Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Ték alias. Gaius

64 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elemér balladája Drámai egy hely a nyilvános vécé,A napi rohanásban ám lehet még végcél,Dolgára siető emberek menedéke...Ott tevékenykedik: a jó Elemérke. Munkájának színtere nem a Zara kirakata,Alagsori budik pucolása napi feladata.Fontos továbbá annak megértése:Mért mérvadó számára más szarának…..
Seggbe kúrták R*v*Szt,És mint ez volt várható,Kevésbé maradt ezutánAz ánusza zárható.  Végülis úgy döntött:- Nem mehet így tovább! -Elmegy egy orvoshozÉs megmutatja magát.  Sajgó seggű R*v*szünkHamar meg is látta:Nem elég, hogy elfoglalt,Egy zsidó orvos drága.  Szaktekintély az öreg,A problémára…..
ClaudioIsmered talán Claudiot?Betöri fejed, mint a diót.Ne nézz rá ezért rossz szemmel,Hisz Te is tudhatod: jó ember.Építkezéseken tölti napját,Finom picsákba hullajtja magját.Repülőgépeken ingázik,Egy kurva a faszán meg hintázik.Nem láthattál még ilyen embert,Két kezében Russian Standard.Ha nem…..
Én vagyok a híres faszverő, Kezemből még ki nem fogy az erő. De egy kicsit én is bánom, Hogy a faszom nem a szádba vágom. Cigány lelkem senki sem érti, Mért verem ha senki se kéri? Senki, senki itt a világon, Nem sok az, egy fröccsenés az álmom, jajj! Eltiltottott a MÁV és a…..
Barátunk élete nem romantikus regény, Ránézel, és jól tudod, hogy ő az a legény. Aki vagány haver, ha elkap véged, Kiszúr, lecsap rád, ritkán téved. Mégis olykor sarokba szorítja Csajszija, kire a szart most ráborítja: Azt hittük az életben "tökös", De csak képmutatásból csillagos…..
A Vatikáni Fegyenc Mint Vatkiáni Fegyencnek a jutalom falat,Ha elzárod a szarod abból se sok marad.Egy igazi seggfej, igen, pápai csatlós,Láncon kell tartani, mert igazán rafkós. Gyerekként vette fel őt még a Benedek,Alatta puhultak meg igazán a gyerekek.Méretes falloszát szájukba adta,Így…..
Baromira egyszerű is lehetne a napom,ha nem próbálkozna be nálam mindegyik majom. Ezeknek az embereknek csupán az az öröm,nem felel meg nekik senki, még ha magam töröm. Élném az életem és tenném a dolgaim,élvezném a helyzetem és temetném gondjaim. Most mondd, miért lenne szükségem erre?!Mindenkinek…..
A villamos neked csak vilinger... de ha meghallom elkap a hányinger, Előrébb lettél egy tréninggel, mert herém a seggeden csilingel. Elmúlik majd minden félelem, ha víg-végbeled kibélelem. Nem érhet semmilyen sérelem, de a púzódat szanaszét gépelem.Ha véletlen, legyen hát fatális, megoldása persze…..
Hogy is mondtad?! Bercike ma éjszakás... BALTAFEJŰ SZÉTBASZÁS!Agyában lüktet a rush... BALTAFEJŰ SZÉTBASZÁS!Jön a gyilkos ráadás... BALTAFEJŰ SZÉTBASZÁS!Egy váratlan letámadás... BALTAFEJŰ SZÉTBASZÁS!Nem kell hozzá biztatás... BALTAFEJŰ SZÉTBASZÁS!- Számodra az apanázs...! BALTAFEJŰ SZÉTBASZÁS!Egy…..
Téék Death Records bemutatja:Baszd seggbe magad! (LGT feldolgozás) Ha nem bírod már elviselni azt, amiben vagy,Lépj ki a rossz kapcsolatból, baszd seggbe magad,Úgy megkúrtak már nem tudod, hogy ki voltál tegnap,Ne törődj a tegnapokkal, baszd seggbe magad. Baszd meg, baszd seggbe magadBaszd meg,…..
1. A jövőnk iránya Járhattál Te is úgy minden bizonnyal,Hogy nem bírtál az ágyék-izommal,És arra gondoltál végre-valahára,Tennéd más helyre nemcsak pinába. Szóba jöhetne egy jó alapos szopás,Síkosít a nyál, nem fenyeget a kopás,Mégsem lesz igazi a komfort érzet,Főleg, ha a csajod a napokban…..
Nagy szar vagy Te tudd meg Diána,Ha megenne egy szörny is kihányna.Elkényeztetett nagyképű lotyóMegrántom a hajadat és irány a klotyóBeledugom a fejedet, majd rászarok.A szagtól csak úgy vánszorogsz.Ejtene teherbe egy vagyonnyi nigger,Megkapod a magadét tőlünk hidd el!Mutogatod magad, egyáltalán nem…..
A villamos neked csak vilinger,Ha meghallom elkap a hányinger.De mit kezdesz majd a tréninggel,Ha herém a seggeden csilingel?! Elmúlik minden félelem,A víg-végbélt kibélelem.Nem érhet semmilyen sérelem,A púzódat szanaszét gépelem. Ha véletlen, legyen hát fatális,A megoldás pedig lesz anális,A…..
A végbeled ment meg téged Kilenc hónapig tűrtek,Majd latrinába szültek.Nincs puncim, nincs mellem,Csak a faszom, hogy szádba verjem,De az orrom alá ne dörgöld,Hogy a Nap sugara megpörkölt.Higgy nekem nem az én hibám,Hogy lett mindkét szülőm cigány?Mert a putri mindig retkes,Az ágynemű erősen…..
Ha nagy fasszal születsz a világra,Ne gondolj rá úgy, mint hibára!Kiverni majd több kéz kell valóban,De így nem kell plusz műfasz a zakóba(n). Ha nagy fasszal születsz a világra,Kapod, mit minden férfi kívánna.Van, akit mindez elborzaszt.Te öledben hordod a nagy lófaszt. Ha nagy fasszal születsz a…..
Amikor Összehozta az Isten a Téék Deathet,A férfiakból kihozta a lényeget,Hogy megcsinálhassák az összes csajtAzóta is keresik a fiúk a bajt.A végbeleknek Ték értelmet adott, Abélrendszered simára tarolta.Méltóságát végleg feladva, AVilág a lelkét a zs.d.knak eladta. Vasárnap reggeli másnapos…..
A hülyeségtől fárad az agy,Újra megjött a havi baj,Nekem a másik lyuk is elég,Tenném végre szűk végbélbe. Ánuszra hajtok és nem kell más,Remélem, bejön ez a változás.Csak az fontos, hogy betegyem,Minden rendben, fasz a seggben. És már nem bánt a kór,Amitől szenvedtem régen,Beterít az ondó,Várd a…..
Hé! Te, aki az utcán szemetet árulsz,5-kor kelsz, magad összefosod.És éjjel lapulsz és a faszodat vered.És azok leve a gatyádból kicsordul. / És mikor tükörbe nézel a beled kifordul.Valami serceg hátul a végbeledből! Hé! Te aki pállott szagodat érzed,S Téket keresed, de szétbaszod magad.És fasszal…..
Nem hagy élni,Mástól a szabadidőd félti.Rád rakja a bilincset,Eljátssza szeplőtelenBár több faszt fogott,Mint kilincset...
Három kemény évet ültem sitten,Hogy mi várt ott rám, azt merni se hittem.Megtanultam, hogy kevés az éhbér,Tágasra feszül az ártatlan végbél...
Mondja, meg ki bízhat Magában,Hisz szétbaszta magát a Tabánban! Ha feltétlen vágyik a szarszagra,Mindenképp utazzon Karcagra! Rákóczi? Móricz? Moszkva...?Nekem mindegy, hogy melyik tér,Hogyha fröcsköl a szar, a geci, meg a vér...
Savnak gyenge, mint az amino mégis dominál az állami ovinál.Pereg a dominó, kilép a szoliból, szexből az animál, aminél variál a kannibál,Miután ledobja az igát, és mint Tamino a Pamínát tolja be az Opel Aligat.Elhagyja Balatonaligát, közben énekli a Hava Nagilat!Fasszal keni seggébe a laktacid…..
Nagy fasszal seggemben születtem…Több kínos helyzetbe kerültemSokan nem tudták miért vágok pofát,Nem értették szorongásom okát. Nagy fasszal seggemben születtem…Más gondokon már csak nevettem.Figyeltem a sok fiatal gyereket,Ámulva csodáltam a szűk végbeleket. Nagy fasszal seggemben születtem…Így…..
Mikor vendégségbe jöttek.Az otthoni rendnek lőttek.Mert megzavarták békédet,Mikor teleszarták a vécédet. Ne bízz semmit a gyerekre,Mert rákattant a szerekre!Ha úgy is mindent halogat,Megeszi-e időben a szarodat? Nem tudsz mit kezdeni a haraggal?Szart kapsz tőlem, nagy kalappal.Utána hordhatod…..
Ha nem ismernéd a magyar megyéket,Kívánom a kivett veséd egyék meg!Kellemes megye Győr-Moson-Sopron.Odautazom, hogyha nagyon kell fosnom.Nagy faszokra ülsz majd, nem puha székre.Kell-e ezért elutaznod Vas megyébe?Buzikra vágyunk, irány hát Veszprém.Faszokkal játszani, az ott a best game!Megérint…..