Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szrk

4 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi-Kor Üdv a Mi-Kor blogon! 2016.02.21 18:59:42
Rövid bemutatkozás és ajánló ez egy bloghoz, aminek még formálódik, bővül a tartalma és amit szeretettel ajánlunk mindenkinek Borsod megye határain innen és túl. Írásaink - szándékaink szerint - vegyesek lesznek, Miskolcot érintő és országos, néha nemzetközi, globális témákat is körüljárunk és…..
Mi-Kor Öt perc néma csend 2016.02.21 11:35:47
A pedagógusok és az őket támogatók (szülők, gyermekek, együtt érző honfitársak) február 13-án, a budapesti Kossuth téren gyűltek össze, hogy egy békés demonstráció keretében hívják fel a figyelmet azokra a problémákra, amelyeket a miskolci Herman Ottó Gimnázium tantestülete nyílt levél formájában…..
Hosszabb szünet után ma egy – eddig – rendhagyó cikkben egy miskolci sportegyesületet mutatunk be, amely sportembereket nevel, és világraszóló eredményeket produkál nehéz körülmények között. A Küzdő SE egy olyan csapat, amely alázatra és önvédelemre tanít, lehetőséget…..
Ismét megfújták egy kicsit a diósgyőri stadionépítés igen régóta, ám rendkívül halványan izzó parazsát. Nehéz lenne megtippelni, hogy mikor került először szóba az, hogy átépítik, kibővítik, korszerűsítik az 1939-ben megépített, 1968-ban jelentősen felújított…..
Sajnos sokszor kellet már tapasztalnom, hogy szépen lassan felnőtt egy olyan korosztály, akiktől komoly generációs gap választ el. Az igazán fiataloknak a Dallas című sorozat, és annak egy időben minden beszélgetést tematizáló történései (hol van már az, amikor egy ország…..
szrk 2011.06.02 21:58:14
@Forgács W. András: így van, Jockey Cliffel rivalizált, nem Tintással, vele csak Jock hadakozott még a hőskorban.
Larry Hagman meg idén 80 lesz, egész jól néz ki, még ki is röhögi a stewardesst amiért bort merészelt hozni neki whisky helyett
Vujity Tvrtko javaslata után, amely szerint az autókban is megtiltanák a dohányzást, a dohányosok egyre újabb területekről szorulnak ki. Vadászat, horgászás és curling közben is le kell majd mondani a füstölésről. A szigorú jogszabály megtiltaná a benzines öngyújtók…..
szrk 2011.03.07 16:35:08
@NoCigi: egyáltalán azt a szmogot, ami a nagyobb városokban van, nézd már meg. amit belélegzel akkor is ha km-es körzetedben nincs dohányos. ezek után még fogd már a dohányosokra hogy megölnek. agyrém.
szrk 2011.03.07 16:43:31
@NoCigi: ez megint egy nevetséges általánosítás. ennyi erővel mondhatnám h hitler azért követte el amit elkövetett, mert nem dohányzott, holott ha rászokott volna, lehet, hogy lenyugszik és szobát fest meg mázol élete végéig?
szrk 2011.03.07 16:55:36
@NoCigi: én befejeztem mára, sziasztok. NoCigi, remélem soha nem kerülsz dohányos társaságba és senki nem fog a füstjével gyilkolni, így neked sem lesz okod normális emberek agyára menni a hülyeségeiddel. minden jót, további kellemes időtöltést mindenkinek.
  Bő egy hét múlva itt vannak az önkormányzati választások, az elemzések szerint szinte mindenhol a Fidesz jelöltjéé lehet a polgármesteri szék. Játékunkban 13+1 olyan települést, illetve kerületet választottunk ki, ahol izgalmas lehet a befutó. Az egyszerűség…..
Rúgassunk végre egy gólt Messivel vs. rúgassunk még gólt Blancoval..
szrk 2010.06.27 23:03:02
@Cadaver!!: igen, ha bevezetik a videobírót, mellé a szabályokat is tisztázni kell. lehet, hogy kevesebb vita lesz úgy, lehet, h éppen több, de az igazságtalanság végülis biztos kevesebb lesz
szrk 2010.06.27 23:04:40
@Cadaver!!: és amit mondtál, igaz, csak arra próbáltam reflektálni, hogy sokan ezeknek az alapvetően más jellegű sportoknak az emlegetésével érvelnek a videobíró mellett
szrk 2010.06.27 23:06:52
@halihalo: és heinze góljánál nigéria ellen elismerték a tévedést, most viszont, annál is egyértelműbb, viszont fontosabb helyzetben kussolnak. ezt öngólnak adnám.
Itt terítheti ki a Kedves Olvasó az eheti tercét, és ahogy az utóbbi időben mindig: bármit a hétvégéről, de csak hármat. (Na jó, ha valakinek pókere van, az is jöhet..)1. Ha a spanyol bajonkságból indulnánk ki, azt hihetnénk, hogy a hispán egér néha macskát eszik,…..