Regisztráció Blogot indítok
Adatok
so called judge

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
so called judge 2017.02.13 17:34:48
@ogli dzsí: "Ja, de Türkmenisztán nem EU, ET satöbbi tag, más normák szerint él, nem a fejlett demokráciák standardjai szerint."

Magyarország sem fejlett demokrácia már.
so called judge 2017.02.13 17:45:39
@Pánikrohamosztagos: Te sötétebb vagy mint gondoltam. Áder Jánosnak mint köztársasági elnöknek mi köze az amerikai elnökhöz akit ott kormányfő? Áder Jánosnak gyakorlatilag semmiféle hatalmi jogosítványai nincsenek, nem hozhat rendeleteket, törvényeket, nem dönthet semmiről max kegyelmi kérvényekről és aláírhatja amit elétesznek.

Na ennél valóban több hatalma van Trumpnak -mint amúgy a legtöbb kormányfőnek is széles e világon - viszont az USÁ-ban, mint a legfeljettebb demokráciák egyikébén létezik a fékek és ellensúlyok rendszere ami bizony komoly gátat szab annak, hogy egy magát diktátornak képzelő elnök azt csináljon amihez csak kedve van. Ez a beutazási tilalom villámgyors elkaszálásából tökéletesen látszik is.
Nem véletlen, hogy Orbán a hatalomrakerülésekor egyből a fékek és ellensúlyok rendszerét kezdte felszámolni részben törvényekkel, részben alkotmánymódosításokkal, részben pártkáderek beültetésével olyan pozíciókba amiknek a kormánytól függetlennek kellene lennie. A legékesebb példája ennek Polt Péter legfőbb ügyészi és a Matolcsy jegybankelnöki kinevezése.
so called judge 2017.02.13 17:49:10
@ogli dzsí: Szóval tisztázzuk, te azt írtad, hogy "Aki liberálisnak nevezi magát Magyarországon, az kormányon szemkilövető korrupt ÁVHs-nak bizonyult úgyhogy betegnek bizonyultál."

Erre én bemásoltam neked egy rakás idézetet az általad szerelemmel imádott Orbán Viktortól amikben kőkeményen liberálisnak vallja magát és a liberális eszméket élteti és te minderre csak ennyit bírsz reagálni?

Szánalmasabb vagy mint hittem. Pedig hidd el, eddig se tartottalak sokra. :)