Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BoldogÉ

2939 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Este 10 óra előtt nem sokkal érkezett a hír a tűzről, a tetőt és a lakóteret is érintette. Kigyulladt egy lakóépület Érden, a Hivatalnok utcában. A százötven négyzetméteres ház teteje égett, és a tűz mintegy negyven négyzetméteren a szobákat is érintette. Az érdi hivatásos tűzoltók elfojtották a…..
A lángok a 22-es kilométernél csaptak fel. Pár perce érkezet a hír, hogy kigyulladt egy kisteherautó vasárnap délután az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, a 22-es kilométernél. A tűzhöz Érdről riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik két habosított vízsugárral oltották el a lángokat, majd…..
A csúcsra járó fogyasztási hitelpiacon egyre több a törlesztéssel megcsúszó ügyfél - készített egy összefoglalót a Propeller. A portál szerint a legalább 1 hónapot, de kevesebb, mint egy évet késők száma (az éven túlik is azér, mert azok már a követeléskezelőknél landoltak) a sláger személyi…..
Legalább kínunkban vicceljünk, mielőtt idegösszeroppanást kapunk a közpénzek felhasználásától. Frissen kaptuk ezt a képet, ahol éppen Péter utcában, a Töhötöm utcai keresztezős előtt kellett újra felbontani az útburkolatot, amit frissen aszfaltoztak.  Vajon tényleg ennyire agyzsibbasztó társaság…..
Visszahívja Lidl Magyarország tegnapi vizes zsemléit (55g-os) és tejes kiflijeit (45 g-os). A cég tájékoztatta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalt (Nébih), hogy a termékek esetleges – kék színű, kemény műanyagdarabbal történt – szennyezettsége miatt kényszerült erre a lépésre. A…..
Csúcsforgalomban kő-papír-ollózott két motoros rendőr az M7-es autópályán. Nemrég került fel egy rövid videó a YouTube-ra két motoros rendőrről, aki menet közben kő-papír-ollózott az M7-es autópálya bevezetőjén, a törökbálinti leágazásnál.   Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba,…..
A Közbeszerzési Döntőbizottság folyamatban lévő eljárás ellenére engedélyezte, hogy az állami sportbeszerző cég 730 millióért leszerződjön több, mint 2000 sportszercsomag megvásárlására az ovis labdaprogramhoz. Az indok: kiemelkedően fontos közérdek. A hvg.hu szúrta ki, hogy a fenti összegért 2134…..
A rendőrségre tegnap éjfél után érkezett a bejelentés, hogy Tatabányán, a Szent Borbála úton három személy italozik és kiabál.  A helyszínre érkező rendőrök igazoltatták a három férfit. Az iratok ellenőrzése során derült ki, hogy az egyikőjük ellen a Székesfehérvári Törvényszék elfogatóparancsot…..
“Alig” kampányízű levelet postázott a Fidesz vicces kedvében lévő miniszterelnöke. Lehet, hogy nem volt elégedett az eddigi eredményekkel, például kevés nyugdíjas küldte vissza neki köszönetnyilvánítását, mindenesetre a képen látható levelet kapják az érintettek. Lehet, hogy egyszerűen türelmetlen…..
A baleset a Pannon úton történt.  Összeütközött egy motorkerékpár és egy gépkocsi szerda késő délelőtt a törökbálinti Pannon úton. A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a törökbálinti katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre.   Itt léphetsz be a Boldogulj…..
Ez persze csak látszólag jó hír, hiszen a szabályozás erősítette volna a bizalmat és biztonságot. Tegnap délután adott ki az MNB egy közleményt, mely szerint az Európai Uniós szinten hozott döntéssel összhangban, az MNB többlet időt biztosít a magyar pénzügyi szektor számára, hogy megfeleljen az…..
A Spar környezetbarát zöldség-gyümölcs tasakokat vezet be, ráadásul most már teljes hálózatában elérhetővé teszi a többször használatos zöldség-gyümölcs tároló tasakokat A társaság húsz - győri, szegedi és tatabányai - áruházában március végétől tesztelte újdonságként az újrahasználható zöldség- és…..
Negyed tizenegyre megjavították a MÁV-START internetes és automatás jegyvásárlási rendszerét, amely ma reggel óta az adatbáziskezelő-rendszer leállása miatt nem működött.  Átmenetileg sem a jegykiadó automatákból, sem az internetes jegyvásárlási rendszerből nem lehetett menetjegyet váltani. A…..
Október 13-án választanak az érdiek is. Előzetesen az induló szervezetek illetve a magukat függetleneknek mondók összegyűjtötték az induláshoz szükséges választópolgári ajánlásokat. Ennek alapján 3-an indulnak Érden a polgármesteri székért. A Helyi Választási Bizottság kötelezettségénél fogva…..
  Friss hírként készített az Érdlakó egy videót, amelyen megörökítette az “okosba” érdi szelektív hulladék elszállítást, amelyet a Boldog Anna - Pató Simon páros által vezetett cég követett el. Most vitték el a szerzőtől a szelektíven gyűjtött hulladékot, és egész egyszerűen egybeöntötték.…..
Megy a nagy felháborodás a neten Vörös István költő Weöres Sándor átiratai miatt. Ebben, hűha, csúnya szavak is vannak, és hogy valaki ezeket egy tankönyvben találta és akkor oda a nemzet, a család, és mindenki alászáll a Pokol fenekére,  és ott égünk el sikoltva. Aztán persze kiderül, hogy a költő…..
Az érdieknek olyan szerencséjük van, hogy a városba látogat a rasszista újságírás fideszes fenegyereke: Bayer Zsolt.  Gondolom majd megmondja a tutit, és kicsit továbbfejleszti a nagyképűség technikáját, ámen!  Nagyon félthetik az arany pennájú Zsoltit, mert azt olvasom a Facebookos eseménynél,…..
Hétfőn elkezdődött a suli, ez így van rendjén. Rögtön visszaállt minden a régi kerékvágásba, hatalmas a közlekedési tumultus, aminek az Érdligeti Iskola környékén lakók illetve az iskolába járók szülei már kevésbé örülnek. És itt nem csak arról az egy utcáról van szó, hanem a környező utcákról…..
Dél körül riasztották a tűzoltókat A tűzoltóknak egy vízsugárral kellett beavatkozniuk. Egy középület födémszerkezete égett néhány négyzetméteren Ercsiben, a Fő utcában.  Az épületet az érdi hivatásos és a százhalombattai létesítményi tűzoltók kiérkezése előtt kiürítették. A rajok egy vízsugárral…..
Kitiltották a kukákat egy ausztrál iskolából. A diákoknak minden olyan hulladékot haza kell vinniük, amely nem újrahasznosítható és nem komposztálható. A rendszert a műanyagmentes júliusi kihívás után vezették be, melynek keretein belül a tanulók sok mindent megtanultak a műanyag szennyezésről,…..
Már több mint 10 ezren írták már alá azt az online petíciót, amelynek az lenne a célja, hogy minden iskolában több napot igazolhassanak a szülők, és ne a gyermekorvosoktól kelljen papírt kérniük. Az Inforádiónak Tordas Dániel gyermekorvos azt mondta, a jelenlegi rendszer a tényleges betegellátástól…..
Ma éjszaka északnyugaton változóan, hajnaltól erősebben felhős lesz az ég. Itt főként a hajnali óráktól elszórtan zápor, zivatar lehet, másutt csapadék nem várható. A légmozgás reggelig mérsékelt marad, majd az Alpokalja térségében megélénkül az északi, északnyugati szél. Zivatarok környezetében…..
Mikor kezdődik a 2019/2020-as tanév? Mikor lesz az őszi, a téli és a tavaszi szünet?  Mikor tartják az érettségiket és a középiskolai felvételi vizsgát? Itt találjátok a 2019/2020-as tanév legfontosabb dátumait.A 2019/2020-as tanév rendjéről szóló kormányrendelet alapján az iskolai év szeptember…..
Az egészségre veszélyes lehet az egyik, Sparban kapható hajszárító. A boltlánc nem árulta el miben áll az, hogy egészségre veszélyes, de visszavonta az árut. A hazai Spar azonnali hatállyal, kivonta Simpex  23610-es hajszárítóját, ami 1600 wattos - tette közzé a lánc saját oldalán. Azt írják…..
Tegnap nagyjából 1000-1500-an tüntettek a köznevelési törvény nevű, sokakat kiakasztó törvény illetve módosításai ellen. A szombati budapesti demonstráció szervezői szerint "Diákok vagyunk, akik nem maradnak csendben tétlenül miközben az oktatási kormányzat gőzerővel teszi tönkre a közoktatás…..