Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TopszLee

0 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valójában asszisztens, pontosabban egyik asszisztens a sok közül. De a titkárnő sokkal szexibb szó. :) Hónapokig fel sem tűnt, hogy új nő van a cégnél, legalábbis azon a részen, ahol én is vagyok. Egy nagy vállalatnál úgysem tudni soha ki jön és megy. De egy projekt miatt egyre többet kellett vele…..
Haverjaim állandóan szekáltak, hogy miért mindig húszas csajokkal ismerkedek (irigykedtek valójában), ezért időnként belekóstolok a 30 feletti korosztályba is, hogy lássam, mi a helyzet. Annak ellenére teszem ezt, hogy szinte csak kudarcaim voltak a saját korosztályomban. Terézt online ismertem…..
A sorozatrandizó Nyelvtanárnő 2020.02.17 09:23:54
Ilona angol-német-olasz nyelveket tanít középiskolában és magánban. 33 éves, dögös MILF kategória csak épp gyerek nélkül. Tinderen arról beszélgettünk, hogy mindketten öregek vagyunk már a tinderes ismerkedéshez (khm). Akármikor írtam, Ő másodperceken belül válaszolt, ami eleinte szimpatikus volt,…..
TopszLee 2020.02.21 20:37:52
@Ethan Wolf: "Néhány esetben a pornó elbújhat az élet mögött." Ja, nekem egy ilyen sztorim van csak, bár nem lett semmi belőle, de orvosi rendelőben a doktornő kis híjján rám vetette magát. A bal karomon volt egy folt amit meg akartam nézetni, de miután beléptem a rendelőbe 3,5 perc múlva már csak gatya volt rajtam. Tök zavarban voltam, már bánom hogy nem mentem végig a játékkal.... :P
"Vidéki kislány, mondd csak mit viszel?  Kinek fogsz gyónni, ha velem védkezel?" Nem biztos, hogy pont így van a dalszöveg, valamikor ezer évvel ezelőtt hallottam ezt még gyerekkoromban. :) Ráírtam Grétára, mert nagyon bejött a vörös haja, vékony, formás teste, feszes mellei. Pedig arcra nem volt…..
TopszLee 2020.01.07 19:31:01
@Serial Slut: Ahhoz hogy a fogadó fél élvezze, látnia kell mit csinál. A nyalókának mindegy hogy nyalják, de faszt lehet szarul is szopni, főleg ha nem látja az illető mit csinál. Ezért érdekes, hogy sötétben is tudta nyomni a csaj...biztos nagyon rutinos volt már XD
TopszLee 2020.01.07 21:37:05
@csorsza: Kicsit vegyél vissza az arcodból.
A sorozatrandizó Megint a HR 2019.12.30 06:32:32
Ezúttal (is) a harminc fölötti korosztályban próbálkoztam annak ellenére, hogy vagy tucatszor bizonyítottam, hogy felesleges. Ennek ellenére időnként előtör belőlem a naiv, hátha akad normális korombéli nő is. Zita 34 éves volt, HR vezetőként dolgozik egy közepes méretű cégnél. Szőke, vállig érő…..
TopszLee 2019.12.30 19:32:08
@vanderkaay: Hehe, kár hogy itt nem lehet a kommenteket like-olni :)
A sorozatrandizó Texas girl 2019.12.16 09:59:24
Amanda tinderes találat, 165 magas, vékony (nagyon vékony), szőke haj, barna szemek. Már a bemutatkozója is angolul volt, de azért rákérdeztem, hogy tényleg nem tud-e magyarul (hát nem). Kiderült, hogy Texasi, de öt éves tanuló/ismerkedős körúton van. Angolt tanít egy iskolában, mellette egyetemre…..
TopszLee 2019.12.23 01:35:17
@Serial Slut: Teljesen egyet tudok ezzel érteni. Számomra is, az időm sokkal fontosabb mint a pénzem. Szabadság. Épp ezért nem értek egyet azzal amikor azt mondják (akár ezen a blogon is) hogy prostihoz csak a béta férfiak járnak. Nem tudom. Nekem egy férfi aki elfoglalt, küzd a céljaiért, de közben azért szeretne jó nőkkel kefélni és tud ezért pénzzel fizetni - hogy ne az idejét kelljen randikkal, meg a fölösleges körökkel töltenie - szóval egy ilyen férfi nem tűnik tipikus bétának.
Múlt héten volt négy éves a blog, de elfeledkeztem a szülinapról, így nem is készültem különleges poszttal. :( Sorry. A mai alanyunk: Egy ismerkedős oldalon írtam rá, hogy miért épp azt a fajta sört issza, amit két képen is láttam. A sör jó téma beszélgetéshez, amennyiben a kiszemelt nő nem bor…..
TopszLee 2019.11.12 21:14:40
TopszLee 2019.11.12 22:18:53
@julius_caesar: Mindenről szó van, nők, gazdasági helyzet, a végén kicsit belemegy a politikába, érdekes csóka, nagyon intelligens. Amúgy töltsd le most a telódra, a cégnél másold fel a gépre és hallgasd meg :) Vagy a telefonodról.
A sorozatrandizó Vak szex 2019.06.10 06:12:50
Egy barátommal beszéltem meg találkozót az egyik kávézóba, de hála a kiszámíthatatlan forgalomnak, előbb értem oda. Kint nagyon hideg volt, így jobbnak láttam bemenni és kérni egy kávét. Semmi cicomás buzis kávé, fahéjjal, meg madártejjel meg kutyafasza. Kértem egy sima kávét (ami pocsék volt,…..
TopszLee 2019.06.10 12:17:33
@Captain Admin: "Gyanítom, hogy többszöri rinyálásom eredménye a mai poszt, egy szinten aluli csajjal." Nekem nem tűnt annyira szinten alulinak a csaj. Szép arc, nagy mell. Nekem pl. ennyi már elég is kiindulásnak.
TopszLee 2019.06.10 14:27:00
@Captain Admin: Nem sajnálod ezekre az idődet? Mármint a trollkodásra. Intellektuális vitát folytatni egy adott témáról az egy dolog, de trollkodni...
TopszLee 2019.06.12 14:42:36
@whoamiohmy: Érdekes amit írsz, ezek alapján a blue pill-t lehetne dekonstrukcionalizmus-hoz sorolni, mint "Hamis, téves eszmék, amik általánosan elfogadott paradigmákká válnak, bármennyi kárt okoznak is".
Illetve azt is mondod hogy nem kell összeesküvés elméletnek lennie a háttérben, a véletlenek egybeesése is lehet ami rendszer szinten úgy néz ki mintha összeesküvés elmélet lenne.
Ezzel egyet tudok érteni. Sőt a témában (mármint a véletlenek szerepe) van is egy nagyon jó kis könyv:
"Fooled by Randomness: The Hidden Role of Chance in Life and in the Markets (Incerto)"
Viszont annyi kifogásom van ez ellen (mármint hogy a véletlenek összjátéka összeesküvés-elméletnek tűnik), hogy az utóbbi esetben mindig egy szűkebb csoport jár jobban egy nagyobb csoport kárára. A véletlennél ennek kicsi, vagy nincs esélye (pl. a szimbolikus példád)
A világháborús példa bevallom nem jött át, hogy kapcsolódik az összeesküvés elmélethez. Nekem annyi látszik, hogy az egyik ellenfél katonai döntését a másik a saját hasznára fordította.
A sorozatrandizó PUA 2019.06.03 10:05:27
Ez az a poszt, ami nem lesz népszerű az olvasók körében, főleg egy bizonyos réteg számára. Aki nem tudja, mi az a PUA (Pickup Artist), az keressen rá. Amióta létezik ez a blog, írták sokan, hogy PUA módszereket használok. Valójában azt sem tudtam, hogy ilyesmi létezik, a saját hibáimból tanultam…..
A hölgy nevére nem emlékszem, nem azonnal írtam le a randink történetét, mivel akkoriban zavaros heteim voltak sok eseménnyel/találkával. Mire hetekkel később oda jutottam, hogy megírjam a naplómba a vele történt találkozómat, már nem emlékeztem a nevére. Nevezzük őt J-nek. Dereng, hogy Jázmin,…..
TopszLee 2019.05.18 11:57:54
@whoamiohmy: csajokespasik blogjában ezelőtt 2-3 évvel volt egy Kisházy Dezső nevű kommentelő, aki igazi red pill szemüvegen keresztül, és stílusosan írta a dolgait, érdemes rá keresni a kommentjeire. Anno beszéltem vele face-n is, egy könyvön dolgozott (csajozás-red pill témában). Azután teljsen felszívódott...kár.
Két rövidebb randit tettem egy posztba, mert külön-külön nagyon kevesek lettek volna. De elég érdekesek ahhoz, hogy ne hagyjam ki őket a blogból. Irénnel elég laza beszélgetés zajlott, érződött, hogy nem akar semmi komolyat. Legalábbis úgy tűnt, de mint tudjuk, lehet ez játék is, hogy így szűrje a…..
TopszLee 2019.05.04 11:10:37
@Womb Raider: "én nem tudom.. de errefelé olvasni gyakran, hogy a férfi csakis a génjeiben kódolt parancsainak engedelmeskedve igyekszik minden bugyiba bejutni.. hogy nekik ez kell, jár, létszükséglet. Nekem ebből az jön le, hogy az eccerűbb férfiak nem képesek felülírni/kulturált formába szorítani a szaporítószerveik utasításait." Ha eleget olvasol red pill-t (és sikerül is megérteni), rájössz hogy nagyon is fontos hogy a férfinak meglegyen a szaporítószervi utasítása, gyakorlatilag a tesztoszteronnak köszönhetjük hogy felépítettünk egy civilizációt, és nem barlangban lakunk még. Az egészséges férfi megy előre, küzd, karriert épít (béta jelleg), vagy vállalkozást indít (alfa jelleg inkább), hogy gyarapítsa magát, anyagilag, emberileg - mindezt ösztönösen teszi, mert tudja hogy a több lóvé = több és jobb minőségű punci. Ez kicsit sarkított de valahogy innen indulunk. Mikor a férfi elveszíti, vagy tudatosan kikapcsolja ezt az ösztönét - mert képes rá - akkor találkozunk a nyugati világban már egyre inkább jelen lévő incel -ekkel, a black pill-lel, keleten a fűevőkkel, stb. Olyan férfiak tömegei akik akaratukból vagy azon kívül nem kívánnak / nem tudnak versenyezni a több pénzért, magasabb státuszért, mert a nyeremény - a nő - köszönhetően a nyugati agymosásnak, feminizmusnak, a jogszabályok nők felé való hajlásának, és az erőforrások állami újraelosztásának - nem éri már meg. Ehhez jön még a social média, az instragram, amik még inkább kifordítják - rontják - a helyzetet.
TL / DR: a jó nőkért való verseny globálissá vált, és erősödik, és sok férfinál a természetes tesztoszteron szintjéből fakadó motiváció hogy termeljen / versenyezzen már nem elég hogy be is szálljon ebbe a versenybe - főleg ha a nyeremény értéke is devalválódik....
Enikő az orrkarikájával keltette fel az érdeklődésem badoon. Sportos testalkat, barna középhosszú haj, barna szemek, csinos arc. A képen épp kétkezes súlyzóval bicepszezett. Nem volt kigyúrt, vagy groteszkül izmos, nőiesen sportos teste volt, olyan Rubint Rékás. Csak alacsonyabb, olyan 160 centi…..
TopszLee 2019.04.23 22:23:17
@Krisz101: Te blak pill-es vagy?
TopszLee 2019.04.23 23:22:53
@erkölcsi hulla: Nem feltétlen mondanám Wolfot numerafüggőnek. Aki olvas red pill-t tudja, hogy a férfinak egyik legalapvetőbb ösztöne hogy minél több és minél magasabb szintű nőket dugjon...kb. ennyi.
TopszLee 2019.04.27 12:06:21
@whoamiohmy: "Gyakorlatilag ha 2 ember talalkozik, meg egy szo sem hangzott el, fe mar tisztázták, ki lesz a dominans fel, ki mit akar az interakciótól, stb stb. "
Várj, ezzel azt akarod sugallni (hirtelen nem tudom mi a legmegfelelőbb magyar szó az imply -ra), hogy aki fizikailag dominánsabb az a kommunikációban is az lesz, mert már az első szó elhangzása előtt lerendeződtek az erőviszonyok? (Mást nagyon nem tudok elképzelni ebben az esetben csak a physical prowess-t). Nekem azért ez nem ennyire fekete-fehér, sőt.
Ismét bővül az ajánló rovatunk, amelyben könyveket, filmeket, tulajdonképpen bármit ajánlok/ajánlunk, aminek köze van a férfi-nő kapcsolatokhoz. Nemrég ajánlottam Szepesi Nikolett, Én a szexmániás című könyvét. Nos, van neki egy másik könyve is, mégpedig az Orgazmuspontok...
TopszLee 2019.04.16 09:46:38
@whoamiohmy: "Kutya világ ez, és egyre csak rosszabb lesz." Másképp látom kicsit, bár tény hogy az internet, média mindent felerősít (hipergámia, stb.) de nem hozott létre alapvetően új viselkedési mintákat (evolúciós szempontból). Magyarul ezelőtt pl. 50.000 évvel is ez volt: néhány csúcs hím (a legsikeresebb vadászok, vagy ilyesmi) dugta a nők nagy részét, a béták meg őrt álltak a kunyhók, vagy a barlang előtt :P
Szóval inkább azt lehet mondani hogy a nagy szabadságnak hála ami a nők ölébe pottyant az elmúlt 50 évben, visszarepített minket ezelőtt 50.000 évi állapotokba (szexuálpiaci szempontból). Kicsit olyan mintha a jurassic parc tényleg létre jött volna :P
TopszLee 2019.04.16 17:05:06
@whoamiohmy: "Tehat valoban, a természetes allapota az emberisegnek ez: az 5% esztétikus pszichopata dug es szaporodik, a többiek gyakorlatilag evolucios hulladék. " Várj, ezt gondoljuk végig, mert ez így egy oximoron. Az ősközösségben én úgy tudom elképzelni hogy azok szaporodtak akik a legerősebbek / leggyorsabbak, stb. voltak, tehát tudtak vadászni, új területeket meghódítani, stb. És ehhez általában valóban kellett egy fizikai szint. Úgy látszik mintha úgy tekintenél az ősközösségekre mint a mai társadalomra, csak jóval kevesebb emberrel - ez hiba. Egy pszichopata általában manipulációval jut előbbre, mások kihasználásával, el nem tudom képzelni ez hogyan mehetett volna végbe egy mondjuk 50 fős közösségben, úgy hogy a legközelebbi ilyen közösség mondjuk 200 km-re volt (ha egyáltalán tudtak egymásról). Egyszerűen nem volt hely léhűtőknek, meg manipulátoroknak, meg ilyesmi. A férfiak vadásztak, őriztek, stb. a nők szültek. Akik hazahozták a húst, azokkal a nők dugtak. Ennyi.

"Csak sajnos a helyzet az, hogy a civilizaciot viszont a 95% beta tartja fent. Az ő munkájuk nélkül a rendszer halalra van itelve." Itt is van egy kulcsmondat. Pontosan erről van szó, a feminizmus, női szabadság a rendszert kezdi ki belülről, de nem az emberi fajt. Magyarul az emberi faj fennmaradása, és a civilizációs vívmányok fennmaradása két NAGYON különböző dolog. A modern civilizáció (mezőgazdaság, stb.) mondjuk 5000 éves, az emberi faj meg 50-100.000.
Így evolúciós értelemben sajna nincs szükség arra hogy mindenki (a béták) is szaporodjanak / szaporodhassanak.
A sorozatrandizó Alda a feminista 2019.03.18 06:52:45
Badoon találtam rá erre a nőre, aki azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a felső ajka zöld, az alsó pedig sárga rúzzsal volt kikenve. A haja erősen vöröses volt. Igazi lázadó, extrém csajszinak tűnt. A maga 21 évével ez még elfogadható is volt. Mindenesetre a kisugárzása nagyon szexi volt. Épp…..
TopszLee 2019.03.18 17:23:34
@Yotengri: Egy volt ismerősöm csinálta ezt. Nőket szedett fel és dugta őket. Mesélt sok mindent, azt is hozzátéve hogy kizárólag kamagrával tudott kefélni főleg hosszabb időn keresztül. Most nem tudom hogy ő-e a kivétel vagy Wolf hogy neki megy ilyesmi nélkül is. Magamból kiindulva, egy átlagos csajnál, nem vagyok képes folyamatosan így állni, még kisebb megszakításokkal sem. Az meg végképp tök érdekes hogy 20 percig vagy tovább tudja valaki ki be járatni a lompost anélkül hogy elélvezne. Wolf vagy őstehetség, vagy gyakorolt erre konkrétan, vagy én vagyok a kisebbség :P
TopszLee 2019.03.21 08:54:34
@Kritikus Intrikus: Elég nyers stílusban fogalmazol. Meséld el a történeted, hogy jártál pórul az agymosott nyugatiasodott nőcikkel.
TopszLee 2019.03.22 00:10:24
@Kritikus Intrikus: Fogsz valami írni józanul is? :P
A sorozatrandizó Szappanopera 2019.03.11 07:36:03
Volt egy 22 éves csaj tinderről (Noémi), aki annyira tipikus, mai huszoneleji csaj, hogy még külön posztot is lusta voltam írni róla. Teljesen átlagos, szőke, kék szem, plázázó kis csaj. Annyi volt, hogy kavartunk három hétig, azaz csak kefélni járt át hozzám. De a végén megpróbált féltékennyé tenni…..
Badoon írtam rá azzal, hogy nem áll neki jól az a ruha, amit az egyik fotón viselt. Ebből beszélgetés lett, hogy szerintem, mi a nőies ruha és kinézet, szerinte pedig, mi a férfias megjelenés. Nagyon hamar rátértem a közös pizza sütésre, de hárított. Ő elsőre sosem… és szerinte ilyen nők nincsenek…..
TopszLee 2019.02.23 20:22:47
@Krisz101: "de ezen kivül abszolut értékben is nagyon el van tolódva a dolog a nők javára, ahogy írod plusz kettő, de miért lenne ez jogos bármilyen szinten? azért mert a társadalom aberrált, nekem ezt nem kell elfogadnom."
Most nem tudom hogy direkt nem akarod érteni amit írtam, vagy a tudásod a red pill témában csak felszínes (A pua != nem red pill, egyetlen közös pont a game, de ezt is másként közelítik meg). A +2 mindig is így volt mióta az első ember-előd lejött a fáról, és megtanult járni. Bármelyik ismertebb red pill szerzőnek tonnányi cikke van a témáról, már a csapból is ez folyik lassan, a nő mindig felfelé választ, a férfi meg lefelé. Ennyi. Miért? Mert a nőnek dugni sokkal rizikósabb volt (teherbe esik) az ősidőkben, mint egy férfinak kefélni, nem kockáztathatta hogy az utódok valami szeretncsétlen leszármazottai legyenek. Ez ennyi.
Amúgy értem mire akarsz kilyukadni, azt akarod sugallni hogy a mai világ rátett erre még egy -két lapáttal, és már nem +2 kell hogy legyen a szintkülönbség, hanem +3-4.
Nos, ezzel valóban nem lehet mit tenni - és mivel ahogy te is írod szintet növelni sem mindig lehet (gondolom), akkor marad a PUA. Hm.
Én csak azt akarom mondani, hogy ne a game-d legyen a fő fegyvered a vadászatban, mert akkor már régen rossza helyzet. Mint pl. testépítésben: hiába szedsz táplálékkiegészítőket, esetleg koxot, ha az alap táplálkozásod nincs rendben. Ugyanez itt is: akkor érdemes PUA-n meg game-n törnie a fejét bárkinek, ha úgy érzi hogy a szintjét már kimaxolta, vagy közel van hozzá (pénz+külső). És a gond itt van: rögtön első lépés a game / pua mert az gyorsabb eredményeket hoz, viszonylag kevesebb erőfeszítéssel. Nekem pusztán ezzel van bajom.
"nem kell itt a maszkulin büszkeséget játszani, felesleges."
Egyet értek, elvégre a 7 főbűn egyike a büszkeség. :P
TopszLee 2019.02.25 10:54:08
@Krisz101: Hidd el értem amit mondasz. A világ abba az irányba megy hogy már csak az számít mit tudsz másoknak mutatni, az hogy mi van mögötte senkit nem érdekel.
Márpedig hidd el számít hogy mi van mögötte. Nem hiszem hogy az előző kommentemben game denial jönne át. Nem mondtam hogy a game rossz vagy nem kell, azt mondtam hogy valós önfejlesztés HELYETT nagyon nagy gáz game-el kompenzálni. Ezt most írtam le kb. harmadjára, többször nem fogom, ha még mindig nem jön át, akkor magadra vess.
De hogy a te példádból induljak ki:
"ezen az alapon üzleti kommunikációt se tanulj, mert elég ha csak jó az árud."
Pontosan erről van szó. A legtöbb game- tanulónak áruja sincs, nincs mit felmutatni. Akkor meg minek kommunikáljon jól? Az egész képmutatás.
Biztosan voltál már PUA tanfolyamon. Ott milyen srácok voltak? A legtöbbnek rendben volt a külseje, karrierje, pénze, önértékelése, és ezeket akarta jobban érvényesíteni egy kis jobb PUA -val? Nehezen hiszem.
Fontos a jó kommunikáció, és valóban lehet a PUA-t csajozás terén kívül is használni (gondolom). Csak - sokadjára írván - a filozófia, miszerint a könnyebb utat választom - nem tetszik.
Nekem is van ilyen haverom. Még soha nem volt rendes állása, megtakarítása sem sok, 30 évesen bőven túl van. Elment PUA-ra, és alkalmazta a technikákat, és lett csaja.
A csajt sikerült megtartania (nem PUA-val, hanem mindenféle trükkös kommunikációs techinkával, meg mittudom én mivel), karrierje, jövőképe továbbra sincs. Nem választott egy utat, nem járta be, nem alkotott semmit, jó ha angolul tud makogni valamennyit. A szexhiány hatalmas motiváló erő. Ha nem tudott volna PUA-ra menni hogy becsajozzon, előbb utóbb vagy becsavarodik - vagy rájön hogy valamit kezdenie kellene magával, ha akar az életben valamit, és összekapja magát.
Részemről a témát lezártam.
TopszLee 2019.02.28 21:10:22
@erkölcsi hulla: "Régen az volt. Aztán beindult a pornó-ipar, és nagyságrendekkel több lett a céltalan, motiválatlan, elbaszott életű férfiakból. Mármint ez is csak egy ok, de sokat közrejátszhat." Egészséges férfinak szüksége van szexre, pont. A pornó nem szex, önkielégítés, és messze nem ugyanaz ha magadnak csinálod, vagy neked csinálják, valakivel csinálod....
Ismét bővül az ajánló rovatunk, amelyben könyveket, filmeket, tulajdonképpen bármit ajánlok/ajánlunk, aminek köze van a férfi-nő kapcsolatokhoz. A mai témánk kicsit eltérő lesz, ugyanis egy magyar youtube csatornát fogok ajánlani...
TopszLee 2019.02.11 20:34:45
@Wildschwein: Én egyre inkább hajlok arra hogy az összes ilyen PUA meg társaik mind egy rakás szar. Az red pill az alap, azzal tisztában kell lenni, márpedig ha tisztában vagy, akkor a PUA-t elég könnyű belőni hogy kiknek is kell - olyan hímneműeknek, akik alapból alacsony szintűek, vagy pedig minimum +2 szinttel magasabb nőt akarnak levarrni - és nem / óra alapon.
El nem tudnám képzelni hogy mint valami balfasz rohangálok egy szombat délután "terepen" egy plázában és gyakorlom a "tudásom", vicc. Az én időm sokkal értékesebb ennél, sőt a legértékesebb erőforrásom. Minden ilyen online társkeresős felületről szintén töröltem magam, és nem bántam meg.
Fókuszálok magamra, a pénzemre, karrieremre, egészségemre, minthogy ilyen PUA-s gyökereknek tömködjem tele a zsebét, hogy elmondják mit csináljak ahhoz hogy vonzó legyek a nőknek.
Ahhoz hogy vonzó legyél a nőknek szintet kell lépned, pont mint egy játékban: ha kövér vagy lefogysz, ha csóró pénz szerzel, ha minkettő akkor mindkettő. És ahhoz hogy lefogyj, vagy hogy pénzt szerezz, jó esetben olyan dolgokat kell csinálnod amik ki fognak mozdítani a komfort zónádból. Tehát egy FOLYAMATOT fogsz elindítani, és egy UTAT bejárni, aminek a végén, pl. ott lehetsz mint sikeres izmos vállalkozó, vagy izmos értékesítő, vagy akármi. A folyamat végén a személyiséged más lesz, pont olyan mint amit a PUA oktat milyennek kell lenni, MINTHA ezeket mind megcsináltad volna.
Tehát a PUA meg akarja kerülni az egész folyamatot, a munkát mindent, azzal hogy készen tálalja eléd, azokat a viselkedés mintákat, amiket egy a folyamaton már átment sikeres ember hordoz magán.
Balfaszság az egész. Szintet kell lépni, a PUA majomkodást, meg meg kell hagyni az elpuhult-elkeseredett-gyenge bétáknak.
TopszLee 2019.02.14 23:34:48
@Krisz101: Több marad neki? Mi, nő? Ne viccelj, Budapest úgy emlékszem benne van a világ top 10 de lehet top 5 városában, pusztán az 1 férfira jutó nők arányát tekintve....
Az egész teljesen szokványos randinak indult. De persze egyáltalán nem volt az! Tinderen „találkoztunk” és szokás szerint egy ütős nyitánnyal köszöntem be, hogy felkeltsem az érdeklődését. Ez annyira jól ment, hogy pár mondat után, ami alatt folyamatosan cukkoltuk a másikat, megadta a számát. Másnap…..
TopszLee 2018.12.31 18:27:10
@trolol0: "tinderen szedtem össze a sarki emancipunci feministát" akit aztán 1 órán belül megkefélek a 20 éve is ostobán hangzó mirelit pizzát sütök sztorival :D"
Wolfnak legalább van sütni valója :P
Dorinával badoon ismerkedtem meg, és megtetszett neki, hogy cikizni kezdtem az egyik képe miatt. A fotón Ő volt, meg a háttérben egy halom csoki. Épp egy boltban volt,  az édesség polcok előtt (amúgy volt már olyan csaj, aki szintén hasonló képekkel operált). Természetesen azonnal rárepültem a…..
TopszLee 2018.12.10 19:38:14
@icipicicsipa: "1851-ben (is) már megírták és ez azóta sem változott, csak a valóság ellen nevelik és szocializálják sajnos a srácokat:
http://www.youtube.com/watch?v=fcCjmU_x9xA" Jack Nicholson énekel. Tetszik :P
A sorozatrandizó Helén az ijedős 2018.12.03 06:54:36
Badoon találtam meg, arcra hasonlított Liv Tylerre, nagyon szép nő volt. 21 éves, 170 magas, barna haj és szemek. A kutyákról ment a beszélgetés, ami hálás téma. Nekem többféle is volt, ismerem is őket, úgyhogy nem kellett sok idő a közös hullámhosszhoz. Annyira, hogy hamar elkértem a számát és…..
A sorozatrandizó Nem önként 2018.11.19 06:45:08
Henivel badoo-n találkoztam, szemüveges szőke hajú lány volt, szép arc és átlagos testalkat (ami annyit jelent, hogy volt rajta +5-8 kg). 22 Évesnek írta be magát, de nem árulok el titkot azzal, hogy túlzott picit. Ő azon ritka madarak egyike volt, akik szépségük ellenére pechesek voltak a…..
A sorozatrandizó Vörös domina 2018.11.12 06:29:55
Aki szado-mazo sztorira gondol a cím alapján, az téved. Azért nevezem így, mert egy nagyon határozott, domináns nőről van szó. 27 éves, vállig érő vörös haj, barna szemek, átlagos testalkat. Az átlagos az itt annyit tesz, hogy +8-9 kg. Blanka saját vállalkozással rendelkezik, harminc ember dolgozik…..
Újabb év telt el, és csodák csodája, még nem untam meg a blogolást. A harmadik születésnapot kicsit másféle témával ünnepeljük, mint az előző kettőt. Mélyenszántó, csapongó elmélkedés következik, aminek apropója azon változások, amelyeket megfigyeltem magamon az elmúlt évek során. Senki sem hiheti,…..
TopszLee 2018.11.07 12:24:24
@Womb Raider: "Ezzel összességben fájdalmas látni, hogy egy generáció esetében a nők elenfelekké lettek.." Szerintem te trollkodsz, vagy csak unatkozol egész nap. Bármilyen red pill-es fórumon, honlapon szó sincs erről, hogy férfiak vs. nők. Olyan valóban van pl. hogy egyik nem szexualitása/szexuális stratégiája vs. a másiké. De ez is csak azért van, mert az egyik csak a másik kárára terjedhet, zéró összegű játék. Kitalálod most melyik nem stratégiája támogatott - akár már - törvényi szinten is? :)
Ezzel együtt nincs ellenségeskedés, pusztán annyi hogy érthetővé vált a nők és férfiak alapvető működése. Az hogy erre az egyén hogyan reagál, már valóban eltérő lehet, lehet akár ellenségeskedő és - de az az egyén szubjektív reakciója az objektív elméletre.
TopszLee 2018.11.07 15:01:16
@Womb Raider: "Annyira jó, hogy ezen hatalmas felfedezés hátterében önjelölt próféták, megmondóemberek, a saját nézeteik terjesztésében anyagilag is érdekelt emberek állnak."
Így igaz, főleg mivel a leghitelesebbek mind kivétel nélkül ingyenesen hozzáférhető anyagokat mutatnak. Amúgy a logikád szerint csak mert valaki pénzt kér a munkáért amit végez (cikket írni választékosan nem feltétlenül könnyű vagy gyors - sok idő) akkor az biztos rossz, gonosz és anyagi érdekek vezérlik. Idióta.
"ezen még rágódj egy kicsit.. (olyan, hogy szexuális stratégia, olyan igazából nincs, legyen az szaporodási stratégia.. de az amúgy nem kőbevésett, mindig a körülményekhez igazodó.. azért aranyos, hogy azon erőlködsz, hogy szimpla közhelyeket igazolj" Nem rágódok. Én teljesen hiszek az evolúciós pszichológiában, meg a RP-ben. Senkit nem fogok győzködni, se online se offline. Van vallásos barátom is. Ő abban hisz. Van rengeteg blue pill ismerősöm. Ők abban hisznek. Engem boldogabbá tesz ez az ismeret, sokkal jobban átlátok eddig átláthatatlan szociális / párkapcsolati szituációkat.
A szexuális stratégia ugyanaz mint a szaporodási. Egyrészt, márészt nyilván van egy default működése mindkét nemnél. A körülményekhez igazodik, nyilván, de az elmúlt pl. 90.000 évben a körülmények eléggé ugyanazok voltak: a természet. Ezt "felülírni" nem lehet. Vannak extrén körülmények: pl háborús helyzet, minden más körülmény társadalmi konstrukció eredménye, tehát mesterséges. Ehhez szintén tud alkalmazkodni, de akkor is van egy jól körülírható alap működése.
A sorozatrandizó Nicole Kidman 2018.09.10 06:43:49
Tinderen ismertem meg, ezt a 180 centi magas nőt. Hasonlított kicsit Nicole Kidmanre, de volt az arcában egy kis doktor csont (a csaj a sorozatból). Nem tudom, a színésznő nevét, de a doktor csont című sorozatban volt a főszereplő, szóval az Ő és Nicole Kidman keveréke volt ez a lány. Valamint…..
TopszLee 2018.09.11 18:13:39
@whoamiohmy: Nekem még soha nem volt dolgom nálam magasabb nővel :)