Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kikotyog Blog

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az a könyv, amit pont a bestseller léte miatt félve nyit ki az ember. Kíváncsi, de ott motoszkál benne, hogy csalódás lesz. Nos, ez a regény nem az. Thriller a javából, olyan feszültséggel teli atomoszférával, közepesen lassú történetszövéssel, amely letehetetlenné teszi. A könyv a családi…..
  Miért annyira vonzó Margaret Atwood A szolgálólány meséje  című regényéből készült sorozat? Miért fontos a regényt elolvasni, mielőtt a tévé képernyőjére szegezzük a pillantásunkat? Összefoglaló három lépésben.     Nem spoiler! 1. A sorozat sohasem követi a könyvet A kanadai szerző…..
Szórakoztató irodalom az újrakezdésről Ajánló   Nevezhetjük életközepi válságnak is, ahogy a szakirodalom emlegeti. Nevezhetjük útkeresésnek is, ahogy a spiritualizmus hívei ismerik. Mindegy azonban, hogy nevezzük, azokról az életben tapasztalható komoly pillanatokról szólnak az alábbi könyvek,…..
  Megnéztem ma a 2015-ben megjelent filmet Meryl Streep szereplésével, aki az egyik kedvenc színésznőm. A film jó volt, pont annyira drámai amennyire kell, de egyszer nézhető. Másodjára sem tud többet mondani annál, amennyit a szüfrazsett mozgalomról alapszinten tudni lehet. Két mondat ragadt meg…..
Sziasztok! Egy hete betértem egy indiai kifőzdébe és ettem egy indiai vajas csirkét naannal. Sajnos nem volt az igazi. Vettem szamószát is, az finom volt, de a csirke nem nyerte meg tetszésemet. Alulfűszerezett volt és a 2 dl szószban találtam 3 kis kocka csirkemellet. El is döntöttem, hogy…..
Ez az a film, amire éreztem, hogy rá kell készülnöm lelkileg, de sokkal jobban viseltem mint vártam. Sőt, azt kell, hogy mondjam, hogy pont annyira mászott a lelkembe, amennyire kell, egyáltalán nem éreztem a kötelező jellegű művészfilmek utáni teljes kiégést, apátiát, amit szoktam. Mit mondjak…..
  Végre nagyjából utolértem magam az előre betárazott, de időhiány miatt meg nem nézett filmek bepótlására. Köztük A számolás jogára. Eszméletlenül jó film, és amennyire szórakoztató, ugyanannyira szívfacsaróan megdöbbentő. A színészek parádésak, igazából senki sem játssza túl a karakterét, de pont…..
  Mostanában, azaz körülbelül két hete rákattantam a Gyilkos sorokra. Mindig imádtam, és olyan nehéz volt kifognom, ha a tévében ment, és ez most is így van. Tény, hogy kiadták DVD-n is rettenet pénzért, de az az igazság szerintem, hogy epizódonként egyszer nézhető sorozatról van szó. Legalábbis…..