Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiskolompár

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem a címet nem kell megmagyaráznom, ha jót mondok Magyarországról akkor fideszseggnyaló vagyok, ha rosszat akkor hazaköpködök. Ezt már többször megkaptam telibe arcba hát akkor miért ne vállaljam fel? Nincs ezzel baj.  Szokásos éves tisztelgő látogatásomat megtettem széphazámban és itt az…..
Ass blaster Hangulatkeltés 2020.02.02 15:51:06
A minap hallgattam a miniszterelnök sajtótájékoztatóját. Egyszercsak olyat hallottam benne hogy az állam a földön koppant. Azt mondja hogy a gyöngyöspatai cigányoknak a kártérítésként megítélt százmillió forint igazságtalan mert NINCS MÖGÖTTE MUNKA. Merthogy a helyi magyarok fel vannak háborodva…..
kiskolompár 2020.02.02 21:58:53
@Grimbusz Makszimusz:
Úgy kellett ez a hozzászólásod mint egy falat sz@r. Van elég baj a cigányokkal, erre még az internet is felszínre hoz százezernyi hozzád hasonló agyatlant.
kiskolompár 2020.02.02 22:19:49
@MAXVAL bircaman közíró:
Nem vagyok internet guru, nem tudok magamtól hozzászólni, ezért csapódtam a Te írásodhoz. Bár tapasztalatom szerint ez bevett gyakorlat, elnézésedet kérem.
Boldogult emlékű Horn Gyulánk sóhajtott fel egyszer miszerint az nem lehet, hogy széles néptömegek rendezzék be az életüket, hogy munka helyett segélyből éljenek és ezen mindenképp változtatni kell. A fideszes társaság úgy esett neki, hogy egy szélsőségesen liberális is röstelte volna magát.
Moldova a hatvanas években írt egy könyvet, Tisztelet Komlónak címmel. (fogadjunk, hogy olvastad!) Remek alkotás volt. Elkerült a szomszédos cigánytelepre, s megrázóan írta le a nyomort majd meghallgatván a környék óvónőit, pedagógusait megosztotta javaslataikat, minél hamarabb ki kell ebből a környezetből ragadni a purdékat mert csak így lehet elkerülni a nagyobb bajt.
Aztán kiváló szerzőnk 50 év múlva liberális eszméktől áthatva sikítófrászt kapott mikor az egyik párt hasonló következtetésre jutott. Azt ugye nem is kell mondani, immár sokkal rosszabb körülmények között.
kiskolompár 2020.02.02 22:30:11
@diggerdriver:
Valamikor az éji homályba vesző időkben találtam rá blogodra és napokon át néztem az építkezéseket bemutató filmeket annak ellenére, hogy nekem egy talicska beindítása is bonyolult feladat. Ha azok eljutottak volna szakmaválasztó lurkókhoz, akkor ma több nehézgépkezelő lenne mint amennyi lapátot ki tudnának osztani közöttük.
Papír alapon jelent meg a Mandiner, és illene köszönteni, de nem megy. Nem, mert a polgári eszme 2.0-ás elárulását sejtem benne, annak meg minek örülni. Korszakos Viktor sietett posztolni, amint lapozgatja, pedig kolbászcsomagolásra kifejezetten alkalmatlan. Ezután a nemzeti szpáhik hanyatt-homlok…..
kiskolompár 2019.09.24 19:14:56
@N. Barbie:
Véletlenül keveredtem ide, kíváncsi voltam itt is ugyanazok osztják e az észt mint máshol. Nagy különbség nincs de írásod örömmel töltött el.
Ha megyek valahová akkor Schwechat, ha gyerekeim jönnek akkor Ferihegy.
Az ajtóban erőszakoskodó "taxis" csürhét nem is említetted bár mióta valami őrző-védő társaság van mintha eltűntek volna a magyar rendőrség legnagyobb dicséretére.
Fizetem a 3-6000 forintokat a parkolásokért (megalázónak érzem a kinti totyorgást) és olvasgatom az "érkező" táblát. 12 óra alatt 53 járat érkezik amiből 29 fapados. Nemzeti légitársaságok meg elvétve kóvályognak erre. Feltéve ha amiket annak vélek szintén nem bulinegyedes járat. Remekül foglaltad össze a balkáni állapotokat.
Villamosokból négy fajta van honlap szerint) és a kedvencem a hannoveri. Igazi echte ungarische megoldás. Mi örülünk, a német MÉH-es meg nem bajlódik vele. Villamosról jutott eszembe, panaszkodom gyerekkori cimborámnak, hogy megint túrják a Körutat. Évente. Rendületlenül. jövőre is fogják. Mit mond erre a Fidesz hívő barátom? Mert a Demszky... Különben normális, tanult, értelmes, világot látott.
Köszönöm írásod és jó küzdelmet a nethuszárokkal.
Időnként fellángolnak bizonyos divatok egy-egy országban, amit aztán az ember beállítódottságától, humorérzékétől, személyes érintettségétől függően szemlél. Angliában most például egy egészen érdekes jelenség kezd kibontakozni, amit a mai posztban némi cinizmussal tárunk elétek, ti is kezeljétek…..
kiskolompár 2019.09.24 10:59:48
@Elizabeth72:
Biztosan nem akar személyesem meggyőzni semmiről hiszen olvasva a két írást, szembeszökően nem vagytok egy szellemi szinten.
Ass blaster Kampány van 2018.02.01 23:09:06
"Látjátuk feleim isá kampány közepén vogymuk˝ Mi volt? Mi van? Mi lesz? Az volt barátaim hogy a nagy büdös átkos komenista rendszerben nyugalom volt és a lőtéri kutyát nem érdekelte a politika. Volt a Népszabadság pártnapilap aminek az első oldalait gyorsan átlapozta mindenki aztán a híreket meg a…..
kiskolompár 2018.02.04 01:24:33
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

Mindössze két oldal van amit szívesen olvasok (diggerdriver és a london budapest metro) és az egyetlen kommentelőt aki te vagy. Ön. A fene sem ismeri már ki magát ezekben.
Mindenki népszerű Árpi bácsijáról sosem lehetett olvasni a társai véleményét akikkel együtt ült. A becenevei sokat elárulnának a benti megítéléséről de ez nem kerül szóba. A HVG-ben jelent meg egy táblázat (ennél hitelesebb tanút erre nem lehetne találni!)miszerint melyik köztársasági elnök hányszor élt a vétó jogával. Mindenki népszerűje szorgalmasan emelt kifogást az MDF ötletei ellen viszont egyetlen egy alkalommal sem volt semmi ellenére amikor az SZDSZ volt hatalmon.
Ellenben az egyetlen pali volt aki elfogadhatóan, normálisan viselkedett a környezetében lévő, társadalmilag sokkal alattabb lévőkkel.
Ez meg látványos és manapság bőségesen elegendő is.