Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fersynando

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 20-án Esztergomban adjál át az ország első közösségi kerékpáros rendszerét. A teljes hálózatot és kerékpárokat is az egyébként Esztergomban működő Neuzer Kft. fejlesztette. Az első ütemben 6 állomást adnak át 80 dokkoló egységgel és 50 kerékpárral. A…..
A Stereoboard magazin szavazásának köszönhetően végre megtudhatjuk, kit utálnak a legjobban a zenerajongók. A választék szép, a helyezések viszont meglepőek. Persze szerepel rajta természetesen a koncertjeit rendszeresen egy órával eltoló, majd emiatt a szervezőket leanyázó Axl…..
A negyeddöntők legnagyobb meglepetése a negyedik párban született meg, Szlovákia búcsúztatta a három nagy esélyes közé sorolt Svédországot. Az oroszok után egyik másik óriás távozott. A dekoncentrált svéd védelmet remek kontrákra építve többször is átjátszotta a szlovák…..
Megérdemelten győzte le a világbajnok oroszokat az előzetesen sokkal esélytelenebbnek tartott szlovák válogatott. Északi szomszédaink az első harmadban perfekt védekezéssel akadályozták meg Ovecskinék villogását, utóbbiak híresen kombinatív alapjátékából semmit sem…..
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
A Homár megemeli, kicsit lengeti, majd földig hajtja fogyasztóbőr süvegét: a Wizz Air a maga területén elért a lehetőségek elméleti határához és szinte fénysebességgel száguld a szenyósági bajnokság aranyérme felé. A fogyasztóbarát repülős cég új húzása az, hogy…..