Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herthinho

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Hegyi Attila 130 kilóról gyakorlatilag egy éven belül fogyott le és készült fel a maratoni távra, amit tavaly novemberben New Yorkban meg is futott. Elképesztő sztori, nagyon ajánlom! – Józsi) 7 éves koromtól, folyamatosan sportoltam, kezdetben úsztam, aztán viszonylag…..
Ez most nem lesz egy népszerű vélemény, de úgy látom, a média és a kormány kezdi aránytalanul eltúlozni a kolontári vörösiszap-katasztrófa súlyosságát.A katasztrófa önmagában súlyos. De a környezeti kárt "Magyarország legnagyobb ökológiai katasztrófájának"…..
A Szaturnusz Mimas nevű holdját pontosan 221 évvel ezelőtt, 1789. szeptember 17-én fedezte fel William Herschel csillagász. Akkor még nem sejtették, hogy a Halálcsillag kering naprendszerünk második legnagyobb bolygója körül. Erre 2005. augusztus 1-én lett meg a bizonyíték, a…..
Herthinho 2010.09.17 18:29:21
@odamondó: Hiszen minden rész így kezdődik:
"Réges-rég egy messzi-messzi galaxisban..."
:D
Tényleg Szlovákiának szurkolnál vasárnap? - kérdezte meg La albirroja bloggertársunk. Nem teszünk mást, csak összegyűjtjük nektek azt a néhány indokot, amiért ez a kérdés normális emberben fel sem merülhet. Az egyik indoeurópai, a másik finn-ugor nyelvet beszél, de nincs még…..
Herthinho 2010.06.20 13:16:01
@monster18: Ez jó!
Hajrá Saláta!
:D
Herthinho 2010.06.20 13:45:15
@JimK1rk: Mi bajod vele?
Jó poén volt, Paraguay is piros-fehér csíkos...
;-)
Herthinho 2010.06.20 14:02:55
@JimK1rk: Nekem az is tetszett...
Bocs!
Lehet, h. én is ostoba vagyok...?
:-)
A Finntroll tagjai nyilván nem voltak tisztában vele, de amikor 1999-ben kiadták első lemezüket, a Midnattens Widundert, pusztító vírust eresztettek rá a világra: a folk metalt. Nem, nem őrültünk meg, tudjuk, hogy léteztek folk metalt játszó zenekarok a finn erdőlakók előtt is,…..
Az egyenlőknél is vannak egyenlőbbek és a kiváltságosoknál is mindig vannak még kiváltságosabbak. Az arany hitelkártya már hétköznapi, a platina már egy fokkal jobb, na de az igazi királyok ezentúl szénfekete hitelkártyát fognak hanyagul az asztalra dobni, ha menőzni akarnak. A…..
Olvasói levél következik: "Az írott (Népszava) és az elektronikus (Napló, Echo TV) média is foglalkozott az ajkai Bánki Donát Szakképző Iskola és Kollégium diákjainak demonstrációjával. 2009. november 27-én, pénteken tartottak csendes tiltakozást a diákok az igazgatójuk…..
  Már a második biciklimet lopták el a házból. Nagyon ideges lettem, úgyhogy egy kis magánnyomozásba kezdtem. Meg is szívta az orgazda, akinél vagy 180 bringát találtak meg a rendőrök – remélem, sokan felismerik közülük a sajátjukat. Vélemények azonos című…..
Herthinho 2009.11.27 23:15:12
@papptibi: :-)
Való igaz, kicsit izgultam pár napig, h. mi van ha a tolvaj már eladta, és az új "tulaj" meglátja a alattam a bringát, akkor tényleg azt fogja hinni, h. én tőle loptam. Hála Istennek ilyesmi nem történt. Valószínűleg nem profi tolvaj volt csak szórakozott egy kicsit...
A nagy cikkdömpingben majdnem teljesen kiment a fejünkből a múlt heti képaláírás rovat. Az „első gondolat ami bevillan” jellegű tesztek sokat elmondanak a szakemberek szerint a tesztalanyok lelkiállapotáról és gondolatvilágáról. Ezt nem is szeretnénk kétségbe vonni,…..
Herthinho 2009.11.18 15:07:09
Mintha tegnap lett volna, amikor a váratlan tavaszi hóesésben minden idők egyik legszívszorítóbb futballeseményének voltam szemtanúja az Üllöi úton. A skót játékos hiába üldözi Dombi Tibcsit, aki a tizenegyes vonalra koncentrálva vágtat előtte a labdával, hogy amint az…..
Herthinho 2009.11.13 15:19:59
@simoo: Vazz! lebuktam... :-) Persze! csináltam 4-5 regisztrációt, hogy reklámozzam magam. Jó ötlet! Majd kipróbálom...
Futács Márkó bár a 23-as keret tagja volt, végül nem csatlakozott az olaszok elleni U-21-es Eb-selejtezőre készülő csapathoz."Mivel valamennyi támadó egészséges, Egervári Sándor, a csapat szakvezetője úgy döntött, hogy Futács Márkónak (aki szerdán még meccset játszik,…..
Tegnap kiosztották a pannon csúcsborokat, én is megtapsoltam a nyerteseket. A leghangosabban a Tornai pince főborászát, Várszegi Györgyöt – már a Somlói Tavaszon is elkápráztattak a 2007-es Top Selection tételek, most mind a négy meg is kapta méltó elismerését, ráadásul a…..
A pápát egy reklámban felhasználni már önmagában is necces dolog, de ha azt úgy teszik, mint a POCHO könyváruház sajtóhirdetésében, akkor már kifejezetten botrányszagú. A Ratzinger életútját nem kicsit leegyszerűsítve és csúsztatva bemutató, a nagy fordulatokat egyes…..
Pimasz úr Vasárnap ellenőrzünk 2009.03.25 15:58:01
Furcsa, de mióta napokat volt szerencsém hivatalos minőségben eltölteni a BKV különböző járatain, egészen máshogy figyelem az ellenőrökkel meg a tömegközlekedéssel kapcsolatos híreket. Az ellenőr-balhé – mikor négyen lebuktak, hogy saját zsebre bírságolnak és végül…..
Kedves Kolegínák és Kolegák!Visszakanyarodunk az egyetemhez, de ezúttal nem dolgoztunk sokat a poszton. Egy kedves olvasónk volt oly bátyánk, hogy esszéjét szívélyesen megosztotta velünk, amit mi boldogan közlünk le, csorbítatlanul.H. Á. teljes nevét nem merem közzétenni (írj,…..
w A hosszú csend után 2008.12.10 06:30:00
Speech after long silence; it is right… Yeats Van-e fasisztaveszély? Igen, van. Önmagában ma a szélsőjobb gyenge, az egyetlen kérdés, hogy bekerülhet-e a parlamentbe. Ha ez megtörténne, akkor is valószínűtlen, hogy koalícióra lépne vele a Fidesz. (A többi parlamenti…..
Megvártam az első három részt, hiszen a Dallas is csak akkor lett izgalmas, amikor Jockey belelendült az ármánykodásba, meg a szimultán viszkiszódázásba. De sajnos hiába adagoltunk magunkba háromszor ötven percet, a Presszó – és most hagyjuk a kávés hasonlatokat, minthogy…..