Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bottisue

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megint utaztunk.Nem is tudom mitől féltem jobban. A korona vírustól, hogy lekéssük a gépet, vagy hogy lezuhanunk. Van még pár opció, de minek is soroljam.                                                     Ez itt én lennék   A helyzet az, hogy 10-20-30 évvel ezelőtt kicsit túlzásba vittem…..
Legújabb szerelmem a sógyurma. Rendszeresen tartok felnőtteknek és gyerekeknek foglalkozásokat, úgyhogy a múlt héten sógyurmáztunk. Én rendkívül élveztem, és azt hiszem a gyerekek is. A pontos receptnek természetesen utána néztem a neten, mert már annyira régen csináltam, hogy elfelejtettem. 1…..
A külföldön való élésnek egyik fantasztikus velejárója Magyarország és az éppen adott ország közötti ingázás. Mivel mi Belgiumban élünk az innen induló fapados járatokkal kapcsolatban szereztünk egész életre való élményeket, melyeknek többnyire az  egyetlen pozitív oldala, ha végre élve odaérünk az…..
  Jó pár éve nem teszek már újévi fogadalmakat . Mert ugye felesleges. Az első helyen gondolom a le fogok fogyni, leteszem a cigit, nem iszom többet vagy éppen jobban spórolok majd áll. Sajnos ezek a fogadalmak általában 1-2 napig tartanak. És sajnos mind a túlélésről szólnak. Ha szűkös a…..
Abban a nagy szerencsében volt részem. hogy egy kicsit részt vehettem Brüsszelben a Magyarra hangolva tábor életében. Dóczi Ilona nem csak engem hívott meg, hanem más pedagógusokat, zenepedagógusokat, hogy egy-egy délután Ilonával együtt foglalkozzunk a gyerekekkel. Mindez nemcsak sokszínűbbé tette…..
Végre készen lettem az újabb lámpámmal. Még mindig nem vagyok megelégedve, de ez már sokkal jobb lett. Van még mit tanulnom, sok függ a ragasztótól, papírtól és még ezer mástól. Alig várom, hogy elkezdjem a következőt!!!!! :)))))..
Bottisue blogja Papírmasé lámpa 2017.04.09 19:34:01
         Az a fajta ember vagyok, aki soha nem nyugszik. Állandóan jár az agyam, és ha valami szöget üt a fejemben addig nem nyugszom amíg meg nem valósítom. Kedves barátom segítségével, aki hobbiból lámpákat készít erre a hétre ez jutott. Elég sokat bajlódtam vele, de még most sem találtam meg az…..
Fotó: Arthur de Saeger Állj meg egy percre és hallgasda sercegő élet, hogy sarjad....Zümmög, zsong, hasad,s a lelkünk új dalra fakad.              Nem szoktam ennyire költői lenni, de néha kipattannak és fejemből gondolatok, melyeket muszáj papírra vetnem. Az idén nehezen jön a tavasz, legalábbis…..
Bottisue blogja Kedves Blogom! 2017.03.09 22:38:00
                                 Ezt a fotót ma délután az ablakból csináltam. Végre kisütött a nap!!!!!!       Úgy gondoltam első írásomat a blogomnak címzem. Szóval kedves olvasók ne csodálkozzatok. Szerény becsléseim szerint így kezdésnek amúgy sem fogják tömegek olvasni :D .      Te vagy az…..