Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P. L.

26 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó hírünk van! A blogunk egyesíti erejét a 444.hu csapatával, és mostantól az ő felületükön érhettek el minket: http://szabadnem.444.hu/   A Facabook-oldalunk mindeközben ugyanaz maradt. Kövessetek be! :) http://www.facebook.com/SzabadNemOnlineMagazin  ..
Az emberek gyakran két minta egyikét követik, amikor párt keresnek. Egyesek úgy állnak hozzá, hogy ha egyszer találtak valakit, az hatalmas szerencse, mert nagyon kevés alkalmas jelölt van csak a világon. Mások szerint viszont a világ tele van jobbnál jobb jelöltekkel, csak kis türelem kell hozzá,…..
A férfiasság túltolása, a sztoikus akcióhős bálványozása, akinek minden nő szétteszi a lábát, tévútra vezeti a férfiakat. Meggyőzi őket arról, hogy másnak kell lenniük, mint akik valójában. A hóvihar a semmiből jött, én meg atomrészeg voltam. Majd' egy órán át próbáltam taxit fogni, de mind tele…..
Üdv, Peter Ludlow vagyok, az InGen vezérigazgatója. Azé a cégé, ami az elképesztően sikeres dinoszaurusz vidámparkot alkotta: a Jurassic Parkot. Köztudomású, hogy miután egy soha nem látott erősségű vihar sújtotta a parkot, elvesztettük az irányítást. A velociraptorok kiszabadultak ketrecükből, és…..
Karantén idején mindenki sokat lóg a gép előtt. De mielőtt az ember online kommentháborúba kezd (vagy akár csak egyetlen kommentet is ír), nem árt egy-két dolgot alaposan végiggondolni. Adunk 4 plusz 1 tippet, hogy milyen kérdéseket tegyél föl önmagadnak, mielőtt az interneten…..
Akár házasságban, akár bármilyen párkapcsolatban előfordulhat, hogy egyik vagy másik résztvevő manipulációt alkalmaz. Cikkünkből kiderül, miért probléma ez, és az is, milyen megoldások vannak rá. A párod manipulál téged? Esetleg te vagy hajlamos manipulálni őt? Érdemes megtanulni manipuláció…..
A SzabadNem csapat egyik fő célja, hogy segítsünk az embereknek boldog, kiteljesítő párkapcsolatokat építeni. Ennek első lépése, hogy mindenki megtanulja felismerni, ha a parnere veszélyes rá (vagy a gyerekeire: ma is hír volt, hogy megölt egy bántalmazó apa két gyereket). A veszélyes, manipulatív…..
Miután előző posztunkban összeszedtük a leghülyébb ismétlődő kérdéseket, amiket emberek kapnak életük során, itt most a leghülyébb egyedi kérdéseket adjuk közre. Ha szeretnél hozzátenni a listához, írj nekünk kommentet a Facebook-oldalunkon! Kattints ide a kommenteléshez. Sorozatunk előző részében…..
Mindannyian kaptunk már hülye kérdést ismeretlenektől és ismerősöktől egyaránt. Amit már először hallva is #facepalm-mal reagáltunk, de azóta is rendszeresen megkapjuk. Most összegyűjtöttünk ezekből egy csokorra valót. Mit hagytunk le a listáról? Tőled mit kérdeznek az emberek folyton? Írd meg…..
A majomfiúk a vonatokat szeretik, a majomlányok pedig a lábasokat – akárcsak az embergyerekek, terjedt el a közelmúltban világszerte a hír. Ma reggel maga az index.hu írt erről egy nagy port kavaró cikket. De vajon igaz-e a hír? Vajon tényleg van tudományos alapja ennek a (gyanúsan szexistának tűnő)…..
Biztosan belefutottatok már a következő helyzetbe: egy feminista patriarchátusról, nemierőszak-kultúráról vagy nők elleni férfierőszakról beszél, mire jön egy felháborodott férfi, és elkezdi verni az asztalt azzal, hogy "de nem minden férfi erőszakos". Állítását azzal támasztja alá, hogy ő sem…..
Csizmadia Ferenc korábban 16 évig rendőr volt. Most Németországban él, ahol kamionsofőrként túlórázás nélkül keres 4-szer annyit, mint itthon keresett rendőrként (túlórákkal). Felháborítónak tartja, hogy a Kormány rabszolgasorba akarja hajtani az itthon maradt dolgozókat, ezért tegnap Hannoverben…..
A kormányellenes tüntetéssorozat immár nemcsak a fővárosban, de vidéken is szárnyat bontott. Ma Szeged is megmutatta, hogy kiáll a pesti tüntetők mellett! Dr. Barát Erzsébet, a Szegedi Tudományegyetem és a CEU oktatója december 16-án elhangzott beszédét adjuk közre, mely a „Nem dolgozok Orbánnak…..
Egy tudatosan gyermektelen, ún. „karrierista” „antinő” személyes beszámolója karácsonyi munkahelyi partiról (külföld! nyilván...), gyerekgondozó apukáról, biológiailag programozott (vagy nem programozott?) gyerekvállalási kedvről és arról, vajon a szülői multitaszkingolás szuperképesség-e (szpoiler:…..
Jönnek az ünnepek, a családi összejövetelek. Ez a finom falatok, hagyományos édességek, mókás történetek és a sok-sok szeretet ideje! De ez az az időszak is, amikor a kisgyereked hamis képet kaphat a beleegyezés mibenlétéről. Hogy miért? Elmondom...
Hogyan oldotta meg az egyesült államokbeli Utah állam a krónikus hajléktalanság problémáját? Ebből a megoldási módszerből minden ország kormánya tanulhat. Utah államban néhány év alatt megszűnt a krónikus hajléktalanság. A trükk? Egyszerű. Aki hajléktalan, annak nincs hajléka. Nincs lakása. Ha lenne…..
Hamarosan elkezdődik a szokásos adventi vásárlási láz. Ha neked is görcsbe rándul a gyomrod a csillámporral behintett angyalkák és hupililán világító karácsonyfás bögrék gondolatától is, ez a poszt segíteni fog! Adunk pár szuper tanácsot, hogyan változtasd idén az év legnagyobb felhajtással (és…..
Lottó. Ez olyan, mint a lottó. Mármint, a társadalom működése. Le kell írnom, mert ezen csúszik félre minden második online kommentfolyam... — Szerzőnk eloszlat pár gyakori félreértést, és a végére az is kiderül, melyikre van több esélyed: ötöst szerezni az egyetemen vagy ötöst lőni a lottón?..
Az újabb választási vereség sokunknak volt hatalmas csalódás. Mi lesz most? Hogyan tovább? Elmondjuk, mit tehetsz te is ahhoz, hogy a hatalmat mégis visszavegyük a Fidesztől...
Meleg férfi vagyok, aki egy hetero világban nevelkedett. Az ebben a világban jellemző „erkölcscsősz” kultúra mindig zavarba ejtett. – Egy meleg férfi vallomása, amit neked is olvasnod kell...
Gloria Steinem immár fél évszázada áll az amerikai feminizmus élén, de még sosem látott olyan mozgalmat, mint amilyen napjaink #MeToo kampánya. Leah Fessler interjújában a Ms. Magazine alapítója számbaveszi a #MeToo hiányosságait, a metszetszemléletű feminizmus fontosságát, és hogy hogyan kéne…..
Mi az az átfektetés? Mit csinálnak az angol átfektetés-aktivisták? És mi köze van mindennek Trumphoz meg az olajszörnyekhez? Londoni tudósítónk jelentkezik. ..
Eleged van a kéretlen (pornó)reklámokból? A fölugró ablakokból? A böngészés közben rád ömlesztett irdatlan mennyiségű virtuális szemétből, és abból, hogy adatbúvár cégek lekövetik, mire kattintottál korábban?..
Mindannyian kerültünk már ilyen helyzetbe: egy ismerős megoszt egy politikai témájú cikket, az alatta lévő kommentek pedig teljesen kiverik nálunk a biztosítékot. Ezek nem értenek semmit! – kiáltjuk, és felvesszük a kesztyűt, jól elmagyarázzuk nekik a tutit. Aztán hirtelen hajnal 3, egymás…..
Szabadnem „Szerencsés fiúk” 2017.08.23 07:20:24
Egy kutatónő online kérdőív segítségével vizsgálta a férfiak ellen nők által elkövetett szexuális bántalmazás egyes formáit, amikor az elkövető (vaginális, orális vagy anális) behatolásra kényszeríti az áldozatot. A férfiakkal szemben nők által elkövetett nemi erőszak valós jelenség...
P. L. 2017.08.24 09:30:18
@közép dunántúli régió: Az erekció és akár az orgazmus is sok esetben az akarattól független fizikai reakció, fizikai ingerekre.
Nekem azt nehéz elképzelni, hogy valakinek az erőszak elkövetésekor van erekciója, amikor egy síró, rémült nővel birkózik.