Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a 60nak kinéző retek klub bérence

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy lakásfelújítás éveket vehet el az ember életéből. Egy házépítési projekt komplett családokat képes szétdúlni. Ha valaki ez utóbbival Érden próbálkozik, azon meg lehet, hogy a világ összes buddhistája által egyszerre zengetett Vadzsra guru mantra sem segíthet. Sziasztok! Leírom, mert megüt a…..
Körlevélben próbálta megvédeni a CEU-törvényt a a Fidesz brüsszeli frakciója. De sikerült?..
a 60nak kinéző retek klub bérence 2017.04.07 12:26:16
Rossz szomszédság török átok, a rossz bérlőre meg nincsenek is szavak, nem beszélve a kirakhatatlan bérlőről, aki minden tulajdonos rémálma. Nem fizet? Lelakja a kecót? Folyamatosan feszkózik a szomszédokkal? Gyanús elemek járnak hozzá? Ezeknek töredéke is elég ahhoz, hogy az ember meg akarjon…..
a 60nak kinéző retek klub bérence 2017.04.07 12:23:51
@The Good Boy: Remekül megfogalmaztad ami nekem is eszembe jutott :D like
Erre magunktól nem tudjuk a választ, úgyhogy meg is kérdezzük a Postától. Szia Hilda! Az alábbi mail-t küldtem most a Postának. Ha gondolod, és érdemesnek találod rá, tedd ki az oldalra. Ha esetleg válaszolnak, update-elek. BB..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Nem olyan rég találtam meg ezt a blogot és bár az én történetem nem idő szerű mert 5 évvel ez előtt történt gondoltam le írom hátha érdekesnek találják. Adott egy hús-baromfit…..
a 60nak kinéző retek klub bérence 2017.03.30 16:20:16
Csuja Imre jelentette be egy videóban, hogy jövő tavasszal újabb évad érkezik az RTL idei nagy sikertörténetéből, a szlovák eredetire felhúzott A mis kis falunk című sorozatból. A nézettség láttán persze nem volt senki, aki ezt kétségbe vonta volna, az RTL sem sokat szarakodott a bejelentéssel (múlt…..
A Bors szellőztette meg iparági forrásokra és Istenes Bence új vlogjára alapozva, hogy az idei X-Faktort már nem a most éppen a Hagyjál főzni! című gasztroműsorban látható műsorvezetőre bízzák majd. Az ok prózai: Istenes és családja (Csobot Adél és kisfiuk) kiköltözött Kölnbe, ahol az…..
a 60nak kinéző retek klub bérence 2017.03.29 19:22:32