje,…..
kézműves tofu szaküzlet. Kuromon Icsiba, Oszaka, Japán Kínában 5000 éve termesztenek szóját, amit kezdetben zöldségként, hüvelyesként fogyasztottak, majd több feldolgozási, finomítási eljárás megjelenésével rengetegféle tradicionális ázsiai élelmiszer, alapanyag, ízesítő jött létre. A tofu és a…..
Jobb későn, mint soha. Talán ezzel az olcsó közhellyel lehet reagálni Manfred Webernek, az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti (EP) frakcióvezetőjének és EP-választási csúcsjelöltjének a legfrissebb nyilatkozatára. Weber ugyanis három követelést fogalmazott meg Orbán felé annak feltételéül,…..
Külföldről sok okból lehet hazaköltözni, ezek közül az egyik az, ha az ember a külföldi cégtől elsőre rendkívül jónak tűnő ajánlatot kap. Ez történt Dave-vel is, aki Ausztriában, a magyar határhoz közel kapott németországi anyacégén belül egy lehetőséget. Majd hazaköltöztek… Te is hazaköltöztél?…..
"Egy kis bizalom nem ártana." Ezt olvastam egy kedvesnek tűnő, higgadt, a kormányt tisztelő kommentben. Mellbevágott a mondat. Önkritikára, mélyebb számvetésre ösztönzött. Mert tényleg! Mi lenne, ha egyszerűen csak bíznék? Mért van az, hogy ha a NER hoz egy döntést, kihírdet egy programot, vagy…..
50 év alatt új keresztnevek szorították ki a Máriákat, az Erzsébeteket, a Jánosokat és a Lászlókat az anyakönyvi kivonatokon. Évtizedekig a hagyományos utóneveket adták legtöbbször az újszülötteknek, majd a névadási szokások megváltoztak az 1950-es, 60-as években. Melyek voltak a leggyakoribb…..
Néhány év alatt szerzett hírneve Rózsa Sándoréval vetekedik, noha Sobri Jóskát mindössze 27 évesen érte utol a végzet. Pedig, ha az akkori fehérnépen múlik, még sokáig élhetett volna. ..
Három nappal ezelőtt ismertettük a Gallup azon nemzetközi közvéleménykutatását, amelyben egy, látszólag roppant egyszerű, mégis elképesztően összetett (és komoly indulatokat kiváltó) kérdésre kérték 64 ország teljes lakosságát reprezentáló, 62 ezer főből álló minta válaszát: ha az ön országa…..
Tele a fiók páratlan zoknival? Esetleg a pár egyik darabja kilyukadt és nem tudod, mit csinálj az egy szem ép zoknival? Adunk néhány tippet: tök jó mobiltartót lehet például belőle készíteni, de akár hajgumiként is újrahasznosíthatjuk a zokniként tovább már nem funkcionáló darabot...
Nem kevés botrány volt az elmúlt hónapokban abból, hogy Magyarországra hazatelepült családok kint született, de természetesen magyar gyermekei nem kapták meg időben a megfelelő okmányokat, így például az orvosi ellátásukkal is gondok adódtak. A mai posztban Oszkár segít abban,…..
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
bloody.rain 2017.07.19 11:25:48
@campobaszo: Nem meghivtuk, hanem a szervezők meghivták. Illetve nem meghivták, hanem megvették közpénzből. Ettől még dagadt maradt és fekete. Nem mintha bajom lenne ezzel.