Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csiga33

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondjuk így visszagondolva tényleg elég durva volt. Sajnálom is már nagyon.Kitalálta, hogy menjünk el odaadni az előleget a szilveszteri útra. Egész hétvégén nem láttam, erre ahelyett, hogy együtt lennénk, vagy dugnánk, ezzel jött. Hiába mondtam, hogy majd odaadja holnap, az is…..
Tegnap este berúgtunk egy kicsit, és megint előjött a témával, hogy csak szeretem, vagy szerelmes is vagyok belé. Nem akartam mondani, hogy szerelmes, de hát egy kicsit talán minden lányba szerelmes vagyok. Viszont a ragaszkodás és rajongás is szerelemnek mondható. Igazából azért…..
Úgy keltem fel délutáni alvásból, hogy teljesen szarul érzem magam. Remélem, nem az újfajta divatinfluenzám van... Valószínűleg csak a hülye időjárás, a szél, meg ilyenek. A legújabb témám, hogy csak tudnám, hogy vajon tényleg szeretem-e a Pultos csajt, vagy csak a…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..