Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Istvan Szotyola

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
War of Stars - egy galaktikus Star Wars riport - néven készítette el tanulmányát a SentiOne. Felmérésükből kiderül, mennyire szerették az új filmet Európában. Miért imádták a nők R2D2-t, és miért utálták a férfiak Snoke-ot? Galaktikus social listening riport Az Utolsó Jedikről és az internet…..
Istvan Szotyola 2018.01.20 10:01:06
@eMJe: Ō egy messzi-messzi galaxisban van otthon.

Mennyire unom ezt a Disney-pénzszivattyút is, biztos öregszem.
Az alábbi levél egy ideig egy Mekk Elek epizód leírásának tűnik, aztán hirtelen feltűnik mintegy mellékesen a címben idézett mondat, amitől az emberben felmerül, hogy a nagy szakállal és önbizalommal megáldott szakmai antitalentum helyett Donald Trump lóbálja a sztoriban a szerszámos ládát. Mit…..
Istvan Szotyola 2017.12.20 20:42:37
@okostojas007: Ezt senki sem mondta. De ha irreális áron vállalnak el egy munkát, 50% előleggel, gyanakodni kezd az ember. Ez már csak ilyen. Jó munkát attól várhatsz el, aki megszámolja az árát.
Istvan Szotyola 2017.12.20 21:17:15
Istvan Szotyola 2017.12.20 21:33:05
@okostojas007: komolyabb beruházás előtt már csak a képbe kerülés miatt is körbenézel, kérsz néhány ajánlatot innen-onnan. Meg Pl megnézed, mennyi egy ajtó az OBI-ban, vagy egy konyhai pult-elem az IKEA-ban. Ugyanannyira elvetendő a gyanúsan alacsony ajánlat, mint a túl magas. Sajnos, nem olyan világot élünk, hogy ártatlan bociszemekkel hiszünk mindenkinek, főleg nem a magyar szakik körében, mert a helyzet úgy ahogy van, kész katasztrófa. Sokszor azt érzed a pénzedért, hogy szívességet tesz kijönni és akkor is igyekszik a legegyszerűbb módon összecsapni. Az ismerettségek felbecsülhetetlenek: két éve költöztem új környezetbe, senkit sem ismertem, nálam mester még CSAK úgy járt, hogy ajánlották. Budapest vonzáskörzetében élek, kerti locsoló-rendszer beszerelését Szolnokról intéztem, festést Miskolcról; sorolhatnám. Sokszor 30%-kal olcsóbb ismerőst hívni ún. vidékről, utazási költséget térítve, mint Pestről.

Észnél kell lenni.
A Homárhoz érkező levelek és az ismerősök által elmesélt kalandok alapján alapfeladat ide vagy oda, a Magyar Posta egyszerűen feladta ezt a csomagkiszállítás dolgot. Már nem is teszenk úgy, mintha ez üzemszerűen működne. Itt például milyen munkaszervezésre utal, hogy négy egymást követő nap jelzik a…..
Istvan Szotyola 2017.12.20 18:40:21
@ROTFL Manó: “az androidos mobilját” ja, mindenkinek az van.

Androidos.
Interjút adott a Sorozatwikinek Sebestyén Balázs, az RTL Klub és a Radio 1 műsorvezetője. A beszélgetés érinti a rádiós és tévés munkáját egyaránt, itt lehet elolvasni. A legerősebb állítása az, hogy szerinte, amit a TV2 csinál a Piramis című műsorral, az etikátlan. (Erről itt írtunk bővebben.)…..
Istvan Szotyola 2017.11.30 20:17:44
Ugye milyen jól fest a fenti kaja? Igaz, a kép alapján nincs ember, aki rájönne, hogy ez egy brassói aprópecsenye. Újragondolva. Ez a fúziós és molekurális konyha meg a kézműves gasztroforradalom korában mondjuk pont simán belefér egyébként, de talán egy kockás terítős étteremben ezt nem ártana…..
Istvan Szotyola 2017.11.19 12:18:06
@The Good Boy: nyolcféleképpen, teljes mellszélességgel

Hamár.
Ezért döntött úgy, hogy lelép, és ezért beszélt az ellenzéket behálózó Fidesz-maffiáról...
Andy Vajnát sok mindennel lehet vádolni, de azzal nem, hogy titkolná, kihez húz a szíve. (Spoiler: nem Soroshoz.) Van neki egy tévéje, aminek reggeli magazinműsora és a hírműsora is a pártpropagandát tolja szemérmetlenül, az újságírói etika minden szabályát a Holdig rúgva, és van egy rádiója is,…..