Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AlidaRita

84 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Manapság már szinte nincs olyan nő, akinek az életében kisebb vagy nagyobb mértékben ne lenne jelen a narancsbőr. De mi is az a narancsbőr: A narancsbőr vagy más néven cellulit a bőr alatti kötőszövetben található, kötőszöveti sövényekkel határolt lokális zsírfelhalmozódás, mely egyenetlenné…..
Sziasztok! Elindítok egy sorozatot, amiben bemutatom a kedvenc sminktermékeimet.  Első márka, amit hoztam nektek az a KARAJA MAKEUP. Ez egy professzionális márka, amit nem lehet mindenhol megvásárolni. Elsősorban kozmetikusok és sminkesek használják. Tőlük lehet rendelni. Vannak olyan szalonok,…..
Sziasztok! Ma az arcformázásról lesz szó. :) Nagyon sok helyen ( blogokon, youtubeon, instagramon ) látok olyan videókat és képeket, amin a kontúrozást mutatják be. Ezzel csak az a gond, hogy annak a személynek, aki bemutatja, hogy ő hogyan formázza az arcát nem biztos, hogy ugyanolyan arcformája…..
  Sziasztok! Ebben a hidegben mindenkinek, aki nem ápolja kellőképpen a bőrét kiszáradhat a bőre. Sőt a nagyon száraz bőrűek még hidratálás mellett is szenvednek a száraz bőr tüneteitől. Rengeteg tényező befolyásolja a bőr állapotát, de szerencsére ezek szinte mindegyikén enyhíthetünk egy kis…..
    Sziasztok! Ennél egyszerűbb alkalmi sminket el sem tudok képzelni suliba, vagy a munkahelyre. Van az úgy hogy nem fürödhetünk csillámporban, de mégis valami alkalmi megjelenést kell produkálnunk. Egy céges buli, egy iskolai rendezvény... Ilyenkor nem a bál királynői címért szállunk harcba,…..
Sziasztok! Elérkezett a szalagavatók ideje és ilyenkor szinte minden lány be van zsongva, hogy milyen lesz a sminkje, a haja, és a ruhája a szalagavatón. Ebben szeretnék nektek segíteni. Nem feltétlenül kell több tízezer Forintot sminkesre költeni. Elég egy kis kézügyesség, és néhány smink…..
Sziasztok! Sokat írtatok nekem és kértétek a véleményem, hogy a 3 palettámból melyiket kinek ajánlom. Igaz Insta story-ban már egyszer írtam egy gyors összefoglalót, de az csak 24 óráig volt elérhető és nem látta mindenki. Ha nem szeretnél legközelebb lemaradni egy ilyen jellegű Insta story-ról,…..
Sziasztok! Készítettem nektek egy videót, amiben egy romantikus őszi sminket mutatok meg nektek. Szerintem tökéletes, ha éppen randira kerestek valami visszafogok, bájos, de mégis látványos sminket. Valljuk be akármennyire szeretünk mi nők sminkelni, a férfiak még mindig előnyben részesítik a…..
Sziasztok! Elhoztam nektek azokat a termékeket, amik nekem beváltam, és nektek is érdemes kipróbálnotok. Balea arctisztító tej sárgabarackmag olajjal: - krémes állag - kellemes illat - hatékony tisztítás - ára: 699,- - link Blanche Cosmetics Kávés testradír és hidratáló krém: Hidratáló…..
Sziasztok! Sokan félnek erősebb rúzst használni, vagy azért mert meggyőzik magukat arról, hogy ez nekik nem áll jól, vagy azért mert nincs szexi, telt ajkaik. Mutatok egy technikát, amivel kicsit csalva, teltebb ajkakat varázsolhatunk magunknak. Nekem sincs túl csókos szám, de vállalhatóvá tudom…..
Sziasztok! Megosztom veletek a füstös szem legegyszerűbb elkészítési módját. Nem kell más hozzá: - 1 sötét, krémes szemceruza - 1 kis pufi és egy satírozó ecset - 1 sötétbarna, 1 világos és 1 fekete szemhéjpúder   1. Lépés: Vagy írhatnám 0. lépésnek is, hiszen minden sminket azzal kezdünk,…..
Sziasztok! Mostanában minden sminkem előtt készítettem egy előtte képet, hogy lássa mindenki, hogy nem csak modell arcúakat lehet szépen kisminkelni. :)  Most leírom nektek azokat a termékeket, amiket mindenképpen használjatok egy tökéletes sminkhez. 1. Arc tisztítás Első lépésben mindig…..
Sziasztok! Mit árul el rólunk az, hogy milyen, és mennyi sminket vásárolunk?! Szerintem sok mindent. Hiszen van akinek a minőség a mérvadó, és a mennyiség nem fontos szempont. Nyilván az ilyen ember kifinomult ízléssel rendelkezik, és az élet más területén is ezt a morált követi. Legyen kevesebb…..
Sziasztok! Pár hete feltettem egy videót, amiben végig panaszkodtam a bőröm állapota miatt. Kénytelen voltam szünetet tartani a fogamzásgátlóval, aminek a hatására több kisebb pattanás és kiütés jött ki az arcomon. Szinte minden irritálta és a tapintása is kissé érdessé vált az irritációtól.…..
  Sziasztok! Mivel sokan érdeklődtetek a tanfolyamom iránt ezért úgy döntöttem, hogy minden héten írok egy kis összefoglalót, hogy mit csináltunk, amolyan élménybeszámoló formájában. :)   Az első hét számomra hatalmas élmény volt, hiszen annyira, de annyira vártam már ezt a napot, mint egy…..
  Essence: Essence Ultra Last:- tartós- matt, de könnyen kenhető, nem túl száraz- ára: 849,-- 11, 18 árnyalatokat mutattam meg Essence Vibrant Shock:- tartós, de több rétegben vidd fel- 11-es árnyalat rave it up- ára: 849,-  Catrice: intenzív, matt ajkakért bársonyos érzetet hagyva az…..
  Sziasztok! Ma a Douglas Naturals hajmaszkjáról lesz szó, amit nem olyan régen vásároltam, de a véleményem már kialakult róla, így most megosztom veletek. Remélem azt mindenki tudja, hogy a Douglas állatkísérlet mentes márka, és azon belül van a Naturals család, amelyek vegán termékek. Úgyhogy…..
  Sziasztok! UPDATE! Már régóta szemeztem vele, végül úgy döntöttem megrendelem a Wunderbrow.de oldaról. Két nap alatt meg is érkezett és elkezdtem tesztelni.  Elsőre nem egyszerű a használata. Egy szemöldök fésű járt hozzá, de sajnos ecset nem. Pedig anélkül felér egy cirkuszi mutatvánnyal a…..
AlidaRita Kockahas projekt 2017.09.16 12:32:02
Sziasztok! Ma hasznos tippeket és tanácsokat szeretnék veletek megosztani a kockahas eléréséhez. Tudom már vége van a nyárnak, de attól még nézhetünk ki jól. :) A kép rólam készült, hogy lássátok nem a levegőbe beszélek. Nekem is vannak rosszabb időszakok, amikor nem jutok el sportolni és a…..
Sziasztok!  Először is hadd osszam meg veletek, hogy ezt a cikket Torma Ádám a Valhalla Team vezetőedzője készítette a felkérésemre. Nagyon megtetszett az edzésmódszerűk és nagy örömömre szívesen készített nektek egy összefoglalót arról, hogy mi minden befolyásolhatja a fogyást, és az edzések…..
AlidaRita Trend it up vegan list 2017.09.14 11:12:28
Köröm: - Build-up nail hardener - Base & Protect Coat - Mineral Ridge filler - Anti-Brittle Shild - Nagelöl apricot - High Intense Nail Hardener - Ultimate ling lasting top coat - Double Volume & Shine: 030, 080, 090, 180, 091, 351, 110, 460, 260, 270, 081, 510, 490, 500, 480, 470,…..
  Sziasztok! Bizonyára már sokan ismeritek, és szeretitek a DM legújabb smink márkáját a TREND IT UP-ot. Nekem akkor csillant fel a szemem, amikor megtudtam, hogy a márka nem csak jó minőségű és trend követő, de állatkísérlet mentes, és rengeteg termékük vegán. Így nem csoda, hogy hamar…..
    Sziasztok! Akárki akármit mond egy kis smink mindenkinek jól áll! Ha arra koncentrálsz, hogy kiemeld az előnyösebb részeket az arcodon, biztos hogy elégedett leszel a végeredménnyel. Nagyon szeretem a természetes hatású sminkeket, ezért a hétköznapokon szinte kivétel nélkül ( kivétel ha…..
Sziasztok! A mai bejegyzésben azt szeretném nektek megmutatni, hogy otthoni körülmények között is pihe puhává tudjátok varázsolni a kis lábikótokat. :) Ezekre lesz szükséged: - lábáztató ( Tökéletes megfelel a kád is. Általában én is fürdés után szoktam ezt a procedúrát végigcsinálni, így nem…..
  Sziasztok! Még nem csináltam egyszer sem kedvences bejegyzést, úgyhogy szerintem itt az ideje. Agusztusban rengeteg új terméket kipróbáltam és ezek közül 3 magasan kiemelkedik. A korrektort újra vettem, mert már egy ideje nem használtam. Most viszont eszembe jutott, hogy mennyire szerettem így…..