Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hatodikx

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt történt, hogy Bayer Zsolttal egyszer csak szembe jött az utcán Bayer Zsolt, mondott neki egynehány bayerzsóltisat, mire Bayer Zsolt úgy megsértődött – nos, ahogy csak Bayer Zsolt képes...
A 15. kerület képviselő-testülete javítani tudott eddigi negatív rekordján, mivel továbbra sem sikerült megállapodnia a baloldali és jobboldali pártoknak, és ezáltal továbbra sincs költségvetése a kerületnek. A 15. kerületi LMP és magam is, ahogy már többször elmondtuk, módosító javaslataink…..
Kövér Lászlót a Fidesz élő lelkiismeretének szokás nevezni - lényegében minden alap nélkül. Kétségtelen: a házelnök elvhű antikommunista, már amennyiben csak néhányszor pördült meg szélkakas módjára, szemben Orbánnal, aki épp arra áll, amerre szerinte a legjobban megéri...
Az LMP két társelnöke közleményben ment neki az Állami Számvevőszéknek, mely szerintük már nem független intézmény, hanem a Fidesz bosszúhadjáratának eszköze. A rezsim az ÁSZ felhasználásával szólt és szól bele a pártok versenyébe, és az újabb támadásokkal bizonyította, hogy mire számíthat…..
hatodikx 2019.02.03 16:50:37
@taga20: Köcc köcc köcc, köcc köcc köcc, köcc!
hatodikx 2019.02.03 17:34:53
@morph on deer: Köszönöm a választ, és arra buzdítlak, hogy erről beszéljetek a tüntetéseken, hogy javítani akartok a helyzeten, nem csupán Orbánt eltakarítani, anélkül, hogy tudná valaki, mi lesz utána. A másik: ha nem veszitek magatokat komolyan (trágár , de üres szavakat ordítoztok) , a szavazók sem vehetnek komolyan. Minden ígéret mögött legyen ott a gyakorlati megoldás, közönséges szóval, honnan vesztitek hozzá a pénzt. A te válaszodban találtam erre utalást, persze nem mindent találok valósnak. ÉS FŐLEG NE HÜLYÉZZETEK LE A VIDÉKIEKET, mert a reggeli tejcsipapit ők adják.
hatodikx 2019.02.03 17:38:47
@taga20: Úgy teszek, látom, te már kipróbáltad, és használt neked!
Kis szívemnek, csak majd az ágyban szólítlak!
Most, hogy a Momentum "nagyot alakított" az Echóból való két mondat után kivonulásával, előhozakodnék az ellenzéki oldalon vélhetően népszerűtlen álláspontommal, miszerint nekem egyáltalán nem tetszett ez a performansz. No, nem azért, mert szeretném az Echo Tv-t, egyetértenék borzasztó…..
Montázs: Azonnali.hu Az egykor szebb napokat megélt megyei napilapokba az egykoron még a reklámadó kapcsán a sajtószabadság torkára lépő kétharmadról Nemzet-vezércikket író Csermely Péter készített alákérdezős proapagandainerjút Orbán Viktorral, melyet karácsonyra minden megyében megkaptunk, hiszen…..
hatodikx 2018.12.25 18:34:14
    Totális támadást indított a Fidesz azon magyar emberek által megválasztott országgyűlési képviselőkkel szemben, akik törvényes jogukkal élve ellenőrizni akarják az állam által működtetett és közfeladatokat ellátó intézményeket. Pedig a demokrácia egyik alapelve, hogy amely politikus mandátumot…..
hatodikx 2018.12.22 13:12:01
@math0: Légy objektív: Akár Orbán , akár Gyurcsány, vagy Szél Bernadett a miniszterelnök, a MTVA -t fegyveres gorillák őrzik, és teljesíteni fogják a parancsnokuk utasításait. Máskülönben elnézve a Hadházy kis pociját, és azt a vehemenciát, amivel Kunfalvi visszaugrott az ajtótól, éppenséggel nem néznek ki gyengének. És aki demokráciáért küzd, az nem szabja meg a másik állampolgárnak, hogy min röhögjön.
hatodikx 2018.12.22 13:50:02
@math0: Hát ha neked ez örömöt okoz, mondjad, Isten neki, fakereszt! De azért rosszul esik, hogy csak ennyivel illetsz, elmaradnak a többi jelzők, mint náci, gecinyaló, Orbánseggnyaló stb. És mai a legjobban fáj, hogy "kis" Fidiótának nevezel, mikor én 99 kilós vagyok. Boldog karácsonyt!
hatodikx 2018.12.22 16:04:16
@maxvaI baIcán bircaman: azt hitte, hogy birca agyam van?
A tegnapi kormányinfón a tegnapelőtti tüntetésekről is beszélt a miniszterelnökséget vezető miniszter. Mondandójából azt emelték ki a nyilvánosság kormánypárti fórumain, hogy a Budapest utcáin vonulgatók olyan jelszavakat skandáltak, amelyek „kereszténygyűlöletről” árulkodnak. A Hír TV honlapja…..
hatodikx 2018.12.15 06:57:17
Sokunkat nem hagy nyugodni a macedón politikusbűnöző ügye. Hiába próbálja a kormány egyszerű „jogi ügynek” beállítani Gruevszki befogadását, attól az még egy börtön elől menekülő korrupt politikus maffiafilmekbe illő szöktetése marad. Tételesen utánajártam, mi igaz abból, amit a kormány állít.…..
Igazi vesszőfutás ez a történet a számára: az utolsó szövetségeseit is elveszítette ezzel az üggyel, és cserébe nem nyert semmit. ..
Nem csak a tanárok, de a "gyakorló apukák, anyukák" is találkoznak időről időre különböző "szülőtípusokkal" például a fogadóórákon, szülői értekezleteken és más iskolai rendezvényeken. Jól felismerhetőek az egyes archetípusok, melyeken néha jókat derülünk, néha pedig bosszankodunk. Nézzük a 8…..
Az alábbiakban a teológus és egyháztörténész Walter Brandmüller bíboros, a Pápai Történelemtudományi Bizottság nyugalmazott elnökének írását adjuk közre magyarul, teljes terjedelmében, amely eredetileg november 7-én jelent meg német nyelven az osztrák kath.net oldalon. *** A papság körében, sőt,…..
hatodikx 2018.11.20 20:26:23
@apro_marosan_petergabor: Kell, nem kell, ezzel nem lehet a testi vágyakat legyűrni. Ha a tisztelendő , ahogy kilép a templomból streccsben vonuló hölgysereget lát, nehezen áll ellen a vágynak, csak éppen már a falak között csak a maga fajta reverendás társhoz fér hozzá. Igenis meg kell szüntetni a cölibátust, a görög katolikus papok nősülhetnek, és legjobb tuomásunk szerint még egyik sem került ezért a pokolra, de nincs is se ortodox, se görög katolikus parókia pap nélkül.
hatodikx 2018.11.22 17:51:34
@apro_marosan_petergabor: De bűnös-e a görög katolikus pap, mert megnősül? Nem, még a pápa szerint sem (t.i. a gr.kat. egyház feje szintén a pápa). Akkor miért bűn a r.kat. pap számára a szex és a nősülés?
hatodikx 2018.11.22 18:55:01
@apro_marosan_petergabor: Azért tegyünk különbséget az egyház mint intézmény és a vallás mint hit között. Te az intézményt véded, de ha így is nézzük, a cölibátus miatt mind több r.kat.parókia marad pap nélkül. Nem a levegőbe beszélek,
pl. Győr mellett 5 r.k. egyenként 2000 lélekszámú parókiának van egy papja. Normális ez ?A g.kat-nál és reformátusoknál, átlagban 500 lélekre jut egy pap (ezért lehetnek ők "lelkészek").
       A CEU nyilván többet ér egymilliárd dollárnál. A kamatozó magánvagyona , az ún. endowmentje, kilencszázmillió dollár körül van. Ezt az egyetemet ajándékozza most Magyarország Ausztriának.      Ausztriának van egy kisebb tudományos akadémiai hálózata, amelyik összesen 39 európai nagy grantet…..
hatodikx 2018.11.20 17:40:13
@Mister Gumpy: Most a Közép-európasi Egyetemről vagy a Central European Universityról van szó, mert a kettő nem ugyanaz?
 November 17-én írta alá Orbán Viktor és Tarlós István azt a megállapodást, amelyben rögzítik kettejük további együttműködését. Ennek a paktumnak a 15 pontját elemzem végig blogbejegyzés-sorozatomban...
hatodikx 2018.11.20 09:39:50
@Macropus Rufus: Az közel 1 800 000 és nem 2 millió. Aki 17 éves és 8 hónapos, az nem közel 20 éves. Ezek után nem hiszem el azt sem, hogy kivágták a fákat. Mert nem mindegy, hogy kivágták a fákat, vagy fákat vágtak ki.
hatodikx 2018.11.20 11:07:19
@Macropus Rufus: Igazatok van. Minden, amit Tarlós csinál rossz. És ebbe bele kell bolondulni.
Most akkor kérem a véleményeteket: Ne legyen mélygarázs Budapesten? Ne járjanak a muksók autóval? Tudtok olyan fákat, amelyek bírják a szmogot? Hogy lehet kitiltani az autókat? Budapesten sohase legyen magasépület? Az a baj a magyar társadalomban, hogy minden politizálva van, még ha jó döntés is születik, rögtön megtámadják pártszíntől függően. Miért nem lehet a kritika javító szándékú? Aki azt miondja valamiról, hogy nem jó, miért nem javasol jó megoldást, és próbálja megmondani azti s, hogy LEHET_E AZT A JÓT MEGCSINÁLNI.
A másik borzalom, hogy mindenben személyeskednek a hozzászólók, nem a jelenséghez szólnak hozzá, hanem a hozzászóló személyéhez. A fővárosban is, vidéken is magyarok élnek, miért nézi le a pesti a vidékit, és miért ócsárolja a vidéki a pestieket. Ez kötelező? Az ellenzék miért viselkedik úgy mint ha a kormány az ellensége lenne?
hatodikx 2018.11.20 13:46:59
@városjáró: Pont rád gondoltam, te fajbimbó!
Tegnap focimeccsen ültömben – nekem mindig ott támadnak a világmegmentő gondolataim és nem a budin mint a többségnek – azon elmélkedtem, hogy mennyire meghatározza az életünket a környezet, ami körbevesz, annak minden részletével egyetemben. (Aztán innen elkanyarodtam mindenfelé, legalábbis ebben a…..
hatodikx 2018.11.16 09:54:32
@zuzzer: Hát, ha ez az ecole public, akkor nyugodjabele, hogy a fiad nem első tanuló, fogadd el olyannak, amilyen, és ne cikizd se őt, se a tanarakat. A címben az egész svájci iskolarendszert szidtad, ez félreértés ad okot a közönséges mezei olvasó számára.
  Megpróbálom kicsit konstruktívan nézni ezt a hajléktalanjátszmát. Mert játékelméletileg ez egy játszma, ahol a kormány a rendőri intézkedés bevezetésével olyan lépést húzott be, hogy akármekkora civil jóakarat és összefogás se tudja megakadályozni a szabad ég alól…..
hatodikx 2018.10.22 12:37:19
@iovialis: Amen!
hatodikx 2018.10.22 21:41:30
@kolomparlole1114: Miről beszélünk? Orbán ellenes kampány van, vagy a hajléktalanság felszámolását akarjuk?
hatodikx 2018.10.22 21:45:46
@kolomparlole1114: Hát, úgy tűnik, neked a hajléktalan ügy csak a hülyeséged csillogtatására szolgá. Te dühöngő géniusz, beszippantottál az ablakom alatt?
A szerződéskötéskor adott tájékoztatás megfelelőségét is vizsgálni kell a hazai eljárásokban Az elmúlt bő évtizedben sokan kerültek bajba azért, mert devizahitel-szerződésüknél az árfolyamkockázatot a bank rájuk, kölcsönfelvevőkre terhelte. Az Európai Bíróság most – éppen egy magyar devizahiteles…..
Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?! (Bacsó Péter: A tanú) Brüsszel, Soros, zsoldosok. Nincs új a nap alatt, folytatódik a harc a Sargentini-jelentés után is, sőt. A nemzetközi helyzet…..
hatodikx 2018.09.17 11:13:19
@math0: Még mindig nem látom, hol írja, hogy "KÉRÉSRE"!
Ha nekem a tegnap volt egy macskám, és azt mondom, a macskám bélszínt eszik, a tegnap megdöglött, ma már nem mondhatom, hogy a macskám bélszínt eszik. Amit Orbán 2015-ben mondott, azt a 2015-beli Európának mondta, azóta pedig elég sok viszki lefolyt a Junkers gigáján , és egyáltalán nem ugyanaz a helyzet (csak tessék pl. összeszámolni a merényleteket, és megnézni hány migránsellenes párt tört fel a választásokon). Jónapot!
„Na, neee!”, gondolom, „Huszonöt perccel előbb érkeztem és még ez is!” Barátommal megbeszéltük, hogy beülünk valahova beszélgetni egy kicsit, és az imént hívott, hogy negyven percet késik. Egy kávézóban ülök, zsúfolásig tele van, az asztalkák pedig túl közel vannak…..
Az elmúlt hetekben-hónapokban volt szerencsém beszélgetni személyesen és online a fideszes szavazók keménymagjával, néhányukkal kérdőívet is fel tudtam venni és ezek alapján néhány érdekes megállapításra jutottam - nemcsak a Fidesz, hanem összességében az ellenzéki pártok lehetőségei kapcsán...
Komoly elvonási tüneteim vannak, szívem szerint már ma kicuccolnék Zebegénybe - de esélyem sincs, annyira elúsztam mindennel. 50 perc vonattal, egyáltalán nem sok, de nem jön össze... A héten lomtalanítás van a kerületben - és még legalább 2 hétig teljes a káosz, jobb, ha otthon van az ember.…..