Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Recipe

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Jön a tavasz, nyakunkon az évszak- és cipőváltás, sűrűsödnek a lábbelikkel kapcsolatos levelek, ami alapján úgy tűnik, nem lehet elégszer átvenni, mikor és hogyan reklamálhatunk, ha valami mégsem jön össze a vadiúj csukával. Például az oké, ha a bevizsgálás után csak a blokk ellenében…..
The Recipe 2017.03.01 15:06:20
@KaTe: "Az, hogy a Decathlonosok "független" szakértője mit ír"

Kérlek, ha mindenáron kötözködni szeretnél, legalább legyél alapos, olvasd el az egész posztot, vagy gyakorold a szövegértést. Nem a Dechatlon szakértője írta, hogy "jogilag a panaszaim közül, a minőségre vonatkozó nem állja meg a helyét. " hanem a Homáré, aki jogszabályra hivatkozik.

Kifogások nem jönnek (vicces, hogy előre írsz mindig egyet), a hol nyom és miért nem mutatom meg kérdésre már többször válaszoltam, ha érdekel olvass vissza. A fentiek fényében pedig a többi ötleted/tanácsod beláthatod, hogy értelmetlen. :)
The Recipe 2017.03.01 15:09:12
@Szubrina: Írtam már másnak, hogy:

"A bevizsgáltatáskor megadtam a nevem, címem, telefonszámom. A cipőmért a személyi igazolványommal, lakcímkártyával mentem, a telefon amin értesítettek a zsebemben volt."
The Recipe 2017.03.05 23:55:30
@Szubrina: Értem amit mondasz, viszont a jegyzőkönyvet ugyanúgy visszakaptam a cipővel együtt :D

Egyébként a cipőt nem viszem én már sehova, így is az egész hajcihővel annyi időt töltöttem el, a panaszlevél írást, meg az itt válaszolgatást együttvéve, amit ha munkával töltök, (ami számomra kellemesebb időtöltés) akkor már bőven összejött volna egy másik ilyen bakancs ára. Érdekes tapasztalat volt, kipróbáltam ezt is, de el kell engedni.