Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levente.szabo

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több okból is érdemes néha összehasonlítani ezt a két céget. Egyrészt ugyanazt az ultra low-cost modellt tolják, ők a legolcsóbbak, velük lehet 3-5 ezres jegyekkel utazni. Másrészt ők a legnagyobbak Magyarországról, ráadásul elég sok útvonalon versenyeznek is, sokszor lehet közöttük választani. De…..
Igaz, még csak alig néhány napja gyalogolunk a télben, de a reggeli keserves hideg már jócskán megkeseríti a mindennapokat. Az éppen kialakulóban lévő latyakról nem is beszélve. Jó hír azonban, hogy nem kell más földrészre utaznia annak, aki maga mögött hagyná a telet. A lenti csárt Európa Top 10…..
Nekem alapvetően nincs bajom a BKV-val. Persze néha én is ki tudok borulni, de a máltai tömegközlekedést megismerve össze kell tegyem a kezem, még akkor is, ha egész Budapest le van zárva a kínaiak miatt. ..
levente.szabo 2017.11.28 10:31:09
@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo: itt, azaz Máltán? Én nem szoktam ordítani és dudálni is csak amikor majdnem nekem jönnek vagy nem belátható a kanyar és szűk az út, de nem érzem a tisztelet hiányát, persze mindenki megy, mint az őrült, ahogy szokás, de azt már megszoktam :)

Szerintem itt vagy lenyugszol és átveszed a "mela" érzést, hogy minden mindegy, jól van ez így, majd lesz valami, vagy folyamatosan ideges leszel. Én az elsőt választottam :D
levente.szabo 2017.11.28 11:21:49
@Baaah: az a baj, hogy Málta területe Budapest kb. 60%-a, és elég sűrűn is lakott, szóval nyugodtan vehetjük egy nagyvárosnak külső kerületekkel, szóval szerintem Budapesttel érdemes összehasonlítani :)
Eltekintve azoktól, akik egy hosszabb nyaralás után is törik a magyart, a kérdés szerintem egyre izgalmasabb lesz, ahogyan egyre több magyar él egyre hosszabb ideje külföldön. Vajon elfelejtheti egy ember az anyanyelvét és ha igen, akkor mi kell hozzá? Nektek is elfordult már, hogy…..
Hallottatok már valaha Birzebuggáról? Mert én őszintén szólva nem, és elsőre nem is hangzik olyan nagyon bizalomgerjesztően, pedig egy máltai kisvárosról van szó, ahová a mai poszt szerzője, Zsolt költözött a családjával. Málta egy nagyon érdekes sziget, talán sok mindenben…..
levente.szabo 2017.10.25 09:42:52
@Golf2: fel szoktak néha robbantani egy-egy embert(szerencsére nem szokott másnak baja esni), de eddig mindig maffiához köthető személyekkel történt ilyesmi, ez az első, hogy más a helyzet. Rendesen ki is vannak akadva a máltaiak...
Nincs is kellemesebb annál, amikor pár ezer forintért elreppenünk valahova, aztán a reptérről úrimód, senkihez és semmihez se alkalmazkodva olcsó bérautóval suhanunk a legzsírabb helyek felé. Az autóbérlés azonban sok buktatóval jár, rengeteg dolgot kell számításba vennie…..
Hosszú sztori ez már. Még az ősidőkben használtam először négyévszakos gumit, egy németből hozott Citroen AX viselt Good Year Vector abroncsokat. Rajta maradt, mert hát nem egy testsúlyos erőgépről volt szó. És a használat kilométerei alatt bizonyított is, jó volt télen, nem csúszott, nem…..