Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ronnietoad

34 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Scott Stapp hat év szünet után, kihozta harmadik önálló stúdóalbumát. A nyár második felében, öt különböző Billboard listán végzett vele a top #10-ben. ..
Ahogy odavezettek a Park egyik öltözőjéhez, a kulcsra zárt ajtón éppen egy menedzser dörömbölt idegesen, elgyötörten, miközben bentről rosszcsont kuncogás hallatszott. Ez a három másodperc éppen elegendő volt arra, hogy felmérjem, nem lesz könnyű az interjúalanyaimmal, várhatóan meg fognak enni…..
Sűrű, egyúttal mozgalmas estének néztünk elébe, ez magyarázhatta az oly korai, délután 4-es kapunyitást...
Erősen kánikulába hajlott az időjárás, amikor a Budapest Park szervezői bevezettek engem egy klimatizált szobába, ahol Barry James Stock várt rám. Ahogy beléptem, azonnal megcsapott a nyugalom, Barry egy ritka kedves, kellemes jelenség. Egyszerűen árad belőle a zen, receptre kéne Őt felírni. Nem…..
Nem akármilyen estét ígért aznap a Budapest Park a látogatói számára, hiszen a 22 éve fennálló Three Days Grace ezen alkalommal járt először Magyarországon. Ráadásul egy fölöttébb tüzes vendéget hoztak magukkal...
A Wall of Sleep hazánk egyik legmeghatározóbb, legismertebb underground zenekara, mely a doom metalból ered, és a stoner rock-ból építkezik. Történelmük még egészen 2001-ig nyúlik vissza, azóta megannyi más stílus tapadt az alkotásaikhoz. A múlt évben megjelent The Road Through the Never  albumuk…..
Most májusban jelent meg a Bad Religion Age of Unreason című tizenhetedik stúdióalbuma. Most májusban újra kellett gondolnom a viszonyomat a mainstream punkkal...
Mifene supergroup ez? Okkal feltételezhetnénk, hogy ha összekeverjük a Fall Out Boy-t az Anthrax-szel, abból valami hülyeség jön ki. Spoiler: nem...
A Dürerbe mentem Keith (Mina) Caputo koncertre, ekkor hallottam először a Zoli Bandről, ők voltak az előzenekar. Előtte mit sem tudtam Zoli ezen projektjéről, ám számomra emlékezetes élmény. Annak a végtelenül hangulatos és megkapó estének már kilenc éve. A Zoli Band azóta leginkább szunnyadt,…..
Téglás Zoltán Los Angeles-ben született, ám a gyökerei magyarok. Világraszóló sikereket ért el az Ignite frontembereként (no meg a Pennywise, illetve a Misfits élén). Azonban most új életre keltette a saját nevét viselő Zoli Band formációt, valóságos supergroup-ot gyűjtött maga köré. Éppen egy 12…..
Nem pontosan emlékszem, hogy mi volt előbb. Az, hogy megvettem a Godsmack – a név egyébként az Alice in chains hasonló című dalából kölcsönzött a legendárium szerint) Awake lemezét, vagy az, hogy az I stand alone klipjét láttam a tv-ben. Talán az előbbi, de az tény, hogy a…..
A rockzene a férfiak lázadása, ez máig egy férfiak uralta terület, nők nem tudnak érvényesülni ebben a kemény világban. Nem csoda, hiszen az elragadóan elegáns öltözetű, kifinomult előadásmóddal vokálozó hölgyemény, még mindig elfogadottabb, jellemzőbb jelenség, mint amelyik szakadt dzsekiben vadul…..
ronnietoad 2019.03.08 19:46:10
@ijontichy: Köszi, hogy jelezted, javítani fogom. Jogos, Pat - nek kell írni és nem Pet-nek.
A vicc az, hogy ha le kell írnom a nevét, mindig elrontom :D és mikor nekiálltam a cikknek, még eszemben is volt, hogy figyeljek rá, el ne rontsam megint. :D
ronnietoad 2019.03.08 19:58:24
@Krisztián Károly Györe:
Értelek, igazad is van. Ám a Vixen lett népszerű, a cikkben pedig azokat akartam leírni, akik teret szereztek maguknak, mint nők. Erről szól a témája. :) Akik nőként betörtek a zeneiparba valamilyen módon, így megszerezve a nők szerepét is ott. Ha nyers akarok lenni, azt is mondhatnám, nem szempont mennyire true, vagy képzett az előadó ebben a témában, amit itt feszegettem.
Nehéz feladatot kaptam. Nosza, Ti csak dobáljátok a köveket a BMTH-ra, én pedig most odaállok melléjük és jöhetnek rám is...
Tony Palermo dobos közölte, ez a legeklektikusabb albumuk, amit valaha készítettek. Valóban...
Gyönyörű nap volt egy breakdown-okkal előkészített üvöltözésre. Ahogy a villámgyorsan jött tél hideg estéjén rángatott a vacogás az Akvárium felé, azon gondolkodám, már az előzenekarok tekintetében elképesztő masszív bulinak nézünk elébe. Ennélfogva eleve virgoncan érkeztem a helyszínre, arra…..
A szörnyzenekar ötödik alkalommal látogatott el hozzánk, hogy megint egy szívhez szóló horror show-val bűvöljenek el minket...
Október második felében jelent meg a Disturbed új műve az Evolution, és annak ellenére, hogy irdatlan nehezen vettem rá magam, mégis szeretném átbeszélni ezt a - valamilyen szempontból - megosztó korongot...
Slash 2010-ben kiadta első - önmagáról elnevezett - szóló albumát, melyen mindegyik dalt más-más vendégénekes részvételével vettek fel. Egyedül Myles Kennedy szerepelt kétszer a korongon. Az együttműködés annyira mulattató lehetett számukra, hogy a napokban immáron a harmadik Slash featuring Myles…..
ronnietoad 2018.10.02 08:47:13
@cifrakdaniel: Elhiszem, nem ez lenne az első lemez, aminek időt kell hagyni. Van olyan album, amit azután fél évvel szerettem meg, hogy megjelent és meghallgattam. Bevallom, a Living the Dream az első pár hallgatásra igencsak csalódás.

Igen, írtam is, hogy 2010- ben már dolgoztak együtt English- sel. Pont erre utaltam. :)
Mostanra annyira benne vagyok, hogy a minap egy esküvőn, a boldogság pergő könnyeivel az arcomon szaladtam a táncparkettre kornyikálva ropni, mikor a zenekar egy Creedence dalba csapott...
Ez egy szép nap egy Billy Idol koncertre! - csaptam a levegőbe, és elindultam munkából a Budapest Park felé. Közben gyakoroltam az ökölbe szorított kézzel száj fintorgást ritmusos lábrángással. Ha korosodó legendák fellépésre tartok, mindig van bennem egy kettősség. Egyrészt…..
Lenny Kravitz a fejemben valahogy mindig amolyan deluxe rockerként élt. Elrongyolódott pólóban, kopott nadrágban is ömlik belőle valamiféle elegancia, karizma. Ahogy a rock’n’roll- t ötvözi a soul-lal (meg jazz-el, blues-zal, millió mással) egy olyan egyensúlyban, mely kiválóan…..
Rohadt tikkasztó, szinte nyárinak tetsző, tavaszi délutánon indultam el melóból, kitörő lelkesedéssel és egy rack dj lejátszóval a kezemben, hogy a The Dead Daisies tegye még füllesztőbbé a péntek estét. Mi mást várhatnék a David Lowy, Marco Mendoza, John Corabi, Doug Aldrich és Deen Castronovo…..
David Lowy, Marco Mendoza, John Corabi, Doug Aldrich, Deen Castronovo. Kell ennél többet mondani? Meglehet ennyi is elegendő lenne, hiszen a The Dead Daisies vérbeli supergroup, mégis cincáljuk szét a Burn it Down korongot...
Sose bízz a túl furcsa zenekarneveben! Soha! Amikor feldobta a YouTube, még poénnak tűnt a Hardcore Anal Hydrogen név, aztán a szétsavazott látvány mellé jött ez a zene. Meg az az ének! Te drága kenyér! Ha még épp tartana a 420, nyomjatok rá a playre, egyébként csak az igen beteg…..
ronnietoad 2018.04.27 15:53:19
Howard Jones majd’ 3 év kényszerszünet után ismét albumot villantott. Hősünk - legalábbis az enyém biztosan - komolyabb egészségügyi traumák következtében (3 nap kómában az eléggé az) levált a Killswitch Engage -ről, mert egyszerűen képtelen volt újra belemerülni abba a…..