Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Etaska.hu

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ha tisztában van a fapados cég szabályaival, akkor nem kell aggódni a magas összegű büntetések miatt. Ryanair járataira ingyenesen felvihető az a kézpoggyász, melynek súlya maximum 10 kg és méretei nem haladják meg a 55 cm x 40 cm x 20 centimétert.  Semmilyen magyarázat nem…..
Szeret utazni vagy több napos túrára menni? Még nem találta meg hozzá a megfelelő táskát? Akkor ajánlom figyelmébe az e-taska.hu kínálatát, melyben sok gurulós hátizsák várja leendő tulajdonosát. Ez a fajta hátitáska megkönnyíti az olyan helyváltoztatást, melyhez…..
A Pierre Cardin márkanév valószínűleg az Ön számára sem ismeretlen. De nézzük meg honnan indult. Olaszországban született, de elég fiatalon Franciaországba költözött. Borkereskedő családból származik, de Franciaországban mégis rajzolóként kezdte egy neves divatháznál.…..
E-táska blog Női üzleti táskák 2017.11.10 09:03:00
Egy nőnek reggel szinte az első gondolata ébredés után: Mit vegyek fel? Ez nem csupán a ruhaneműkre értendő, hanem ugyan olyan fontos döntési nehézség a táska választás is.    Egy nőnek, akinek a munkaköre megköveteli az elegáns megjelenést, a táska választás terén nem…..
A Gabol márka eredete egészen 1965-ig nyúlik vissza, amikor egy kis családi műhelyben elkezdődött a bőrtermékek gyártása. Az évek múltak, és a kis családi vállalkozás ígéretes kézműves műhellyé vált. A termelés folyamatosan növekedett. 1983-ban az új generáció…..
Giudi: a márka, amelynek minden terméke tradicionális olasz technológiával készül, vegyi anyagok felhasználása nélkül, valódi cserzett bőrből.   Egy üzletembernek fontos a megjelenés. Az utazások, tárgyalások lényeges eleme az öltözködés és az olyan kiegészítők megválasztása, mint a táska és…..
   Irat - vagy aktatáska?  Az irattáska a legtöbb esetben laposabb és téglalap alakú. Mint a megnevezése is mutatja, az a funkciója, hogy az A/4-es iratok kényelmesen, gyűrődés nélkül férjenek el benne. Különböző színekben elérhetőek, így nők és férfiak is egyaránt…..
Gyakran teszik fel a táskát vásárlók az eladóknak azt a kérdést, amikor azok kínálják a különféle termékeket, hogy rostbőőőr? Az meg mi? Műbőr? Bőr? Barangoljunk kicsit most ebben az útvesztőben...   A rostbőr, gyakorlatilag újrahasznosított bőr, egyéb anyagokkal kombinálva. Szoktuk kevert…..
Hallott már az RFID rendszerről? Most megismerkedhet vele   Rádiófrekvenciás azonosító blokkolóval ellátott pénztárca vagy kártyatartó véd a vezeték nélküli adatlopási kísérletektől.Ez a fajta pénztárca főleg a "PayWave" és a "PayPass" és más érintésmentes fizetési…..
E-táska blog Poggyász gondok 2017.09.29 09:48:00
Kétféle ember létezik: aki már utazott repülőn és aki még nem. Aki igen, azért idegeskedik indulás előtt, mert tudja mivel jár, aki pedig nem, ő azért, mert nem tudja mire számítson. Gyakran rohannak be hozzánk táskaboltunkba aggodalmaskodva, hogy másnap elutazik és még azt sem…..
Előfordult már Önökkel, hogy bementek az üzletbe nadrágszíjat venni, és a segítőkész eladó első kérdése az volt, hogy hány centiméteres legyen? S erre azt a választ tudta adni, hogy "Rám való". Akkor most itt talál egy kis segítséget, hogy ne vesszen el a legközelebbi…..
1998, 2001, 2007? Mindegy melyik év a hátizsákok éve a divattervezők szerint, szerintem viszont ez minden idők legkényelmesebb, legpraktikusabb táska viselete.   Nemek, korosztályok? Szintén totálisan mindegy melyik halmazról van szó, hátizsákot hordhat egy óvodás, egy nyugdíjas turista, egy…..
A divattervezőknek köszönhetően kialakult a 2017-es év őszi-téli színskálája.    Nézzük meg őket közelebbről! Az idei év divatja kedvez azoknak, akiknek munkájuk megköveteli az elegánsabb öltözködést, vagy csak szeretnek nőiesebben megjelenni a hétköznapokon. De a…..
Hallottál már a Reisenthel termékekről? A Németországban megálmodott márka termékei bizony-bizony már 52 országban vannak jelen, exkluzivitása miatt viszont csak a legjobb üzletekben bukkanhatunk rájuk. 1971 óta örvend osztatlan sikernek a családi vállalkozás, ugyanis ekkor…..
Mai rohanó világunkban jót tesz egy kis kikapcsolódás a szabadban. De egy rosszul megválasztott táska bizony megkeserítheti a nyugodt pihenést vagy a sportolást. A dolgos hétköznapokban bizony nem árt gyermekeink egészséges testi fejlődése érdekében megfelelő iskolatáskát…..
Egyre gyakrabban utazunk repülővel és sajnos sokszor halljuk, hogy belenyúlnak poggyászunkba a reptereken. Van azonban megoldás, hogy elkerüljük a bosszankodást. Most ehhez adunk néhány tippet, illetve ahhoz is, hogy ne csak a tartalma, hanem maga a bőröndünk is sokáig szolgálhasson…..
Drága mulatság lehet az utolsó pillanatban bőröndöt vásárolni, hiszen a döntés előtt jó pár szempontot kell figyelembe venned. Bejegyzésünkben hasznos tanácsokkal látunk el, hogy biztosan a számodra ideális terméket válaszd...