Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Woodyison

41 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idősebb generáció egyik közkedvelt elektronikai eszköze a táblagépek. Ez nem meglepő, hiszen méretükből fakadóan könnyen kezelhetőek. Tökéletes választás, hogy a nagymamát és a nagypapát is bevezessük az internet modern világába. Továbbá, ha az ember sokat utazik, sokkal egyszerűbb egy kis tömegű…..
Örömmel jelentjük be, hogy az ötlet mára valósággá vált. A VR Percek és LinkUp VR Bár közös együttműködéséből megszületett hazánk első virtuális valósághoz köthető kutatása. De milyen tudományos vonzata van a VR-nak? Ezt estig lehetne sorolni, de minket kifejezetten a stressz- és szorongáscsökkentő…..
Egy prémium kategóriás eszköz sajnos nagyon drága, azonban a technikai fejlődés lehetővé tette, hogy a belépőkategóriás mobil VR szemüvegek már viszonylag alacsony áron beszerezhetőek legyenek. Természetesen ezek a készülékek sohasem fognak Oculus Rift vagy HTC Vive szintű élményt nyújtani, azonban…..
A Xiaomi talán a legközkedveltebb kínai gyártó, ami nem véletlen, hiszen a rengeteg remek minőségű termékével elnyerte a vásárlók kegyeit. A 2010-ben alapított vállalat kezdetben csak telefonokat gyártott, azonban mára már szinte mindenféle termék köthető a nevéhez, a táskáktól az okos konnektorig.…..
Sokan azt gondolták, hogy a Meizu EP52 hosszú ideig a vezeték nélküli fülhallgatók koronázatlan királya lesz, mivel kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik. Hosszú üzemidő, ergonomikus kialakítás és remek hangzásvilág jellemzi a készüléket. Most viszont feltűnt egy ígéretes kihívó, a Macaw TX-80,…..
Az elmúlt héten kiszivárgott egy kép, amin a Xiaomi Mi 7 specifikációi láthatóak. Olyan brutális paraméterekkel próbálja elnyerni a vásárlók kegyeit, mint a 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely és a Snapdragon 845-ös chipkészlet. A híresztelések szerint a készülék hátoldalán 16 MP + 16…..
Végre itt a tavasz, rügyeznek a fák és végre jön a jó idő. Ja nem... Sajnos 2018 időjárása nem követi az évszakokat, és előszeretettel tréfálja meg az embert. A március is fagyosan kezdődött, viszont találtunk megoldást a megfázás ellen. A fent látható 360°-os videó a Maldív-szigetekre kalauzol…..
A mindennapok egyik jelentős problémája az állandóan összegabalyodó kábelek. Egyik nap lementem a sarki közértbe, és mire kibogoztam a fülhallgatóm már a bolt ajtajában voltam. Sajnos, ennek köszönhetően elmaradt a motiváló AC/DC számok hallgatása. Nem beszélve a zavaró zsinórokról, amik csak…..
Egyes becslések szerint 2025-re a VR második legnagyobb felhasználási területe az egészségügy lesz. Ez nem meglepő, hiszen az orvostudomány a legdinamikusabban fejlődő ágazatok közé tartozik. Sajnos az ügyeleten várakozva ez nem szembetűnő, de az új gyógyszerek, gépek és eljárások mind a hosszabb és…..
Az gaming sohasem volt még ilyen népszerű. Több ezer ember nézi az élő közvetítéseket nap mint nap, és játszik órák hosszat egy játékkal. Ez a jelenség hazánkban is felütötte a fejét, hiszen számos eSport csapat alakult és gaming bár nyitott meg az elmúlt időben. A ázsiai számítógépek sajnos magas…..
Szerintem nem vagyok egyedül azzal az érzéssel, hogy szívemből utálok takarítani. Ez egy olyan tevékenység, ami egyszerre fárasztó és eszméletlen időigényes is. Sokszor csodálom azokat az embereket, akik örömüket lelik a tisztításban. Sajnos én nem tartozom közéjük, így elkezdtem keresgélni, hogy…..
Bátran kijelenthetjük, hogy a 21. század egyik legnagyobb technológiai vívmánya a virtuális valóság. Hihetetlen mérnöki és informatikai munka gyümölcse egy olyan készülék, ami megfogja az ember agyát, és elrepíti Párizsba, Londonba vagy egy zombikkal teli városba. Egy prémium kategóriás eszköz…..
A Chicken Waffle gondozásában lévő Baby Hands VR névre hallgató immerzív VR élmény teljesen megváltoztatja a játékos világszemléletét. A videojátékban egy kisbaba szemén keresztül láthatjuk a világot, hallhatjuk a hangokat és érinthetjük a tárgyakat. Tulajdonképp megöregedett agyunkat egy újszülött…..
Alig egy hete történt, hogy a Falcon Heavy névre hallgató nehéz rakéta elhagyta a légkört és Föld körüli pályára állította rakományát, egy átalakított meggypiros színű Tesla Roadstert. Ez a történelmi jelentőségű tett ihlette meg a TreeView Stúdió csapatát, akik elkészítették az elektromos autó 3D…..
Ha valaki megkérdezné milyen kapcsolatban vagyok a telefon töltéssel, akkor a válaszom egyszerű lenne: bonyolult. Nem elég, hogy állandóan elfelejtem este töltőre tenni a készülékem, de a kábeleim is folyton megtörnek. Azt hittem ez a probléma csak engem érint, azonban egyre több barátom fordul…..
A hordozható VR szemüvegek kétségtelenül az ipar jövőjét jelentik. Ez nem meglepő, hiszen képesek megteremteni a virtuális valóság élményét kiegészítő drága számítógép vagy telefon nélkül.  Ezek a termékek hozhatják el a kényelmes és egyszerű virtuális valóságot az átlag felhasználok számára, hiszen…..
A kínai telefonok nagy népszerűségnek örvendnek a vásárlók körében. Ez nem meglepő, hiszen általában remek ár-érték arányú készülékeket lehet találni az ázsiai piacon. A kínálatban való tájékozódást hátráltatja, hogy az elérhető eszközök száma szinte végtelen. Ezért készül ez a mai kínai telefon…..
Az elmúlt években az egyik legkelendőbb autós kiegészítők közé tartoznak a fedélzeti kamerák. Ez nem véletlen, hiszen nagyon hálás masinákról van szó. Számos közúti szituációban lehet bizonyítani a saját igazunkat, ezzel megmentve a kötelező biztosításunk maximális bónuszát. A hazánkban kapható…..
Egyre több cikk jelenik meg a virtuális valóság alternatív felhasználásairól. A mérnökök előszeretettel használják épület tervezéshez, az orvosok pedig fájdalom csökkentésre. Az oktatás is élen jár, hiszen a tanulókat a csatatér közepére képes repíteni a technika. Nem rég jelent meg egy amerikai…..
2014-ben robbant a bomba, amikor a Facebook bejelentette, hogy több mint 500 milliárd forintért megvásárolta az Oculus VR-t. Az elemzők rengeteg teóriát gyártottak ebben az időben. Sok spekuláció szólt arról, hogy egy hardverekkel foglalkozó cég, mint a Microsoft vagy a Sony lehet a lehetséges…..
Az ünnepi lakomáknak köszönhetően sokszor azt érzem, hogy kicsit kerekebb vagyok, mint december elején. Remélem ez csak egy szimpla érzékcsalódás, de ha tényleg felszaladt pár kiló karácsonykor, akkor a VR edzőm biztosan segíteni fog, hogy fitten kezdjem meg a tavaszt...
A 2018-as CES-en több olyan bejelentésre került sor, amiből következtethetünk, hogy merre is halad tovább az ipar. Ha nem követed napról-napra a virtuális világ híreit, itt egy kis helyzetjelentés mire is számíthatunk a HTC-től és a Lenovo-tól a jövőben...
A bevásárlólistán a bakancs és a vastag kabát mellé szeretnénk pár projektort is ajánlani, ami kiváló szórakozást nyújt a hűvös estéken. Nincs is annál jobb, amikor párunkkal egy jó meleg ital társaságában megnézünk egy romantikus filmet. Bár barátnőt még nem tudunk Kínából rendelni, viszont ez a…..
Az ázsiai gyártók az elmúlt időszakban számos kiváló középkategóriás készüléket raktak le az asztalra, így könnyedén elveszthetünk a telefonok sűrűjében. Ezen szeretnénk segíteni, ezért készítettük el az év utolsó válogatását. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az összes készüléket…..
Jön a karácsony, a szeretet ünnepe, amikor mindenféle földi jó kerül a fa alá. A kedvenc ajándékok közé tartoznak a telefonok, aminek minden nem és korosztály örül. Szeretnénk néhány tippet adni a tökéletes ajándék megtalálásához, ezért összegyűjtöttük a legjobb alsó kategóriás kínai telefon…..