Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mfa

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A teljes szavazati jog megadása balszerencsés esetben ellentéteket szítana anyaországiak és határon túliak között, nem összehozná, hanem szétzilálná az amúgy is széthúzó magyarságot. Mégis szükség volna a határon túliak képviseletére valamilyen formában. (Fotó:…..
Kihasználom a megélénkült komment-életet, plusz adok Tamásnak lehetőséget a találgatásra és a mai furcsa használati tárgyat nem árulom el, hogy micsoda, csak megmutatom.Annyit segítek, hogy holnap - a jobb oldali kocka szerint - esni fog és nagyon aktívan fogjuk használni…..
mfa 2009.03.11 16:37:39
Mert állva nem biztos, hogy végig bírjátok olvasni a mai bejegyzést.. Terveim szerint valami furcsa tárgy jött volna, de mivel a tegnapi "környezettudattalanság" megmozgatta az olvasókat előre veszek egy - még csak félig kiforrott - témát.A szelektív hulladékgyűjtéssel…..
Ma egy újabb hivatalos vacsora keretében (magyar delegáció Szöulban) újra gyakorolhattuk a tegnap említett különböző szabályokat. No persze nem vettük olyan komolyan az egészet, de ha komolyan vennénk, akkor:Ha Te vagy a legfiatalabb az asztalnál, akkor folyamatosan figyelned…..
Nos igen, vannak olyan dolgok amikben az ember nem vár túl nagy variációt. És mégis: a fű itt télen SÁRGA! Otthon télen is zöld - és nyáron megint kizöldül. Utóbbit elméletileg itt is megteszi... Várok. Majd jelzem az eredményt :-)Ez volt a tegnapi furcsa. A mai pedig legyen az,…..
mfa 2009.03.04 21:05:32
Mai napi furcsa rovatban az első emelet=földszint örökérvényű megfigyelésemet osztom meg Veletek. Amiben mégcsak nem is az a furcsa, hogy a földszintet nevezik az elsőnek, hanem, hogy a földszint - tekintettel arra, hogy az ország 70%a hegy - nem is mindig a…..
Ma egy nem Korea-specifikus furcsát osztok meg veletek, ellenben a blog címében magamnak adott játéktéren belül maradok - az MBA vonalon.Korábban írtam már a tantárgyfelvétel körüli vívódásról és a mindenkihez kirendelt személyi tanácsadóról. A hétvégén pedig lezárult…..
 Ugyan nem érkeztek tippek a botra, de mivel tudom, hogy sokat gondolkodtatok rajta és mert különben is lejárt a határidő, elárulom mire használják a botot. Nem támaszkodásra, mert abban nem lenne semmi poén, hanem saját szárnyfesztávolságuk meghosszabbítására. Ugyanis…..
mfa 2009.02.07 22:57:48
(technikai bejelentenivaloval kezdenek: az ekezetekrol mar anno Skociaban leszoktam, uhogy mindenkitol elnezest, akit ez egy kicsit bosszant...mar nem is talalom a magyar ekezeteket...)Hetfon rogton egy teszt kereteben kezdtunk el ismerkedni az egyetemi elettel. Elotte volt egy egeszen mini…..
Nagyon sok szot azert a kezdetre nem vesztegetnek, de neheny erdekesseg azert meg egy kozonseges repulouton is adodhat. Plane, ha az ember egy kinai legitarsasaggal utazik Pekingen keresztul...Pl, ahelyett, hogy a fejdonteseket, labemeleseket, egymas masszirozasat ajanlo video menne a trombozis…..
w Fuss el véle 2008.04.25 05:00:00
A tegnapi nappal véget ért a Modern Képmesék című animációs sorozat. Illetve nem ért véget, csak az MTV leadta az utolsó részt; ettől még, ahogy eddig is, az egész széria megtekinthető online, mert modernek vagyunk. Eddig is így volt, csak hát elszánt kutatónak kell lennie…..