Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dubicz úr

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is olyan régen az instagramon nézelődtem és ahogy görgettem az elsuhanó szebbnél szebb nők, jó autók, motorok és ruhák után bekerült a látóterembe egy karkötő amibe bele van applikálva egy bicikli lánc. Nagyon megtetszett, rá is mentem a gyártó oldalára és ekkor szembesültem azzal hogy ez…..
Dubicz úr Puffogásból gurulás 2017.10.06 17:11:45
Mindig is szerettem a motorokat, vonzódtam hozzájuk. Amikor repesztesz, és a menetszél süvít, a teljes szabadság érzetét kölcsönzi, mintha repülnél. Az első motorom egy póni romett volt, 12 évesen a kertben köröztem vele, ügyes bajos gép volt, mindig bütykölgetni, szerelgetni kellett. Ritkán indult…..
Dubicz úr A pozicionáló ruha 2017.06.14 22:27:07
Nincs olyan baráti társaság, ahol legalább egyszer ne merülne fel a ruha téma, gondolok itt a „nem a ruha teszi az embert” kezdetű tirádára. Engedelmetekkel ebbe bele is kapaszkodom egy kicsit, na jó… nagyon... Céljaink elérésében komoly segítségünkre lehet öltözékünk, de ugyanígy akadályozhat…..
A csokornyakkendő története, a hosszúkötésű nyakkendőhöz képest korábbra, a 17. század közepére nyúlik vissza, amikor a francia hadseregben szolgáló, nyakdíszt viselő horvát katonák hozták köztudatba a ruhadarabot. Kezdetben több típusa volt általános: hosszú len, illetve batiszt textilcsík…..
Dubicz úr Gomboltad volna?! 2017.05.12 20:04:15
Jó, hogy jön a jó idő, bár ez csupán nézőpont kérdése... Egy gyapjú öltönyben ázó embernek nehezen magyarázod meg az eső szuperségét épp úgy, mint a földet munkáló gazdának a forró, tikkasztó időt, mikor vízre szomjazik a termés... Mindkettőn lehet segíteni, előbbin egy praktikus esernyővel, az…..