Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KormányiZsolt

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Lesznek tüntetések. Lesznek. Lehet tüntetni a Parlament előtt, előbb-utóbb megunják, hazamennek" A fiatalabb olvasóim kedvéért: ezt Gyurcsány Ferenc mondta közel 13 évvel ezelőtt miniszterelnökként, amikor megszorító intézkedéseket (vagy ahogy ő akkor nevezte őket: reformokat) terveztek…..
  Délelőtt nem tudtam motorral végigmenni a Rákóczi úton, mert mindkét oldalon buszok álltak, egyik oldalon két sorban, a Blahától az Astóriáig Gyorsan világossá vált előttem, hogy új szintet lépett a felcsúti dúcse. Orbán elé hordták a népeket a mi pénzünkből. A VIP területen ráadást több volt a…..
KormányiZsolt 2019.03.18 21:18:20
Amikor tehetetlennek érzed magad, amikor nem tudod mi a megoldás, akkor nem kell szégyenkezned! Ma, Magyarországon még a legnagyobb elméknek is csak tippjeik vannak arra nézve, hogy merre található a kiút. Te megoldást keresel, vagy egy olyan embert, esetleg csoportot akinek, akiknek van egy jó…..
Már nevetni sincs rajta kedvem, amikor a "rendszerváltás" a téma egy-egy asztaltársaságnál és a jelenlevők odáig érnek "agyilag", hogy a rendszerváltás az, ha Orbán megy, vagy ha a Fidesz (Mszp, Dk, stb.) elitje sitten ül. Egyesek ettől kicsit vadabb dolgokat is megfogalmaznak, de nem kívánom most…..
KormányiZsolt 2019.02.28 20:49:02
KormányiZsolt 2019.03.03 08:27:37
@by Shepherd: Baromira érdekelne, hogy szerinted mi az, ami a TT jelenleg megvalósult megoldásaiból a te ötleted. :D Már csak azért is, mert 'kívülről' legfeljebb a jelenlegi kérdéseket és a kategóriákat látod. Azért remélem nem azt állítod, hogy a 'jog' vagy a 'gazdaság' fogalmakat te találtad ki. :) Ez elektori parlamentes ötletedből semmit nem valósítottam meg, azt meghagyom neked, ne aggódj. ;)

"Ha három madár ül egy kerítésen, és kettő elhatározza, hogy elrepül, hány madár marad a kerítésen?" (Robert Toru Kiyosaki)

Béke.
Megpróbálok rövid, összegző áttekintést adni. Röviden - Érkezés- Ruhatár- Üdítő- Pacsi egy rakat emberrel- Mozgalmi beszédek- Taps- Pacsi- RuhatárBővebben Egy szálloda az egy szálloda. Hűvös előtér, mosolygós fogadás, névsorban keresgélés, egy szia Shepherd, szeretem az írásaid felkiáltás, majd a…..
Figyelmeztetés! Jelen cikk bántó és sértő tartalmat tesz közzé!  Szeretném kijelenteni, hogy elítélem az MTVA kidobóembereit és mélységesen megrendített, hogy ma, Magyarországon ilyen közállapotok uralkodnak. Ugyanakkor az alábbiak az én szubjektív álláspontom tükrözik!      Álltunk a TV…..
KormányiZsolt 2018.12.18 22:26:42
Szia Zoli,
Tudod, hogy én is ott voltam tegnap, és bennem is csak az erősödött meg, hogy ezek teljesen alkalmatlanok arra, amire jelentkeznek. Én már a választások előtt is mondtam, hogy vagy együttműködnek, de akkor mondják meg, hogy miben és mire, vagy felejtsenek el, érvénytelenül fogok szavazni. De én voltam a hülye akkor is.
Aztán meglett a 2/3, de mindenki nyert...
Aztán most a fidesz mégis összehozza őket, mert ha annyi eszük nincs, akkor Orbánék kényszere alatt mégis rájönnek, hogy mi van.
De felszínen akarnak maradni ők is.
Összehívtak vasárnapra egy tüntetést 3-ra a Hősök terére, aztán séta, beszédek (menjetek haza - mégse), séta, séta, bemegyünk - várjatok, várjatok. "Nincs nálatok egy megafon?"
"Nem megyünk haza!" Tudod én már az autóban ültem, meleg volt a motor, amikor épp hazaküldték az mtva-tól is a maradékot. Ott ültem az autóban...
Reggel láttam, ahogy kivágták őket, mint macskát ... Ahogy a rendőrök ott ténferegtek a bejáratnál.
De hétfőn elmentem a székházhoz, ne rajtam múljon. Gondoltam, hogy ott leszel, könnyű volt megtalálni is. És szerettem volna jelezni, hogy nem vagy az ellenségem.
ÉS IGEN, EZEK ALKALMATLANOK.
(És valóban ők kaptak tapsot.)[Az, hogy a százmilliós támogatással rendelkező pártok a végén még támogatásért koldulnak, csak hab a torán.]

De mi van az 'ellenzéki' oldalon? Mi a közös értékrend?
"Orbán takarodj". "O1G". Ennyi. (Ja, meg öt pont, amit most felböfögtek. Mi az a független média? Amúgy a rendszer teljesen oké...)

És akkor most mi van? Kivel működjek együtt, milyen értékek alapján?
Ezt írod:
"tudom, hogy soha nem leszek annyira értékes ember, mint ma bármelyiktek, akik ott azon a kicsiny színpadon"
Hányszor mondjam még el neked Zoli, hogy ne abban mérd az értékedet, hogy mennyien tapsikolnak neked és mennyire vagy nép-szerű?
Mennyiség vs. minőség Zoli. A minőség a mennyiségtől független dolog. A mai ellenzék csak a mennyisége hajt.
Értékrendet akarsz? Hajts a minőségre!
Ha írsz egy "Wesselényit", akkor pár nap múlva is azok szerint cselekedj. JELENTSEN VALAMIT, amit leírtál!
És fogadd el, ha valaki a tiédtől eltérő véleményt ír neked, az nem téged támad, hanem csak más a véleménye.

És én vagyok az idióta, mert ide írogatok, mivel a fb-on már rég letiltottál, és még mindig nem adom fel, hogy mindenki képes változni, csak türelem kell. És benned látom a minőséget. Csiszolatlan, de minőség.
Hülyét csinálnánk magunkból - ezekkel a szavakkal fejezte ki a SZEMléleknek adott interjúban Gundel Takács Gábor, mit jelentene a visszalépés. Megcsináltuk...