Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arckönyves biztatasért környörgő lelkinyomorék

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Red Bull Air Race-et engedélyezni sem lenne szabad, mégis állami támogatás kap, az Auróra bezáratását pedig egy olyan törvény alapján rendelték el, amely alapján bármely budapesti szórakozóhelyet be lehetne záratni...
Erre mondják, hogy nem a kor teszi az embert. Idősebb korukban is megvillantják az egykori Playboy nyuszik csodás alakjukat és dögösen kacérkodnak a kamerával! Hugh Hefner is megmondta: Aki egyszer Playboy nyuszi volt, örökre az is marad ;) Ben Miller és Ryan Lowry alkotásait láthatjuk: Candace…..
Az MB&F órája tipikusan olyan megosztó darab, amivel vagy az első pillantásra szerelembe esik valaki, vagy borzadva fordul el tőle. Mi az első csoportba tartozunk, és nagyon szeretnénk egy ilyet, csak hát sajnos ennek van egy kis akadálya...
Arckönyves biztatasért környörgő lelkinyomorék 2017.06.10 01:12:30
Demcsák Zsuzsa kilenc évi meló után hagyta ott a TV2-t nemrég, (itt meg is írtuk, hogy miért) és nagyon úgy nézett ki, hogy nem is fog a médiával foglalkozni, hanem más pályára lép. De akit a képernyő szele egyszer megcsapott ugye, azt nehezen ereszti, ennek megfelelően várható volt, hogy megkeresik…..
Arckönyves biztatasért környörgő lelkinyomorék 2017.06.09 10:48:10
Úgy tűnik, jót is tesz velünk a rászorulókat cserben hagyó állam: egy ideje mintha elindult volna valami változás a társadalmi szolidaritás terén. Az egészségügyre, oktatásra, bérekre, a társadalom peremére szoruló egyre nagyobb és egyre inkább elszegényedő rétegek segítésére fordítható pénzek egy…..
Arckönyves biztatasért környörgő lelkinyomorék 2017.06.08 14:30:50
Mert a Facebook "egy náci, komcsi rohadmány"...
Arckönyves biztatasért környörgő lelkinyomorék 2017.06.02 12:07:05