Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AutomataÖntözőrendszer

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megnéznél egy izgalmas porn videos with sexy girls?? Akkor van itt valami a számodra ... Az Xdreams TV teljesíti álmaditat, és megadja neked azt, amit már régóta vágysz! Videóink közül nem lesz könnyű választani, mert rengeteg ilyen van. Először nézd meg a Fucking videos kategóriát, mivel…..
Az öntözőrendszer téliesítése elsőbbséget élvez, mert bizony a bennszorult, s jéggé dermedt víz, komoly károkat okozhat. Igaz, hivatalosan a KPE csővezetékek nem törhetnek el, még akkor sem, ha a fent ecsetelt jelenség rendszeresen, évről-évre ismétlődik, de… Pontosan ez, a folyamatos…..
Ha hiszed ha nem, de kevés alkalmasabb időszak létezik a kertépítésre, kertgondozásra, mint az ősz. Hogy miért? Elsősorban azért, mert magad mögött hagyod a forróságtól tikkadozó napokat, amiben a növényeid is csak kókadozni tudtak. A csapadék mennyisége, ezzel párhuzamosan megnő, aminek hála akár…..
Évente kétszer, néhány perc – nagyjából ennyi, amit rá kell szánnod automata öntözőrendszered karbantartására. Ha az üzemelés kifogástalan, akkor a téli víztelenítés, és a tavaszi rehabilitálás alkalmával kell csak hozzányúlnod a rendszeredhez. Tehát évente kétszer összekötheted a kellemest a…..
Az öntözés módja és időpontja abszolút nem lényegtelen, ha növényeid egészsége az elsődleges. Korán reggel, illetve későn este, amikor a gyepszőnyeg felveszi a számára szükséges tápanyagot, épp ideális az öntözés, ráadásul a párolgási veszteség is ezekben az időintervallumokban a…..
Az öntözés kis hazánkban, ha tetszik, ha nem elengedhetetlenül fontos, hála éghajlati adottságainknak. A növények vízigénye nem egyezik a csapadék mennyiségi, és területi eloszlásával, azaz neked kell a kezedbe venned a vízpótlás feladatát. Az öntözőrendszer kialakításánál a különböző típusú…..
A hibák egyetlen célt szolgálnak, hogy tanulhass belőlük. Álljon itt az öt dobogós, mely a legtöbbször fordul elő, ha a téma a kerti tó kiépítése.    1. Az algák a napra szavaznak A hely kiválasztása a legfontosabb szempont. Ha a tavat folyamatosan tűzi a nap, akkor az algák pillanatok alatt…..
A tóépítés trendjét éljük. Napjainkban, aki csak teheti, megteremti otthoni kerti paradicsomát, melyben főszerepet kap a tavacska. A szép, kristálytiszta, átlátszó, illatos tó. A képes újságokban is sűrűn találkozni, ilyen idilli állapotot megörökített fotóval, de jó, ha tudod: tavad élővilága, a…..
Ha mindennél jobban vágysz egy kerti tóra, akkor találgatás helyett hallgass ránk, mi megmutatjuk az utat, melyet ha követsz valóra válthatod legféltettebb álmaidat. Nulladik lépés: célmeghatározás Akár egy motivációs videó is kezdődhetne ezzel a gondolattal: mi most világmegváltás helyett a kerti…..
Az automata öntözőrendszer előnyeiről órákig lehetne ódákat zengeni, ehelyett azonban csak néhány alapvető pozitívumot emelünk ki: a kerted növényei, és gyepje meghatározott időben, meghatározott mennyiségű csapadékot kap, még akkor is, ha te éppen a Balatonban lógatod a lábadat. A locsolás…..
Ha nagy terület áll rendelkezésedre: sziklakert. Ha alig van szabad helyed: sziklakert. Ha valóban csak minimálisak a lehetőségeid: sziklakert. Hogy hogyan? A legelső esetben akár körbe járható verzióban is gondolkozhatsz, ami közvetlen környezeted ékévé válhat. Jogosan. A második szituáció sem…..
 A nagyrészt fűféléket magába tömörítő növénytakarót nevezzük gyepnek, vagy pázsitnak, igaz e kettő között vannak különbségek, de legtöbbször nem létfontosságú meghatározni, vajon melyikről is beszélünk. Ha számodra életbe vágó a pontosan meghatározott terminus, akkor álljon itt, a hivatalos…..
A vízfogyasztás, és ezzel együtt a vízszennyezés mértéke soha nem látott méreteket ölt, ami nem is csoda annak fényében, hogy milyen ütemben dübörög világszerte a gazdaság, és milyen ugrásszerűen növekszik a Föld népessége. De, hogy ne csak a szavak, hanem a számok is beszéljenek: száz évvel…..
A családi ház előnyeit talán felesleges is taglalni. Saját udvar, kényelem, komfort, igazi Kánaán. Persze csak akkor, ha minden karbantartási feladatot elvégzel, ha odafigyelsz a kertedben uralkodó állapotokra, és olykor fejleszted a rendelkezésedre álló apparátust. Bár kevesen tudják, de igaz: az…..
Ha forróság, akkor öntözés! Nincs új a nap alatt, de azért még mindig létezik néhány, fű alóli praktika, ami sokat javíthat növényeid túlélési esélyein az elviselhetetlen forróságban. A társasházak belső udvarán, vagy épp utca frontján növekvő növények sorsa több, mint mostoha. Ők a senki…..
Itt a nyár, a kertek virulnak, a gyep zöldell… Vagy épp kifakulva, kiégve, foltokban kikopva várja jobb sorát. Az igehintés helyett nézzük a magvetés fortélyait, hogy a megviselt pázsit képét örökre elfelejthesd! A fű vetésének első számú buktatója, ha azt hiszed, hogy ez rém egyszerű, hiszen a…..
Amikor a nyári hőségben kiülnénk a teraszra, de még az árnyékban is rántottát lehet sütni, akkor és ott semmi másra nem tudunk gondolni, csak arra, hogy jönne már egy hűs fuvallat, ami enyhet adhat felforrósodott bőrünknek! És, ha ez az enyhülés hűs pára formájában érkezik? Így kültéren is olyan…..
Manapság oda jutottunk, hogy természeti kincseink használata felelősségteljes hozzáállást követel. Az egyik legfőbb kincsünk a víz! Elég szétnézni és megállapíthatjuk, hogy nem igazán állunk a helyzet magaslatán, ha a vízgazdálkodásról van szó. Ugyanakkor az is igaz, hogy az egyre aszályosabb…..