Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sándor Bátya

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több olyan magyar közszereplő, médiaszemélyiség létezik, akikről nehéz megmondani, hogy manginák-e vagy sem, illetve olyanok is, akiknek feltételezett férfivaginaságuk gyakran viták tárgyát képezik. Ezúttal őket fogjuk sorra venni.  ..
Mivel már bőven elkezdődött a nyár, és mivel mostanában sűrűn dög melegek vannak, így teljesen aktuális ez a poszt, amit eredetileg nyárindítónak szántam, de még így is időben vagyok. A radikálfeministák egyik kedvenc elmélete, egyben szlogenje az A nemi erőszak kultúrája (rape culture) című agyrém,…..
Sándor Bátya 2017.06.18 22:41:56
Öltözködésnél szerintem azért fontosabb a viselkedés bár azért kéz a kézben járnak: www.facebook.com/migransmedve/photos/a.1735292226729653.1073741828.1733070710285138/1858559837736224/?type=3&theater Tanulságos...
Amúgy a nemi erőszak leginkább beteg lelkű emberek által történik és nem feltétlenül buliban, vagy mikor egy csaj tényleg szűzkurváskodik, tiniribanckodik, hanem csak sétál az utcán, vagy vár a liftben... az tényleg szar. És persze vannak beteg nők, akik fiúkat, férfiakat molesztálnak, csonkítanak.
Érkezzen a lehető legveszélyesebb nőtípus...
Sándor Bátya 2017.05.23 17:31:32
Szocio/pszochopata nők?
Nos, Müller Pétert mint előzőleg írtam egy ártatlan manginának gondoltam de kibújt a szög a zsákból:
hottie.hu/sales.php
Bizony sikerült elkészítenie az egyik legdurvább manginás contentet valaha. És itt nem szociálisan ügyetlen nők megsegítésén van a hangsúly. Pontosan ezt a szociopata működést akarja átadni. Mit szerelem, a cikkben hatalmat kínál a nőknek, bizony!
Egy kis kiegészítés a múltkori manginás cikkhez. Nézzük meg végre, hogy kik a magyar média legfelkapottabb, egyben legröhejesebb manginái. Kizárólag közszereplőkről lesz szó, tehát a cikket a Szólás- és véleményszabadság támogatja...
Sándor Bátya 2017.05.14 21:03:48
Jaj, hagyjátok szegény ParaNormácsot! Szerencsétlen egy szörnyű mentális zavarral küzd: Zsidó (aki néhány cigány felmenővel is rendelkezik) nőnek képzeli magát. Olyan kicsit, mint Doug a Blöffből :D
Van azért néhány jó ízlésű zsidó ember, akiknek kifordult a bele tőle, sőt én megkockáztatom, hogy direkt azért ír lényegében magyarellenes és manginális cikkeket, hogy így kapjon visszajelzéseket arról, hogy "igen egy büdös zsidó punci vagy". Ő így válik egy zsidó nővé, vagyis annak a sztereotíp karikatúrájává, ami ellen állítólag küzd. Hehe, most lehet konteót gyártani, hogy ő igazából a kuruc.info ügynöke :D Puzsér azt mondta, hogy Bayer egy uszító, hát Parno-Schmeidstein Irma sem különb, bár a ő fingja az ő arcába csapódik vissza a legtöbb esetben.
Schobert Norbert közönséges ADHD-s facsebók monkey, kicsit intelligensebben és jobb helyesírással faszkodik, mint egy 20-on éves bunkó gyerek, aki épp arról ír facebook-ra, hogy a nemrégiben kidobott, nála jóval fiatalabb csaja mekkora egy ribanc.
Hadas, Schilling, Bárdos (édeshármas) pedig valószínűleg múltbéli "bűneiket" próbálják tisztára mosni emancipált feleségüknek, csajuknak. Schilling feltehetőleg, mint bp-i színházi dolgozó a libsenkó, belpesti női közönséget próbálja megcélozni, mert egy közepes tehetségű színházi rendező számára, ők a legjobb közönség visszafejlődött idegrendszerükkel.
Hamvairól nem sokat tudok, de annyit elmondhatok, hogy valószínűleg a nevéből fakadóan slut walkosok hamvaiból keltették életre. A nevében a PG talán a pussy graves-re utalhat :D
Geszti Péter mindenben benne van ami hoz a kasszára, 2 feltételt szab csupán: legyen az eléggé polkorrekt és trendi.
Arrogán Tonyó meg mikor beszél őszintén? Bár a Louis Vuitton egy elég csajos cucc.
Müller... Ő már a férfi és nő közti nyelvi megkülönböztetésben (értsd pl.: uram, asszonyom) látja a szexizmus... jó szórakozást neki :D
TMG meg a Fideszt skinhead pártnak hívta.... hát oké. de én nem tudok eleve egy olyan emberrel azonosulni, akinek a szíve valamelyik politikai oldal felé húz, mert az az ember egy idő után egydimenziós, szélsőséges pöcsbőszület lesz.
István Dániel, ő az a kedves "úriember", aki már rég eltűnt a getvába, anno az RTL egy gyenge kiadású Sebestyén Balázs-klónnak szánta (mivel Balázs nem tudta az összes műsort vezetni az RTL-nél) és végül pont egy cseppet sem feminista kijelentése miatt kellett távoznia a csatornától. Ugyanis volt egy Fókusz adás, ahol véletlen adásban maradt, ahogy azt mondta, az abban a részben interjúztatott Király Lindára, hogy "nem fiús vagy, hanem disznós" vagy valami hasonló közepes, de kétséget kizáróan nem feminista ízlésnek megfelelő poént.
Kihagytátok Gulág Mártírt, pardon Gulyás Mártont, akinek vannak dolgai amikkel egyetértek és azért nemcsak hülyeséget beszél, DE szintén balszélre kanyarodik, mint TMG vagy Paraszt, ráadásul elég hányinger módón védte be Antoni Ricinust és girlbandjét, s ha jól tudom egyetért a kvótával, ami egy 20-on éves srácnál kibaszott röhejes. Kvóta a szaúdiaknál is van, mégis a nők még mindig abayát hordanak és férfi kísérőkkel kell járniuk stb.... ennyit erről.
Suna sunárum: Szerintem a közönséges emberek közt sokkal durvább alányaló manginák vannak, ám ugye őket nehéz kiszűrni. Egy top mangina kommentek jó lenne a jövőben, abból viszont nemcsak tizet láttam.