Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsopicur

57 bejegyzést írt és 327 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az öszi szünet utani elsö het Akosek iskolajaban a Project Woche, ami azt jelenti, hogy elmaradt minden ora a matekon es nemeten kivül, es a gyerekek egy projecten dolgozhattak. Az idei tema a vilag orszagai volt. Gyönyörüen elö volt minden keszitve, meg volt szervezve es mivel en vittem önkent egy…..
zsopicur 2018.10.23 21:12:38
@triszt: ja igen tenyleg. amugy a nagykovet azt magyarazta h a fovarost ok ugy hivjak h buganda de ez nekem valahogy nem all ossze XD
Nos elkezdödött az öszi szünet, meg gözerövel a programgyartas is a picikkel. A heten eleg sokat logtunk az Elisabethtel meg az anyukajaval együtt elmentünk pl a Belantisba ahol jo rossz idöt sikerült kifognunk, de azert a picik igy is felültek vegül majdnem mindenre. Voltunk meg minigolfozni, meg…..
Ugy döntöttem, hogy sokak keresere (2 ember XD) ujra inditom a ketkisnyuszi blogot:). itt vannak a kepek a leirtakhoz:): https://drive.google.com/open?id=1tzbf3umpGUjWeSyRIgKdcMJed5ZFmVjS Kezdjük is el, tehat: 2018.09.24. van es minden csodalatos! Akos elkezdte a sulit, meg tart a lelkesedes,…..
Egyik kicsi másik pici Tavasz 2017.03.09 20:19:02
tavaszi dzeskik megvolt a farsang is Nezegettünk par hazat esetleges költözesen gondolkodtunk, de ezt a projektet most min 1 evvel elhalasztottuk. Dolgozunk ezerrel, picik usznak, Akos zenesulizik, Aronnak uj logopedusa van, sportolnak es nagyon cukik. Összebaratkoztunk egy magyar parral,…..
kepek :) https://drive.google.com/open?id=0B5EyWg1jKIb0QUNXbDlfNTExMTA..
itt lehet a picik zenei fejleszteset nyomon követni: https://www.youtube.com/watch?v=DUk00pGkiGE&feature=youtu.be :) örülnek a szomszedok Aronnak kötöhartyagyulladasa van ugyhogy se ma se holnap nem mennek oviba, cska igy nem tudom mi lesz a fogorvossal meg a tovabbkepzesemmel....most…..
Mind a ket picinek van egy - egy madaras matricas füzete es minden este ha okosak voltak kapnak egy josag madarat amit beragaszthatnak :D tökre imadjak. Aron nem nagyon szeret elpakolni emg szot fogadni, ugyhogy föleg miatta kezdöödött ez a törtenet mert nem nagyon szeretek büntetni inkabb a…..
Most, hogy öszi szünet van kicsit nyugisabban telt az elmult ket het. Picik nagyon rakapcsoltak a müveszi enjük kifejezesere, ujabban mig Aron rajzolgat addig Akos gitarozik es enekel :D nagyon cukik tiszta hippitanya. Hetvegen voltunk a Noe barkajaban hat azt persze nagyon elveztek utana nem nagyon…..
Vasarnap  Oktober 2. an elutaztunk a Hegedüs Andras bacsihoz es Kriszta nenihez. Gyönyörü szep idönk lett delutanra pedig meg zuhogott amikor mentünk. Amig vartuk az Andrast addig csomo tarsasoztunk a picikkel aztan ebed utan mentünk kirandulni meg piknikezni meg sarkanyt eregetni. A sarkany…..
Mult hetvegen eljöttek nyuszi baratai es üzletfelei es jol emgünnepeltük a szakvizsgat egy maxicoi etteremben. Elötte meg Mayaztunk a picikkel. Hetköznap a szokasos Akos megtanult nagyjabol uszni es ezzel együtt kezd nagyon elege is lenni, mert ö is neha elmerül es akkor elegge bepanikol, mondta h…..
vagy inkabb a gyerekeke. :) tavaly ilyenkor mar nagyban gesztenyet szedtünk. Szoval 31 fok volt ugyhogy szombaton egesz delutan a vizijatszoteren voltunk, vasarnap meg delelött a babszinhazban delutan meg megint csak a vizijatszoteren. ilyen szep idöben a babszinhaz sem a szinhazban van hanem egy…..
Penteken volt az oviban a Montessoris szülinapi buli, jo sok gyerek, az egesz udvar fel volt diszitve, szülöks egitettek (Gabor föleg :D) es volt mindenfele sütis stand, meg grill stand, emg arcfestet, lehetett csinalni minden fele kreativ cuccot, a gyerekek meg beöltöztek erdei allatoknak. Akos egy…..
Csütörtökön elmentem beiratni a piciket a zenesuliba :) Kor alapjan külön csoportba mennenek a tanitoneni is mas lenne, de mondtak hogy ha szeretnem mehetnek együtt. Hat nem :D Vegre valamit külön csinalnak. Aron keddenket fog dalolni Akos pedig csütörtökön. Lesznek majd kis koncertek ahol…..
Szoval az ugy kezdödött hogy elmentünk bevasarolni, amit a picik nagyon elveztek, mert segithettek, meg ök rendeltek nemetül a pick szalamit meg a virslit. Ja igen es az EDEKA-ban van ilyen narancsfacsaro gep, nekünk kell bedobalni a narancsokat es tiszta üvegbe szepen nyomjuk a gombot es potom 2,5…..
ez meg egy regebbi bejegyzes valamikor julius vegeröl csak msot talatam meg: Vasarnap delelött elmentünk Freyburgba mig Gabor tanult, nagyon szep idö volt picik nagyon elfaradtak, a varos nagyon szep volt kecskeket is etettünk meg volt egy tüzoltos jatszoter is meg sok sok virag szoval jo volt.…..
Egyik kicsi másik pici Elsö uszas 2016.08.22 19:36:28
30 percnyire télünk talaltam uszas oktatast a piciknek, hat eleg szigoruan vannak fogva meg nagyon hajtjak öket. Akos az elsö perctél fogva igyekezett ugy csinalni ahogy mondjak, nagyon ügyes lelkes es kitarto volt, agyon is lett dicserve, alig varja hogy menjen megint. Nem ugy mint Aron aki 3 perc…..
Vege van a nyarnak, hüvös szelek jarnak, nagy banata van a (cinegemadarnak helyett) Akosnak es Aronnak, de hat az elet kegyetlen. Az utazas egesz jol ment, mar mint a picik reszeröl mert amugy egy horror volt, a taxisoför jol atvert, irgalmatlanul megszivatott, többször hazudott a telefonba, majd…..
Egyik kicsi másik pici Hallei nyar 2016.07.23 22:49:55
Katt a  cuki babyelefantra a többi kepert!..
Ugy döntöttem ujraelesztem a ketkisnyuszis blogot mert csak. :). Aki olvasta vagy olvasni fogja ezt az ugy is örül ennek a hirnek velem együtt es ez epp eleg. Huh hat evek multak el. 2016.7.23. van a legnagyobb oroszlan Orsi születesnapja! Innen is boldog 30 at, bar feleannyinak sem nez ki. Anya…..
Gyásznap volt a vellában, amikor az ex-villalakók kiköltöztek, és nemcsak a szívfacsaró Robinett románc miatt, hanem azért is, mert mostantól újra az unalom posványába fullad a villalét. Jó hír, hogy már csak 2 napot kell kihúzni. Az előző esti bulika utózöngéivel nyitunk,…..
Lássuk be, ahogy közeledünk a játék vége felé, egyre nehezebb dolga van a szerkesztőknek, mert kevés ember, kevesebb hülyeséget beszél. Bár ez se igaz teljesen, mert ebben a szériában nem panaszkodhatunk az ostobaság fájó hiányára. Mindenesetre én ma nem írok regényt,…..
Nem ezt az összefoglalót fogják benyújtani nemzetközi Emmyre az RTL-nél, az nagyjából borítékolható, hiszen történés nem sok volt benne, viszont annál többet acsarkodtak egymásra a lakók, akik már kezdenek nagyon komolyan kikészülni a játékban. Ja, és volt tudósklub megint,…..
zsopicur 2015.02.21 22:07:18
A kontinensek hetén is a wannabe ataktikázás az úr. Három hónap összezártság után nehéz egy sima hétköznapot ugyanazzal az öt emberrel érdemben eltölteni, akiket napi 24-ben lát és gyűlöl az ember. Látszik a lakókon, hogy egész nap ellenének magukban egy kis zugban és simán…..
Sírás, rívás, búsulás, zokogás, picsogás, siratás, gyász, letargia, férfikönnyek! Ez volt a ValóVilág nettó 40 perce tegnap, a maradék pár meg két poptörténeti jelentőségű videoklip premierjének volt szentelve, és azt hiszem, sokat elmond erről az adásról, hogy inkább…..