Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ron Vibbentrop

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       G.Fodor Gábor perrel fenyegeti Peer Krisztiánt mert az kontúrtetováltszájúnak nevezte a feleségét Fodor-Horváth Zsófiát. Valószínűleg ez lesz az első per a kontúrtetoválásról. A jobboldali bérgyilkosok egyik legundorítóbb tulajdonsága, hogy miután végigzsidóznak, végigmuszlimoznak,…..
Ron Vibbentrop 2019.06.28 20:05:42
@jotunder: "a Háttértörténet a jobboldali belviszályra vonatkozik"
Magyarán leszopta?
(Ti. a jelenlegi Magyar Nemzethy Édesanya az általa lekurvázott személyt. Ui. az hivatkozott korábban arra, hogy a jobboldali csajok milyen jól szopnak.)
Ron Vibbentrop 2019.06.28 20:06:43
@Ron Vibbentrop: A nőolvasóktól én kérek elnézést.
      Giró-Szász Áron a botrányairól híres egykori HÖK-vezér, Szájer József aszisztense (ezt a rezsimportál elfelejtette feltüntetni) uszul a Néppárt ellen. (mandiner.ru)..
Ron Vibbentrop 2019.03.20 19:23:25
@ijontichy: Nem. Ez az inicijatyíva: a FIDESZT nem zárták ki és nem függesztették fel.
        Nagyon úgy néz ki, hogy Manfred Webernek elege lett Orbánból.           Lehet, hogy Orbánnak súlycsoportot kell váltania. Az egyik lehetősége az, hogy elszakad a konzervatívoktól és fullba fasizálja Magyarországot. Ez nagyon kockázatos. Ha egy nap egy megerősödött francia liberális elnök…..
Ron Vibbentrop 2019.03.06 13:00:37
"Nagyon úgy néz ki, hogy Manfred Webernek elege lett Orbánból." Téves kiindulópont. Amikor ez hangzik el: hvg.hu/itthon/20190305_Ha_a_Fidesz_marad_a_Neppartban_egy_belga_part_lephet_ki, akkor már nincsenek "feltételei" annak, hogy a Fidesz a Néppártban maradjon. Legalábbis a kizárást kezdeményezők részéről. Ehhez képest Weber 1. "kőkemény" feltételekről beszélt (már nem azt mondja, amit a kizárást kezdeményezők várnak tőle), 2. megakadályozta, hogy a tegnapi frakcióülésen a Fidesz kizárásáról legyen szó ("az ő távollétében ne" - kérte, és nem volt jelen). Weber erősen közelít a Hessler-felismeréshez (vö. Hessler ezredes A halál ötven órájában a tisztiszolgájához: "Konrád! Te nem ostoba vagy, hanem áruló!").
Nézzük a "kőkemény feltételeket". 1. Plakátok. Március 15. után leszedik. eleget voltak kint, de az üzenetet tovább nyomják a fideszes médiakonglomerátumban - feltétel teljesítve, Weber megnyugodhat. 2. Bocsánatkérés. "Halló, Kohn lakás? - Nem, téves. - Akkor bocsánat!" (copyrigth Bartus) - feltétel teljesítve, Weber megnyugodhat. 3. CEU - hát az itt se volt, a Közép-Európai Egyetem volt itt, az meg nem ment el! (vö. "Biztos úr! Hááát éééén ott se vóóóótam!") - Weber megnyugodhat.
Ezeket a megoldásokat már csak a Néppárt komolyabb tényezőinek a torkán kell lenyomnia WEBERNEK és nem Orbánnak, és már rá is lehet fordulni az EPP-választásra. Aztán a választást követően lehet komolyabban foglalkozni Orbánnal, ha szükséges.
Ahogy a viccben a nyolcadikról zuhanó ember ember is minden emeletnél mondogatja magának, hogy "eddig rendben vagyunk".
Valentine’s day post Focihasonlatok...hm, nekem itt, a legszebb férfikor alkonyán valami egészen másjutott eszembe. Az ember rögtön érzi, hogy ez nem fog menni. Gyengéd, sármos pick-up line, "mindannyian a magyar tudomány és a magyar emberek javát keressük”, néhány jól időzített sikamlós tréfa, és…..
     Parragh László főrezsimszolga, iparkamarai elnök interjút adott az azonnali.hu-nak. Én most nem arról fogok írni, hogy milyen csinos fajvédelmi tézist rakott le az asztalra ez az izé, pedig az sem ártana. Az alapkutatásokról mondta el a kormányzati véleményt. Parragh: Nem véletlen, hogy az…..
(Balázs Géza egyetemi tanár (ELTE) egy konferencia-absztraktját másolta be egy kommentelőnk.) 2018. 11. 22. 17:00 Szimmetria és nyelv. Plenáris előadás. Új nézőpontok a magyar nyelv leírásában 7. A magyar nyelv hálózatos leírása Balázs Géza professzor sör- és pálinkafőzőmester, időnként…..
   "Pedig csak akkor győzünk majd, ha az utolsó liberális az utolsó muszlimmal együtt takarodik ki Európából. (Botond Bálint, Prosti srácok)"   Ezt a figurát  uszította Orbán Viktor a genderkutatókra.    Gratulálunk az Európai Néppártnak.  ..
      Megjelentek az első cikkek a nemzetközi sajtóban a gender studies képzés betiltásáról. Közben a neonáci alt-right facebook oldalakon tapsolnak Orbánnak.     Magyarország lett az első olyan ország a világon, ahol Milo Yiannopoulos ideológiai alapvetés, ahol az Infowars-t a kormánysajtó…..
Ron Vibbentrop 2018.08.14 21:41:39
@Wolff: Nem egyszerűen az emberarcú, hanem A Tudós.
        El Pais, Le Figaro, Le Monde, Independent, The Guardian, Dagens Nyheter, Der Standard, Daily Telegraph, El Mundo, De Standaard, El Espectador.             ..
Ron Vibbentrop 2018.06.24 22:10:17
@jotunder: "inkább arról beszél, hogy egyes bírák milyen tűrhetetlenül ítélkeznek, s bár a kormány a bírói függetlenséget is komolyan veszi, de azért mindennek van határa."
Ilyesmivel nem kell a közvetlen pártsajtónak foglalkoznia, elegendőek a társutas orgánumok: www.hetek.hu/hit_es_ertekek/201806/kadar_hoherai_verbirok_akik_tultettek_haynaun
Vö. Budai Gyula: Mind komcsi!
Örülünk, Vincent? Listákról 2018.06.20 15:48:30
       1979. január 26.-án jelent meg a New York Times-ban, hogy egy nappal korábban Stockholmban elhunyt Ernst Kolman cseh filozófus. Kolman 1976-ban kért menedékjogot Svédországban. Kilépett a Szovjet Kommunista Pártból, és a Csehszlovák Tudományos Akadémia is kizárta soraiból. Kolman 1948-ban…..
Ron Vibbentrop 2018.06.21 12:46:56
@fortin2: @h.kovacs: Az apa odaszólt a szolgáknak: Hozzátok hamar a legdrágább ruhát és adjátok rá. Az ujjára húzzatok gyűrűt, és a lábára sarut. Vezessétek elő a hizlalt borjút, és vágjátok le. Együnk és vigadjunk, hisz fiam halott volt és életre kelt, elveszett és megkerült. (...)
Az idősebbik fiú kint volt a mezőn. Amikor hazatérőben közeledett a házhoz, meghallotta a zeneszót és a táncot. (...)
(...) szemére vetette apjának: Látod, én annyi éve szolgálok neked és egyszer sem szegtem meg parancsodat. És nekem még egy gödölyét sem adtál soha, hogy egyet mulathassak a barátaimmal. Most meg, hogy ez a fiad megjött, aki vagyonodat rossz nőkre pazarolta, hizlalt borjút vágattál le neki. – Az mondta neki: Fiam, te mindig itt vagy velem, és mindenem a tied. S illett vigadnunk és örülnünk, mert ez az öcséd halott volt és életre kelt, elveszett és megkerült.
        "Valamilyen civil foglalkozás fedezékébe húzódva politizálnak, ezzel kivonják magukat a választott politikusokra kötelező szabályok hatálya alól." (Pártélet 1968, Mandiner 2018)..
          Kiválasztottam egy teljesen random káslerséget és eltöltöttem vele tíz percet. íme az eredmény. Ez a pasi tényleg nem tud hibázni. "Az első hasüregi műtétet például 1780 körül végezték, valamelyik amerikai farmon. Egy nőnek nőni kezdett a hasa, azt hitték, hogy terhes, de csak nem…..
Ron Vibbentrop 2018.04.27 13:27:56
@netukki: Ho-ho-ho-si-miki!
   "Aztán jött a matematika, a Gödel-szabály, amely annyit tesz, hogy nem lehet olyan matematikai képletet felírni, amit ne lehetne egy másik matematikai képlettel megcáfolni. "  (Kásler Miklós)  ..
Ron Vibbentrop 2018.04.25 15:09:13
Ron Vibbentrop 2018.04.25 19:30:46
@Counter: Nem is állítottam, hogy ő mondta, mindössze azt jeleztem, hogy a Kásler név és a vérszerződés összetételére ilyen találat (is) kerül elő.
Megjegyzem, ez itt sokkalta, de sokkalta meredekebb: magyaridok.hu/belfold/sikeresen-azonositottak-az-arpad-haziak-dns-et-2818505/
Mert ez ugye válasz erre: www.libri.hu/konyv/dr_czeizel_endre.a-magyarsag-genetikaja.html
Sokkal súlyosabban injekciós a pali, mint az látszik.
       Ez 2018-ban jelent meg, nem 1972-ben, de nagyon jó.  Kilencéves gyermek íráskészségével is lehetsz a Magyar Népköztársaság védelmezője az imperializmus elleni békeharcban, a szocializmus építésének uuutján.     Ha vesztek elégtételt fiúk, vegyetek mellé egy kis babérlevelet is, mert már…..
     Elöl, sálban, Oláh Gellért a 888.hu "újságírója", ő támadta meg Lovász Lászlót, mögötte a Mandineres keményfiúcska Szalma György. Balra pedig Rőhrig "Saul fia" Géza és Deák Andrea a Magyar Zsidó Kulturális Egyesület ügyvezetője.   Ezen a képen talán nem véletlenül NEM látható a ciklonbéről…..
       Az index.hu írt György László fontosközgazdász könyvéről. György docens a Századvég vezető mitoménkicsodája, a Neumann János Egyetem sztárja, aki elmagyarázta, nem egészen grátisz, hogy miért nagyon jó, vagy annál azért kicsit jobb,  az orbáni gazdaságpolitika.      A Cseh Tamás program…..
Ron Vibbentrop 2017.12.08 18:22:15
@jotunder: "Keresem a szót." - Unortodoxia.
Ron Vibbentrop 2017.12.08 18:35:58
@jotunder: A cikk alapján a fickó könyve semmi több, mint a Fricz Tamás - Lánczi András - Tellér Gyula-vonalú ideologizálgatás lefordítása a közgazdaságtan nyelvére. (Lovas István már 20 éve is a szingapúri modellt reklámozta, és miből is PhD-zett a poszt szujjektuma?) Fejlesztő állam és a többi blabla, ami az elmélet szintjén akár jól is hangozhat, de a gyakorlatban Széles "Nullponti Energia" Gábort és Garancsi Istvánt (stb. stb.) jelenti. Mészáros Lőrinc, mint a magyar Samsung - ezt nem is folytatom tovább.
Nyilvánvaló, hogy jövő ősszel már vizsgaanyag lesz a Neumann Jánoson. (V. ö. "politikai gazdaságtan vagy közgazdaságtan"-vita a nyolcvanas évekből).
Ron Vibbentrop 2017.12.08 18:37:48
@Ron Vibbentrop: György László fiatal kora miatt lehet, hogy tökéletesen hasbeszéli a hungszoct.
         Follinus Anna költő írt egy verset a litera.hu-ra november elején. Az erőszak természetrajza volt a vers címe, és valamilyen egészen borzalmas szexuális zaklatást írt le:        " Két felnőtt állt egy nagykamasszal szemben,ki magáért sohasem lázadhatott.E túlerőtől talán visszaretten,ha…..
Ron Vibbentrop 2017.11.27 14:05:56
@ingyenebed: "nyilván már csak statisztikailag sem lehet a valóság..."
Mivel a konzervativizmus a szexuális forradalom vesztes oldalán áll, ezért ott inkább a családon belüli erőszak különféle formái a statisztikailag gyakoribbak.
Azért szórakoztató figyelni, ahogy bebizonyosodik, a szexuális forradalom sem kivétel a forradalmak végzete alól: felfalja saját gyermekeit...
  Itt láthatóak részletek a collaborative problem solving (együttműködő problémamegoldás) PISA-felmérésből. Az egy dolog, hogy Magyarországon 472 pont volt az átlag, miközben Németországban 525 ( Peruban 418 pont, tehát  annyival gyengébbek a németeknél a magyar diákok, mint amennyivel jobbak a…..
        Orbán Viktorék 5000 példányt rendeltek meg Andreas von Rétyi gyakorló elmebeteg német író Soros Györgyről és a nemzetközi világösszeesküvésről szóló könyvéről. Ezeket terjeszteni fogják a választókerületekben.        A náci propagandát terjesztő, UFO-k által elrabolt  Georg Spöttle sírva…..
        A Züfecről már írt zsazsu. Mára ezt a darabot nagyjából mindenki látta Pesten, ugyan mi újat mondhatnék róla.       A K2 előadását könnyű túlrajongani, és én is ezt fogom tenni. Ezek a fiatalok csináltak valami baromi jót, ami után nem egészen úgy megy színházba az ember, mint annak…..
Ron Vibbentrop 2017.09.16 22:31:36
@LKerekes: A "seggfej vagy" szövegrész után a magyar nyelvi helyesírási szabályok szerint vesszőt kell kitenni, mivel az "édes fiam" megszólítás.
Az alábbi két hír között bizonyára semmi összefüggés sincs. Dehogy. Szabadon távozhatott a Dózsa György úti gázolás gyanúsítottja  A májusi, Dózsa György úti halálos baleset okozásával gyanúsított M. Richárd előzetes letartóztatásáról döntött hétfőn délelőtt a bíróság:  az előzetes…..
Ron Vibbentrop 2017.08.21 20:29:28
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
"Mert:
- nem valószínű megszökés,
- nem valószínű, hogy bizonyítékokat semmisít meg."
Te láthatólag nem sok büntetőeljárásban vettél részt. A gyakorlatban ha az ügyész indítványozza az előzetes letartóztatást, a bíróság 95 %-ban elrendeli, mondhat a védő akármit. Ilyen súlyú bűncselekményeknél, főleg, ha büntetett előéletű a gyanúsított (mint a szóban forgó szent ember is), ez általában 100 %-ra szokott fölcsúszni. Megjegyzem, ilyenkor a bíróság szokásosan a "megszökés" veszélyének realitását önmagában a gyanúsítás tárgyát képező cselekményért maximálisan kiszabható büntetési tétel nagyságával szokta indokolni, három év fölött ez automatikusan működésbe lépő bónusz. Hacsak nincs valami nyomós ellenérv. Mint esetünkben is. Egyáltalán, indítványozta az ügyészség az előzetes letartóztatást? (Itt lehet a kutya elásva, ugye, kedves Polt Péter.)
Ron Vibbentrop 2017.08.21 20:47:05
@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Ez így van, a szokásos ügymenet az előzetes, amit akkor cserélnek házi őrizetre, ha a nyomkövető "technikailag telepíthető". Ez az eljárás ebben az ügyben egyértelmű hátszélre utal. Persze, lehet, hogy nem Tóni felől fúj a szél, csak egyszerű besúgó a srác...
       Bayer Zsolt évek óta akar pofán vágni, széttrancsírozni, abálni, szuvidálni embereket, legalábbis időnként jelezni szokta ezen szándékát. Életemben egyszer találkoztam vele személyesen, úgy nézett ki közelről, mint egy inkontinenciával küzdő hörcsög, és körülbelül annyira is tűnt…..
Ron Vibbentrop 2017.05.12 19:03:34
@billwilson: Én aztat nagyon szeretem, amikor egy géfodor göcögve utal arra, hogy a baloldali értelmiség nem kellett a piacnak, hö hö.
Mert a egy géfodor szerint a Cöfikének utalt MVM-es félmilliárd a piac.
Ave Cézár! Hail, Caesar!2016 Coenékben az a jó, hogy amikor nem csinálnak jó filmet, még valahogy akkor is jól sül el a végeredmény Clooney, a bolond Kár is lenne tagadnom, hogy elfogult vagyok a tesók filmjeivel kapcsolatban. Elég hamar közeli kapcsolatba kerültem a munkásságukkal és azóta…..
A téma általános iskola óta kézenfekvő... Már akkor úgy vélekedtünk a "rocker" csajokról, hogy a legtöbbet el kéne rángatni a tábortűztől (ahol valami Kurt Cobain-wannabe gitározik neki) és jól ki kell mosdatni őket, hiszen több van bennünk. A legtöbb fiúsan…..