Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Táborszki Bálint

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki unja, hogy a politikát cincálom az nyugodtan lapozzon, nem fogok megsértődni. Nagyon sok újdonságot már úgysem lehet mondani e téren, de azért úgy érzem a korábbi írásaimhoz képest egy kicsit tisztábbra sikerült csiszolni a témát. Mivel a politika - tág értelemben - az ország ügyével való…..
Táborszki Bálint 2017.01.07 06:09:35
@Ahasverus:

"Hát akkor vásároljon sokat a TESCO-ban a Táborszki úr! :P És sikerült is egy olyan céget bevédenie, ami mind fogyasztási, mind munkáltatói szempontból kritizálva van már jó ideje. De ez jellemző. A srác folyamatosan a multinacionális és a mamutcégek érdekeit képviseli a blogján, míg a munkavállalók jogairól soha sem ejt szót. Soha.

Naponta látom az egyszerű munkavállalók kiszolgáltatottságát a környezetemben. Táborszki arroganciája, az ahogy leszarja a kétkezi munkásokat, meg az alsóbb rétegeket, taszít! (És enyhén fejeztem ki magam.)"

"Mindegy, amit Táborszki képvisel előttem, nem ideológia egyáltalán, csupn cinikus számítás; a fickó keresi a szponzorokat magának, és ehhez tökéletes, ha a multik szócsövének áll. Bár lehet, hogy az egész anarcho-kap. a multik szolgálata, semmi több. Ez ez nem ideológia, hanem bullshit."

Nem igazán látom hogyan is cáfol meg akármit, amit írtam, ez az apró kis elmezavar.
Táborszki Bálint 2017.01.07 08:18:29
@Ahasverus: Nem, az igazat megvallva teljesen elégedett vagyok az identitásommal; csupán gondoltam megpillantom, miért érkezik innen hozzám a forgalom.