Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OBVF

86 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2022-ben, 5 évvel a korábbi közösségi tervezés után végre folytatódik a Flórián tér fejlesztésének tervezése! A park tulajdonosa, a Fővárosi Önkormányzat az idei évben elkészítteti a kiviteli terveket, ami egy újabb lépés a parkfejlesztés megvalósulásához! ..
A Holdudvar park felújítási munkálatai 2019. nyarán fejeződtek be, azonban a fitneszpark melletti területen nem került kialakításra az a street-workout park, melyre még korábban nyert pályázati támogatást az önkormányzat. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával hamarosan kialakításra…..
Új kutyás házirend táblák kerültek ki a Holdudvar parkban az Óbudai Kutyás Egyesülettel való együttműködésben...
Elindult a Flórián tér talajradaros felmérése, melynek célja, hogy a térre tervezett faültetések, fapótlások kapcsán segítse az előkészítési munkát...
A III. kerületi Önkormányzat megrendelésére új árnyékolók kerültek ki a parkban és a játszótéren is kisebb munkák zajlottak...
A következő hetekben néhány garanciális munka várható a Holdudvar parkban, aszfalt javítások, kisebb rongálódások javításai és várhatóan játszőtéri pótmunkák is esedékesek...
Részben a III. kerületi Önkormányzat kérésére, részben pedig egy BME szakos hallgató megkeresésére online felmérés indul a Holdudvar park használatáról...
Holdudvar park Búcsúzik 2019 2019.12.30 11:47:57
A 2019-es év a felújított park átadását hozta el, a környéken élők nagy örömére. A júniusi megnyitó óta sokan használják újra a parkot és a működés hozta tapasztalatok nyomán még utólagos fejlesztési munkákra is sor került az év második felében..
Október 4-én, pénteken bábszínháznak és kézműves játszóháznak adott otthont a Holdudvar park. Az esemény pályázati támogatással valósult meg az ÓKK szervezésében. ..
Az ősz beköszöntével nem csak az iskola és az óvoda újabb évfolyama kezdődik! Szeptembertől indulnak a lakossági, közösségi programok a parkban...
Az átadó után sem állt le a munka a Holdudvar parkban. Mivel a park új funkciói és infrastruktúrája a korábbinál sokkal komplexebb, néhány utólagos pótmunka indokolt, valamint a műszaki átadásnál rögzített hibalista garanciális javításai is folyamatban vannak...
Az átadást követő napokban meglazult a vízjáték egyik kőlapja, melynek okán a központi téren található medence lezárásra került. ..
Holdudvar park Megnyitott a park 2019.07.01 10:20:33
2019. június 22-én lezajlott a Holdudvar park átadó ünnepsége. Reggel fél kilenctől már használható volt a játszótér, amit nagy-nagy örömmel és lelkesedéssel vettek birtokba a gyerekek. A csúszdaparkban már az előző délutánon  beindult a csúszkálás és megjelentek az első pingpongozók is. A…..
Már az utolsó simítások zajlanak a Holdudvar parkban: növényesítés- növénygondozás, felfestések, táblák kihelyezése. Véget ért az egy éves felújítási időszak, itt az ideje ünnepelni! ..
Jó hír a környéken élők számára, hogy néhány héten belül véget ér a Holdudvar park fejlesztése. Az építkezés az utolsó fázisban tart, hamarosan sok kerülhet a műszaki átadásra és az utolsó simításokra is. ..
2019. április 24-én újabb közösségi tervezési alkalomra került sor az Ágoston Művészeti Óvoda tornatermében, a téma a korábbi egyeztetéshez hasonlóan a parkhasználat, a park házirendjének megalkotása volt. ..
Tegnap este közel 30 helyi lakó részvételével tartottunk közösségi tervezést a Holdudvar parkban, melynek témája a felújított park használatának szabályozása és a házirend megalkotása volt. ..
Egyre több berendezési tárgy kerül ki a Holdudvar park központi területeire, a központi tér, a csúszdapark és a játszótér is napról-napra "otthonosabbá" válik, ahogy közeledünk a fejlesztés végéhez. ..
Április 2-án, kedden aszfaltozási munkák várhatók a Sportkert két oldalán, az iskola és a játszótér felőli sétányon...
2019 tavaszán két új közösségi tervezési alkalmat tartunk a Holdudvar parkban, melynek célja a parkhasználati szabályok, kérések összeállítása lesz. Reményeink szerint sokan velünk tartanak április 10-én és 24-én és együtt egy olyan házirendet alkothatunk meg, amivel a környéken élők és a parkot…..
A héten zajlott a térkövezés a központi tér területén, mely már mutat valamit a kis terület jövendő hangulatából. ..
Az elmúlt hetekben többször is volt probléma a közvilágítással a park területén, mely a kivitelező tájékoztatása szerint a napokban megoldódott. ..
2019. január végétől a park középső területeire összpontosultak a munkák. Folytatódik a központi tér komplex fejlesztése, a csúszdapark kialakítása, a játszótér tereprendezése, bővítése és építése.  Kikerült néhány új utcabútor és a központi tér is egyre több térelemmel gazdagodik. Már elkezdődtek…..
Az új lezárási ütem nagyjából mutatja a fejlesztés hátralévő idejének helyszínrajzát is. A központi területeken folyamatosan zajlanak a bontási-építési munkák, míg a park körüli területek már járhatók, használhatók. ..
Január utolsó hetében újra elkezdődtek a Holdudvar park fejlesztési munkálatai. A kivitelezőtől kapott információk szerint 2019. február 5-től lezárásra kerül a Holdudvar park kis játszótere, hiszen itt is elkezdődnek majd a bontási és építési munkák...