Regisztráció Blogot indítok
Adatok
József Laczi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs háború! Korunk egyik rákfenéje, amely kezdi megmérgezni a leghétköznapibb dolgainkat is, a háborús retorika. Háborúban nincs középút, aki nincs velünk, az ellenünk van. Nem lehet egyszerre két urat szolgálni, legalább is olyan két urat, akik egymásnak esküdt ellenségei. Háborúban csak „ők”…..
A jelenlegi kormánypolitikát meghatározó ideológia kulcs eleme a bizonyos - közelebbről meg nem nevezett - háttérhatalmak aknamunkája, melyek a nemzetállamok és a családok elsöprésével készítenék az utat a globalizáció előtt. A beszélgetések során végül ide lukadunk ki, legyen szó klímáról,…..
József Laczi 2017.06.20 12:15:26
Amióta Tamást nézem,olvasom,és hallgatom,többször érzékelem,hogy arról beszél ami engemet is foglalkoztat .igehírdetései különleges élményt jelentenek számomra. . Széleskörű társadalmi, tudományos és politikai megnyilvánulásait is szívesen olvasom! Háttérhatalmak,ez mostanság az egyik sláger. Minden bajok fő okozói! Nem ám a mindenkori hatalom hazugságai,tolvajlásai !Inkább a sötétben megbújó zsidók(,lásd Soros)Volt már ilyen ,tudjuk mi lett belőle!Egyházak,gyülekezetek lelkesen veszik a lapot. Még rá is lapátolnak. Hithű keresztényeknek persze jó ha nem tetszik a buzik vonaglása,mind ahogyan az abortusz is tiltott Isten által! Igen ám csak van egy világi törvénykezés is amely vonatkozik keresztényre és nem keresztényre egyaránt!Az egyházak pedig bővülni szeretnének és ez leginkább a pogányok soraiból sikerülhet. Isten égéjével és az evangélium hirdetésével. Meggyőzéssel, de semmi féle képpen nem adminisztrációval és főleg nem erőszakoskodással!
Globalizáció! No ez megint divatos téma. Mert be akarnak tenni mindenkit egy nagy kalapba. Mi lesz akkor a nemzeti érzéssel, nemzeti sajátossággal?Hát persze,hogy lehet a szíveket lángra lobbantani.Akkor nézzük kik akarhatják ezt a gonosztettet megszervezni,és végrehajtani. Norvégok? németek,britek, franciák, netán tán amerikaiak,olaszok?Mind mind minket szegény magyarokat akarnak globalizálni?Elvenni értékeinket,bele avatkozni bölcs kormányunk döntéseibe? Sőt megdönteni a népért élő és dolgozó regnáló hatalmat!Persze tudjuk ki van ennek is a hátterében. Jelképes alakja,ugye ennek is Soros György! etc. etc mondják,mantrázzák,hirdetik,és nekem óriási fájdalmam,hogy keresztény egyházak egy része is csatlakozik.
Üdvözlöm Kedves Tamás! Isten Áldja meg a szolgálatát!