Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fapados Esküvő

21 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy napotokon az egyik legfontosabb segítő a ceremóniamester. Ő az, aki összefogja a szolgáltatókat. Ő az, aki mozgatja a násznépet és aki figyeli az időrendet. De milyen szempontok alapján válasszátok ki a ceremóniamestert? Segítünk néhány jó tanáccsal. Egyáltalán a ceremóniamester, miben…..
Néhány héttel ezelőtt vendég blogoltam Bese Zoltán esküvői fotós oldalán az esküvőszervezésről és ennek kapcsán feltettem néhány kérdést a kevésbé ismert fotós trendekkel kapcsolatban. A válasz egy ugyancsak vendég blog formájában érkezik.  Érzékeny téma: megkeresési trendekTalán erről beszélnek a…..
1. Merj alkudni Teljesen evidensnek tűnhet ez a tanács, mégis sokan nem mernek gondolni arra, hogy alkudjanak az esküvői fotózás árából. Nem állítjuk azt, hogy az esküvői fotósok irányárat határoznak meg, amikor megszabják az áraikat, de azt tapasztaljuk, hogy vannak olyan…..
Az esküvőszervezés aprólékos sokféle feladatot ad a szervezőknek és bizony számos buktatót rejt magában. Az időzítés az egyik legfontosabb, hiszen a megbízható, kiváló minőséget nyújtó szolgáltatók akár már egy-két évre előre le vannak foglalva.  A kezdetekben a…..
A vendégek számára az egyik legfontosabb része az esküvőnek, hogy jól szórakozzanak. Ha ez megvan, biztos, hogy örök emlék marad számukra és lelkesen fogják mesélni a szerzett élményeket is. A szórakoztatás alatt sok mindent lehet érteni, de talán egyértelmű, hogy ehhez jó zene (legyen az DJ vagy…..
Rajongok a magyar tervezők által készített termékekért, a szekrényemben lapul pár darab belőlük. Így amikor Cselényi Eszter, a Celeni márka megálmodója meghívott a Showroom-jába, nem is volt kérdés, hogy igent mondok. Végre bepillanthattam a kulisszák mögé egy magyar tervező műhelyében, mindezt úgy,…..
A streed food és a food truck egyre nagyobb népszerűségnek örvend, főleg úgy, hogy fesztivál-nagyhatalomként elengedhetetlen kelléke egy-egy rendezvénynek egy ilyen, éhségre gyorsan megoldást kínáló járgány. Ha egy food truck-ra gondolunk, akkor nem éppen egy hercegnős ruhában éppen végigvonuló…..
Ahogy a héten már a Facebook oldalon hírül adtuk, csütörtökön a Niessing ékszermárka-bemutatón vehettünk részt a Monis Jewelry Premium Brand Store jóvoltából. Nagyon örültünk a meghívásnak, hiszen mindketten úgy gondoljuk, hogy a karikagyűrű megválasztása kardinális kérdés az esküvőszervezés során,…..
Ahogy az idei esküvői főszezon lezárult, már kezdődik is az újabb. Itt bizony nincs megállás, a legnépszerűbb időpontok akár több, mint egy évvel előre is elkelnek. Már a szervezés első pillanataiban szembesülünk az olyan kifejezésekkel, hogy szolgáltató/megbízási…..
Régóta nem jelentkeztünk bejegyzéssel, azonban a háttérben folyamatosan munkálkodunk az újabb és újabb témákon, ötleteken, amiket bemutathatunk nektek. Jelenleg is több projekten dolgozunk, a (remélhetőleg) pozitív fejleményeket megosztjuk veletek.  Az előző cikkünkben azt ígértük, hogy a…..
A frissen eljegyzett menyasszonyok első gondolata - miután elújságolták a rokonoknak, barátnőknek és mindenkinek, akinek csak lehet, hogy megkérték a kezüket -, hogy hol is legyen az a bizonyos Nagy nap, ahol igazi hercegnőnek érezhetik magukat. A tökéletes helyszín kiválasztása minden pár számára…..
Biztosan emlékeztek, hogy az előző bejegyzésemben kértem, hogy akinek van bármilyen tapasztalata, véleménye a külföldi esküvővel kapcsolatosan, írjon nekem. Kaptam is egy e-mailt, szerintem e-mailnek még így talán soha nem örültem. Amikor pedig megláttam, hogy egy úriembertől…..
Július a szabadságolás, a nyaralás hónapja. Na meg persze az esküvőké is. Vagy akár a kettőt egyszerre! Pihenés és nagy nap együtt igencsak emlékezetes élmény. A külföldi esküvő hallatán először mindenkinek - elég sok romantikus film hatására is :) - hófehér tengerpart, pálmafák és gyönyörű azúrkék…..
Egy rendhagyó bejegyzéssel jelentkezem, ennek az oka pedig nagyon egyszerű. Múlt héten ismételten belefutottam több, az esküvői költségeket hosszasan firtató Facebook postokba. Akkor szembesültem vele, hogy bár a blogom alapötlete pontosan emiatt született, erre irányuló bejegyzést még nem írtam.…..
Fapados Esküvő 2017.06.25 18:58:20
@Online Távmunkás: Nagyon sok igazság van abban, amit írsz. Viszont az is tény, hogy az esküvő szó hallatán minden árat megötszöröznek (sokszor alaptalanul).
Az első részben átnéztük a fátyol legfontosabb jellemzőit, most a kevésbé látványos, de hasznos kiegészítőkön a sor. Íme, amit a menyasszonyi táskáról és övről tudni kell. A menyasszonyi táska egy nagyon praktikus kiegészítő. Nőként egy átlag hétköznapon sem tudunk…..
Ha a menyasszonyi kiegészítőkre gondolunk, szinte mindig a fátyol ugrik be először. Valószínű, hogy ez a legismertebb kiegészítő, ezért is szentelek egy külön bejegyzést neki. Emellett nem szabad megfeledkezni a menyasszonyi táskáról, kesztyűről...a sort még tudnám folytatni nagyon hosszan, viszont…..
A menyasszonyi cipő apró részlet, de nagyon sok múlik rajta: ehhez állítják be a ruhád hosszát; legyen kényelmes (ezt viseled szinte egész nap, így ha kényelmetlen, akkor azt bizony megérzed), strapabíró (láttam én már olyan női cipőt, aminek egy óra után levált a sarka....) és persze elegáns…..
Miután megnéztük, hogyan lehet olcsón ruhát venni és azt, hogy kinek mi áll jól, még mindig nem értünk a menyasszonyi ruha kérdéskörének a végére. Mikor belépünk a szalonba, általában nekünk szegezik a kérdést: milyen fazonút szeretnél? Aki nem jártas ebben, inkább megpróbálja körbeírni, hogy mi is…..
Amikor belépünk egy esküvői ruha szalonba, ezerféle menyasszonyi ruha tárul elénk. Úgy érzem, én szerencsés voltam, határozottan tudtam mit szeretnék: pánt nélküli, fehér (manapság már ez sem olyan egyértelmű), hercegnőset. Az, hogy itt leírtam, hogyan lehet olcsón menyasszonyi ruhához jutni, nem…..
Kislányként szinte minden lány elképzeli magát a hófehér, 3 méter uszályos, Disney hercegnős esküvői ruhájában. Így nem is csoda, ha a menyasszonyi ruha kiválasztása meghatározó és nagyon fontos pillanat az esküvőszervezéskor. És pont ezért egy egész iparág épült erre. Arra, hogy sok menyasszony…..
Már nagyon régóta gondolkoztam, hogy elindítom ezt a blogot. Az ötletet a saját esküvőm adta, valamint rengeteg más menyasszony, akik az esküvőjüket tervezik. Sokan vagyunk, akiknek véges az esküvőre szánt kerete, mégis mindenhol arról próbálják meggyőzni a menyasszonyokat, hogy mindenből a…..