Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maxipocak

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig zavarba jövök, amikor szemét Anitákról kell olvasnom, főleg ha "nem igazán szép de nem is csúnya, és az összhatás igen kellemes" módon írják le a külsejét. A valósággal való egyezés a véletlen műve, én sosem laktam karácsonykor albérletben, én sosem…..
autózz! Made in China 2008.07.03 08:22:00
Akik nagyon unatkoznak így nyáron a munkahelyükön vagy épp otthon, azoknak MiszterMuhaha nagy szivességet tesz, mert az átlagosnál hosszabb és ezzel együtt igen élvezhető ijesztőnek induló, de röhögőgörcsben végződő történetet küldött nekünk. Mi meg naná, hogy kitettük,…..
Itt ez a rendőrviccek hülyeségszintjét súroló izé:A tiszai vízirendészet, természetvédőkkel összefogva, fokozottan óvja a tiszvirág-rajzás küszöbén a védett kérész-faj fennmaradását - írta keddi számában a Heves Megyei Hírlap. Sokan ugyanis kiássák az agyagos…..
Régi elmaradásunk a Szentkirályi ásványvíz nagy dobásának, a Luís Figo leigazolásából rittyentett reklámfilmnek a kitárgyalása. Annak idején, amikor beindult az ásványvízzel működő pr-gépezet, és kis képzavarral élve a csapból is Figo folyt, kissé szkeptikusan álltunk…..