Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kibernetika

0 bejegyzést írt és 518 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha még emlékeztek, a 3. Borítómustra-videónknak a két nyertese kérhetett tőlünk egy-egy filmet, amit mi bemutatunk majd. Most jött el az ideje az én alanyomnak, melyet KerG kért. Egy 2011-es, meglepően hatásos romantikus dráma...
Azt mindannyian tudjuk, hogy piszok nehéz egy jó folytatást készíteni, viszont egy jó harmadik részt majdnem lehetetlenség! Ennek ellenére összegyűjtöttem 15 olyan filmet, amik belefértek egy ilyen listába. Mivel ez egy szubjektív lista olyan filmek is szerepelnek a bejegyzésben, amik objektíve nem…..
Baaad Movies Évzáró - 2023 2024.01.11 23:24:34
Íme a 2023-at lezáró toplisták!..
Kibernetika 2024.02.24 12:56:28
@BlackSheep89: Á értem. Amúgy örülök, hogy kellemes csalódás volt.
Kibernetika 2024.02.29 01:14:24
@BlackSheep89: Meg amúgy nem is nagyon szoktam Filmbarátokat nézni, csak akkor, ha éppen olyan filmről van szó, ami engem is érdekel. És még azokat sem feltétlenül rögtön amikor éppen kijön az adás, hanem inkább később, amikor éppen eszembe jut vagy kedvem van hozzá.
Filmbarátok Podcast #171 (Július 2019) 195 perc   Beszélgetnek: Anna, Gergő, freddyD   Téma: -Toy Story 4 (00:33:50) -Csekély esély (01:00:49) -Yesterday (01:12:32) -I am mother (01:41:54) -A kívülálló (2008) (01:55:00) -Black Mirror 5. évad [SPOILERES] (02:20:30)   A felvétel itt…..
Az előző két részt nem nagyon kell bemutatnom! Míg az első rész a Dreamworks színvonalához képest egy meglepően eredeti, kreatív és vicces film volt, ami mindenki számára egy hatalmas meglepetés volt, addig a második rész egy Birodalom visszavág és Stötét lovag stílusához hasonló, meglepően érzelmes…..
Kibernetika 2019.01.19 11:07:14
@Mangekyo22: Te jó ég, hát ezt én már nem hiszem el! Hogy mire nem képes Hollywood! Bár tekintve, hogy a "Holló"-t úgy folytatták még három résszel, hogy az első rész vége tökéletesen lezárta a történetet (amin Baaad movies-os Blacksheep ki is akadt, mégha a második része szerintem nem is volt olyan vészes, amilyennek ő annó beállította), azok után igazából már annyira nagyon nem is csodálkozom már ezen. (tegnap este, amikor elolvastam ezt a kommentedet és először megtudtam így ezt a hírt, csak belegondoltam és felállt a szőr a hátamon) Már egyre jobban kezdem megérteni a folytatásokról készült BM bemutatóknál a srácok kiakadásait azon, hogy "ha valamibe van pénz, akkor annak folytatást kell csinálni MINDENÁRON(!!!)".

@Tomlion: Teljesen egyetértek veled!
Kicsit beszélek arról, hogy mi várható a közeli- és távoli jövőben, mire számíthattok és mire nem, mik lesznek a változások, és mi marad, egy kör jó kis Vampire Survivors-el a háttérben...
Kibernetika 2023.03.08 00:30:48
Semmi gond, én megértem. Sejtettem amúgy az utóbbi videó elején és végén elmondottak után, hogy valami ilyesmit be fogsz jelenteni. Bárminél előfordul, hogy egy időre legalább le kell tenni róla. Láttam már más olyan bloggert is (köztük filmelemzőt is, pl.: Tomlion), akik jó ideje nem csináltak új videót (a blogjuk főtémájával kapcsolatosat legalábbis), köztük olyat is, aki közben visszatért. Sejthető volt, hogy majd a Baaadmovies-nak is kell ilyen időszak. Valamit mindig pihentetni kell, ha nagyon sokáig csinálsz valamit, abból egy idő után valóban kiégsz. Énnekem is volt már egy-két hasonló szokásom (persze egyik sem bloggal kapcsolatos), amikről egy idő után letettem. Aztán egy-két év múlva újra elővettem, és megint élvezetessé váltak (bízom benne, hogy ez nálad is így lesz majd).
Azért legyenek az új videók a blogra is kiposztolva (legalábbis bizonyos kategóriájú videók), illetve az évvégi összegzések is lehetnének. Hogy legalább egy kicsit mozogjon a blog.hu-szál is (uni szoktam, amikor egy csomó ideig nemcsak új poszt, hanem mégcsak új hozzászólás sincsen...). Remélem az nem jelent problémát. (persze nem kötelezlek rá)
Amúgy idén öt éve követem a blogot (érdekes visszanézni, hogy mennyire esetlenül/félreértésekkel kezdtem követni, pl.: a Csillagközi invázió 2-3 bemutatójával kapcsolatban...), ahhoz képest mégcsak a videók kb 15-20%-át néztem meg eddig, úgyhogy végülis még egy csomó pótolnivalóm van :D.
Akkor "jó pihenést" kívánok a Baaadmovies-nak!
Kibernetika 2023.03.08 17:00:48
A film orbitális fináléja. Nincs mit hozzáfűzni, a képek magukért beszélnek...
Kibernetika 2017.05.02 19:28:19
@LaciG: Nyugi nem te vagy az egyetlen! Már ketten vagyunk.
Csak nem akarom túldicsérni ezt a filmet, főleg nem a baaad movies előtt.
Amúgy mindhárom videót ezerszer meg tudnám nézni ettől függetlenül.
A lényeg, hogy melletted állok.
Kibernetika 2021.03.21 23:47:57
@csaky000: Bocs ezt csak most vettem észre. A csaj távolról mozgat tárgyakat és ezzel a tárgymozgató erejével tartotta meg a társait úgy, mintha azok egymáson lennének.
Kibernetika 2023.12.28 15:10:55
@Dante.s: Krhm, (ha esetleg még azóta is nézed a Baaadmovies-t) ennek a videónak a végén (éppen ellenpéldaként) meg van említve: baaadmovies.blog.hu/2021/01/17/baaad_movies_we_can_be_heroes
:D
Kibernetika 2023.10.26 23:54:58
Kibernetika 2023.11.07 15:09:23
Off topic:
(és ezt amúgy nemcsak nektek, hanem az összes olyan kommentelőnek is írom, akiben esetleg emiatt is érthetetlen kép alakult ki annakidején rólam)
Fura, hogy ezt így említem, csak nem igazán tudtam most ezt magamban tartani. Ugyanis most néztem meg a 8. születésnapi közös filmnézést, és közben eszembe jutott, hogy kb 6 évvel ezelőtt (amikor elkezdtem követni a blogot, és akkoriban megnéztem egy pár bemutatott filmet is...) azt írtam, hogy "megnéztem a Versust és a véleményem a tiétekkel ellentétes". Holott az amit írtam csak félig volt igaz, vagyis hogy megnéztem, de a véleményem valójában nem is volt ellentétes a tiétekkel.
6 évvel ezelőtt, amikor a régi bemutatótokat 2009-ből megnéztem, énnekem is úgy lett kedvem "megnézni azt a szart", mint még a bemutató idejében sok követőnek. Valamivel a bemutató megnézése után láttam, hogy vannak a filmről pozitív vélemények is (amire nem is számítottam), és csak utána néztem az összegzést, amiben ezzel kapcsolatban is beszéltetek... Azután néztem meg a filmet, majd egy kicsit magamnak is mondtam, hogy "én is azok közé tartozom, akiknek sikerült élveznie...". És azt írtam kommentben a blogra (a "From the dark" videójához), hogy "Ugye nem baj, hogy megnéztem a Versus-t és tetszett nekem? Csakmert tudom, hogy az az "örök favoritotok". És persze apszolút tiszteletben is tartom...". Persze ott Sorter azt válaszolta, hogy "Miért lenne baj, soha nem volt kötelező egyetérteni... mi is tiszteletben tartjuk a te álláspontodat". De hazudtam, csak azért írtam, hogy "nekem tetszett", mert akkoriban többnek akartam ezzel tűnni (vagyis annyinak, mint azok, akiknek sikerült élveznie...). Az én álláspontom valójában nem is volt ellentétes a tiétekkel. Amúgy szerintem Sorter valahol sejthette, hogy hazudok... (ezt nem azért írom, mert kételkedem abban, hogy egyébként tiszteletben tartotta volna-e a véleményemet, mert nyílván).
Amiatt, amikor ezt később is említettem, azzal hogy hogyan sikerült élveznem, volt olyan kommentelő is (pl.: Millennium környékén), aki ezért írt is nekem, hogy "az a baj, hogy nem komédiának szánták... nincs meg benne semmi olyan, ami miatt én élveztem...". Ha esetleg ő(k) is látná(k) ezt az üzenetemet, akkor neki(k) is üzenem, hogy igazából hazudtam.
Valójában, ha nem láttam volna róla pozitív véleményt, sem azt, hogy IMDb-n mennyit kapott [...], akkor egyáltalán nem is írtam volna azt, hogy nekem sikerült élveznem. Csak azok voltak rám olyan hatással, hogy valahogy bebeszéljem magamnak, hogy én is olyan vagyok, és ezzel ne tűnjek kevesebbnek azoknál. Holott nem is tartozom közéjük (de ezt valamiért magamnak sem akartam bevallani). Valójában én is csodálkoztam a pozitív véleményeken és azon, hogy mennyit kapott IMDb-n... (de azóta azért már nem szoktam ennyire bebeszélni magamnak ilyen dolgokat)
És mindezt nem azért írtam most le, mert hirtelen azt hiszem, hogy ti mégsem tartjátok tiszteletben az álláspontomat és hogy csak a ti pártotokon állhatok, hanem mert valójában az én álláspontom mindig is a ti álláspontokon volt. És ezt a többi kommentelőnek is üzenem, akik esetleg ezt olvassák és akik annak idején talán rám is szóltak...
Valójában a ti audiokommentárotok nélkül nem tudnám újra végignézni a Versus-t.

És mégegyszer lehet, hogy furcsa, hogy mindezt épp most ide írom, csak most (igazából egyszer már korábban is, most másodszorra) néztem meg a "8. születésnapi közös filnézést", és eszembe jutott ez a régi dolog (amire igazából már egy ideje nem is emlékeztem), ami most hirtelen eléggé felkavart. Így úgy éreztem, hogy ezt most le kellett írnom. De gondolom ez nem baj.
Technikai problémák miatt két részletben kerül fel a vágatlan szenvedésünk, amit a Baaad Movies elindítója és egyben örökös mumusa, a Versus okozott...
Kibernetika 2023.11.06 20:16:12
Nem tudom, hogy amikor 6 éve megnéztem, utána miért írtam azt az oldalra, hogy "én élveztem". Talán azért, mert annyi adag alkoholt ittam, hogy minden létező dolgot viccesnek fogtam fel. Vagy mert annyival rosszabb, mint (a gyerekkori filmem) a Viharmadarak (amit a második évadban mutattatok be és egy Lamerdog nevű kommentelőt meg is győztetek, hogy ne mutassa meg a 8 éves öccsének (holott lehet, hogy tetszett volna neki)...) (és esetleg ezzel próbáltalak idegesíteni...) (majd leírhatom a véleményemet a Viharmadarakról, és hogy annak pontosan mi köze van ehhez). Vagy mert próbáltam bújkálni azon kevés fórumosok elől, akik ezt a filmet szeretik (akik "szórakoztató trash"-nek tartják). Talán csak az utóbbi.

Ezt a közös filmnézést az előbb megnéztem és beláttam, hogy nem kellett volna azt írnom 6 évvel ezelőtt, hogy "élveztem" (kommentár nélkül is), mert a kommentárotok nélkül nem bírnám mégegyszer végigülni. Ezt le akartam írni, hogy ráébresszelek titeket (és mindazokat akik amiatt belémkötöttek) az igazságra.

Tudom, hogy sosem volt kötelező egyetérteni, és ezt most nem csakúgy "nyugtató bocsánatkérésként" írom ide, hanem mert tényleg így is gondolom. (és valójában most kitörölném azokat az évekkel ezelőtti kommentjeimet, amiben azt írtam, hogy "élveztem", mert nagyon nem festik az igazat)

Millennium környékén-nek pedig bocsi ha esetleg úgy tűnik újra előjött belőlem a "6 évvel ezelőtti Kibernetika" (vagyis hogy régi posztok alá írok... amik miatt nem voltam neki szimpatikus...), de most hogy ezt újranéztem eszembe jutott az a régi ügy, és most úgy éreztem muszáj volt ezt ide kiírnom.
Bárcsak áprilisi tréfa lenne, de nem... az Imdb "minden idők száz legrosszabb filmje" listájának első helyét elfoglalta hazánk kultúr-szégyene, az Álom.net.  Aki nem hiszi, hát íme a nyers tények!Büszkék lehetünk!Kis emlékeztetőül: Itt megnézhetitek a…..