Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benettke

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az igény szerinti szoptatás alapvetően azt jelenti, hogy a kisbaba akkor eszik, amikor éhes, annyit, amennyit akar, addig, ameddig akar. Ez teljesen így van - ha a szóban forgó kisbaba az első gyereked ;-) De ha nem, akkor már sokat tudsz arról, hogy az igény szerinti szoptatásban az…..
Benettke 2017.05.10 15:32:48
@Felicitasz:
Már csak 30-at szopott és 30 -at fejtem, de cumüvegböl 80 tápot bevágott.
Szar anya vagyok. Ráadásul benáthásodott, a lelkem darabokban, a szivem szétszakadt. Még arra sem vagyok jo, hogy tejet adjAk a pincikémnek. Már sírni sincs eröm.
Benettke 2017.06.06 20:01:08
@Felicitasz: szia!!!!
Nem jött email értesités, és én tök komolyan azt hittem, olyan reménytelen vagyok, már írni sem akarsz...

Beléptem egy facebook csoportba, amiről azt hittem, támogató közeg. De kiderült, kizárolag a napi 24ó-ban csecsen lógást témogatják, minden cumi a sátán müve, és csak az az anya, aki 3-4-18 éves korig kizárolag szoptat...
Kiléptem gyorsan....

Ma hét hetes a pötty. A szopi csak hobbi, napi egyszer, el ne felejtse... lefejt tejet eszik, amikor és amennyit akar. Este kap bukás elleni spéci tápot, igy kétnaponta még a fagyóba is jut, 150-200 ml-nyi.

A lelkem rendezödött. Belenyugodtam, ö sem szopik, mint a középső lánykánk, akkor lefejt tejcsi és kész. A meleg miatt napközben hol féloránként eszik, hol 3-4ó alszik... de mosolygós, éjjel 5-6 órát alszik, és már 4200 g, gyönyörűen hízik.

Köszönöm a biztatást, és ezt a blogot, ami tényleg fény volt az alagút végén!!!!
Benettke 2017.06.07 21:40:39
@Felicitasz:
Szia kedves!
Hét hetes, nem két hetes ;)

Mostmár egyenesben vagyok, de az elmult pár hét pokoli volt. Szinte nulla tejem.lett, a szaporito fejés ajánlásoddal hoztam vissza. Rendeződött minden, pár nap nyugi, és ujra elmult a tejem hirtelen. A sok potlástol cumizavar lett, azért állt le a szopival.

De már nem izgat. A hormonális hülyeség mulandó állapot :)
Az előző posztban már megírtam, hogy a szoptatás ugyan természetes dolog, de a szoptatás technikáját meg kell tanulni, az anyának is és a babának is. A tanulási folyamathoz szükségszerűen hozzátartozik egy csomó kezdeti nehézség és ügyetlenkedés, azaz teljesen normális dolog,…..
Benettke 2017.05.09 07:40:10
@Felicitasz: igen!!!! Erö! De tényleg!
<3