Regisztráció Blogot indítok
Adatok
biomechanoid

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel szombaton a Dokk VIP WC-ben két csík kóláért, meg egy elég gyenge handjobért bevállaltam neki, hogy promózom ezt a szart nagyon megtetszett fucktothemusic barátom legújabb blogbejegyzése, szeretném veletek is megosztani! A lényeg: a popzene 95%a nyúlás, lopás, utánérzés,…..
Subba Kínzó kérdés: Bukósisak 2009.09.15 11:43:00
A héten találkoztunk egy nagyon furcsa jelenséggel. Egy robogós úr a bukósisak felhelyezése előtt a feje tetejére rakott egy oldalt egy újságból, egyensúlyozott vele egy picit majd feltette rá a bukósisakot. MI A FASZÉRT? Látott már valaki hasonlót? Azonnal írjátok meg ha…..
A menőbbek emlékezhetnek rájuk még a kilencvenes évekből a Cherry Coke reklámból, vagy a ladákból üvöltő How Much Is The Fish?-re. A tizenöt éves zenekar a Let Me Be Your Valentine és a Fire c. slágerek óta a világ egyik leghíresebb techno-hard dance-happy hardcore zenekara,…..
biomechanoid 2009.09.09 12:06:37
A Wisconsini Egyetem munkatársai megvizsgálták, hogyan reagál a selyemmajom a rockzenére, és azt az eredményt kapták, hogy amíg a Nine Inch Nails vagy a Tool dalai iránt egyáltalán nem mutatnak érdeklődést, addig a Metallica Of Wolf and Manje kifejezetten az ínyükre volt. Chuck…..
Az internet arctalanságot ígér, amit sokan ki is használnak. A kérdés az, hogy megéri-e? Ugyanis, ha találkára kerül a sor, akkor a nyers valóság mindent elárul. Még azt is, hogy az illető fiú-e vagy lány…   Ennyi pompás történet után, gondoltam, megosztom én is az…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.02.15 11:46:00
Ki az a ma már menő zenész / frontember / médiasztár, aki együttesének feljövő korszakában azon versenyzett a többi taggal, hogy hogyan tudnának minél több nőt "beporozni". (*értsd: minél több nőt megdugni, közbeiktatott tisztálkodás nélkül)..
Küldetésünk, amely olvasóink elé tárja mindazon magyar embereket, akik szabadabban és lazábban viszonyulnak a nemi kérdéshez, mint ők maguk, újabb stációjához érkezett.Ismerkedjetek meg az alapvetően masszázzsal foglalkozó, ám a honlapján elhelyezett, rendkívül felkavaró…..
biomechanoid 2007.01.23 11:18:59
Van, amin nem lenne szabad nevetni, de mégis muszáj. Szaladj, röfi!..
biomechanoid 2007.01.19 15:02:08
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
A létező legbizarrabb karácsonyi üdvözlőlap felkutatásáért indított expedíciónk váratlan segítséget kapott a Kispad blogtól. Az általuk levadászott, a budapesti szemetesek által osztogatott 2007-es kártynaptár tartalmilag és formailag egyaránt számtalan megfejtésre váró…..
Nagyjából mindenki tisztában van azzal, hogy Pataky Attila még létezik. Azzal viszont szerencsére ritkán vagyunk kénytelenek szembesülni, hogy az Edda is. Ha esetleg valakiben mégis felmerült volna a kérdés, hogy milyen is egy Edda koncert 2006-ban, most itt van neki a csattanós…..
comment:com Hepi börszdéj bazmeg! 2006.12.12 08:00:00
Délután nem szabad gyanútlanul nyomkodni a távkapcsolót, mert katartikus élményben lehet része az embernek. Az RTL a sztenderd motívumot hozta Maunikával (erős gondozásra/szabályozásra szoruló fogsorral bíró hölgy és kedves édesanyja konfliktusa az apai szeretet illetve annak…..