Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aranka Kovács Szabo Zsolt

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken indul a vizes VB, amire nyilván külföldről is érkeznek majd nézők szép számmal. Hogy ki és miért utazik el idegenbe sok pénzt és időt áldozva egy szinkronúszó-, műugró-, vízilabda-, vagy úszóversenyért, azt én nem egészen értem, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy milyen Magyarország…..
Reflektor Lukácsi Katalin, aki van 2017.07.11 07:50:00
Volt egyszer egy olyan rendszer a világnak ezen a tájékán, amely előírta a minden erkölcsi megfontoláson átívelő lojalitást a Vezérhez és az Eszméhez (amelynek tartalma az előbbi aktuális érdekei alapján változott)...
Aranka Kovács Szabo Zsolt 2017.07.11 15:57:59
@IstvanNy: Nyőgér István, egyetértünk veled és gratulálunk, így beszél egy igaz hívő LMP-s!
Ha a liberálisdemokrata és szélsőfasisztoid magyar belpolitikai bozótos erdőiben eltévelyedett magyar fiatal vagy, cseppet sem kell félned, hiszen az újkonzervatív értelmiség mértéktartó médiaportálja készséggel mutat neked utat.   Történt ugyanis, hogy a Pesti Srácokon a tegnapi nap folyamán…..
Azt írja a Pesti S., hogy Közép-Európa jobban teljesít. Fertilitási mutatói jobbak, mi jelentjük a vitalitást Európában, nem pedig a hanyatló (és nyilván impotens) nyugat, társadalmunk életképesebb, ezért nem szorulunk bevándorlókra, bezzeg azok igen. Hogy mire építi ezt – a táblázattal is…..
Egy jó ideje gyakorolgatjuk már párommal a facebookon a posztfaragás, véleményfelborjadzás, a sejtelmes információcsöpögtetés műfajaiban magunkat (https://www.facebook.com/profile.php?id=100011978265115&fref=ts), s most elérkezettnek láttuk az időt arra, valamint meglehetősen beérkezettnek…..